HjemlighedHavearbejde

Stor kvalitet sibiriske avl - Mormors Secret (tomat)

Udvælgelse af tomater til plante - er ikke let. Alle stærkere varmer forårssolen, og begynde den smertefulde jagt efter de bedste af de bedste tomater, der ikke vil skuffe, bedes rigelig høst og god smag. Populære vifte af virksomheden "Siberian Gardens" Bedstemors hemmelighed - tomat, som vil pynte enhver indmarken. Det har en lyserød nuance frugt har fremragende velsmag kvalitet af salat god frugtsætning og generelt fordringsløs.

Hvad er et navn min ...

Det er kendt, at tomat hemmelige bedstemor refererer til den ubestemt type. I alt er der to hovedtyper af tomater på arten af stilken vækst: determineret og ubestemt.

determinanten

Denne kvalitet begrænset vækst punkt. Deres vækst stopper efter at binde 4 eller 5 i børsten. Determinate tomatsorter er opdelt i to flere underkategorier: superdeterminantnye og enkel. De, der tilhører kategorien "super" meget tidligt og nogle gange sammen (men der er undtagelser) modnes og giver høsten. De kræver ikke dannelsen af en busk pasynkovanie pensler og strømpebånd til støtterne.

Konventionelle determinate sorter agronomer anbefale en moderat knibe at få en tidligere høst og venlige. Ellers vil på grund af det store antal stedbørn høst være klar på et senere tidspunkt, og frugten kan få mindre og har ikke tid til at modnes til at angribe kulde.

ubestemt

Til denne kategori omfatter tomater (sorter og hybrider) med ubegrænset vækst punkt af hovedstammen. Buske af denne type kræver konstant overvågning og dannelsen af en binding til den støtte og pasynkovaniya. I vores region, på grund af de korte varme sæson tomater denne kategori gartnere foretrækker at vokse i et drivhus eller drivhuse, da de har en mellem- og sen-modning.

Denne kategori omfatter tomater og Granny hemmelighed. Beskrivelse fortæller os, at han kan vokse op til et gennemsnit på 150-170 cm.

Bedstemors hemmelighed - tomat med fremragende egenskaber

Bedstemor hemmelige tomat nylig lanceret opdrættere af "sibirisk have." Det er, hvad det betyder om producenten i beskrivelsen:

 • Sorter macrocarpa, kan frugter hældes op til 1 kg.
 • Det anbefales til plantning i drivhuset eller under en film-overtræk.
 • Det kræver dannelsen af en busk og strømpeholdere, rettidig pasynkovaniya, vanding og gødskning komplekset.
 • Karakteristik af frugten: flad-rund med rød-blodrød farve, lille frø kammer, kødfulde, sød, smag - fremragende.
 • Velegnet til brug i frisk og i vinteren blanke.
 • Frø er sået frøplanter i 50-60 dage før omplantning til en permanent plads.
 • Komfortabel temperatur for spiring af frø - 23-25º.
 • Det anbefalede antal plantesorter "Mormors hemmelige" (tomat) ved landing en permanent plads - 2-3 stk. hvert 1. kvm

Agrotehnika voksende tomater sætteplante metode

Processen med voksende tomater kan opdeles i flere faser:

 • Såning frø.
 • Sværdkampe kimplanter.
 • Transplant frøplanter i en beholder med et stort volumen.
 • Transplant til en permanent plads i vækst.

Bedstemors hemmelighed - en tomat, som daterer frø plantning kimplanter - 50-60 dage før plantning kimplanter om permanent opholdstilladelse (permanent opholdstilladelse). Det vil sige, hvis landingen er planlagt til permanent opholdstilladelse, for eksempel, den 1. juni, frøene sået i slutningen af marts - begyndelsen af april.

Sværdkampe (dvs. omplantning) planter dyrket på separate potter produceret i 2-3 uger efter fremkomsten.

Transplant frøplanter i en beholder med et stort volumen do som kræves, når frøplanterne bliver trængsel i en lille gryde (denne omstændighed vinder bliver mærkbar selv uerfarne gartner).

Transplantere at flytte til et drivhus og åben mark udføres i forskellige perioder. Jorden i drivhuset varmes op tidligt i 2-3 uger end senge. Og natsænkning vil ikke længere være så forfærdeligt for frøplanter.

I det åbne land frøplanter er plantet i perioden, når det omgår truslen om frost vender tilbage.

Alle andre trin og nuancer, såsom jorden til plantning, en ekstra gødning, supplerende belysning og så videre. E., udvælger hver gartner baseret på deres erfaringer og krav til den fremtidige høst.

Tegnede sig for alle: betingelserne for voksende frøplanter før plantning, de jordbundsforhold af sammensætningen og graden af belysning af de fremtidige permanente tomater, klimatiske forhold og karakteristika i regionen.

Hvis den første oplevelse af voksende planter af tomat faldt på bedstemors hemmelige naboer anmeldelser på dacha og rådgivning af mere erfarne gartnere vil lette denne opgave.

mening af

På trods af at de "sibiriske Garden" positioner denne slags som en nyhed, har mange gartnere gentagne gange vokset tomat bedstemors hemmelighed. Anmeldelser gartnere om det gerne:

 • Rigtig tomat smag, lækker, kødfulde, lys grøn sort.
 • Busk vokser middelhøjde, lige over måleren har en kraftig kuffert og rigelige frugtsætning.
 • Tomat med høje udbytter, børster kompleks med mange frugter.
 • Fordringsløs til top dressing gødning.

Generelt ventilatorer dyrke afgrøder med deres hænder bemærkede, at opdrættere behage dem, hvilket skaber en tomat bedstemors hemmelighed. Foto på pakken med frø falder sammen med fremkomsten af hendes dyrket tomater.

De gartnere, der endnu ikke har oplevet denne interessant sort på dit websted tiltrækker sit oprindelige navn - Bedstemor hemmelige tomat af fremragende smag. Fra det udstråler noget hyggeligt, lækker og hjemmelavet, ligesom en landsby, hvor bor en god venlig bedstemor og dyrke deres smukke tomater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.