HobbyHåndarbejde

Mønster krave skrivebord, en krave. Mønster aftagelig krave

Hver pige ønsker at se godt ud, men priserne for moderigtigt tøj i nyere bid. Moderne fashionable kvinder lære syning færdigheder. Med fantasi og en symaskine de skaber mesterværker. Du kan sikkert finde og udskrive færdige mønster, men det er meget bedre at sidde tøj syet individuelt. For nylig på mode omfatter en bred vifte af kraver, de er til stede på noget tøj og ser meget elegant.

Kompleksiteten af redaktionelle mønstre

Piger lærer at sy tøj og make up for disse mønstre i næsten alle skoler, så enhver needlewoman kan huske hvordan man laver en kjole, bukser eller nederdel. Men med mønster af kraven kan have problemer. Der er for mange typer af produkter, og de kunne simpelthen ikke mødes i skoleforløbet. Needlewoman, håndarbejde gammel hobby, selvfølgelig, er i stand til at skære ud enhver stykke tøj, men disse piger er ikke særlig mange. Vær ikke bange for at forsøge at gøre komplekse elementer. Hver pige er i stand til at skære dig selv en smuk krave, bare nødt til at gøre dette til en lille indsats.

Nødvendigt værktøj

Det hele starter med udvælgelsen af værktøjer til mønster krave. I dette tilfælde skal du bruge:

 • Papir, som vil blive udskåret mønster krave. Hvis du planlægger at fortsætte dets anvendelse som et grundlag for kreativitet, er det bedst at vælge et holdbart materiale, såsom et lille stykke papir eller pap.
 • Blyant.
 • Viskelæder.
 • Line.
 • Leka.
 • Målebånd til måle- eller færdige størrelse.

Efter alle de værktøjer er klar, kan du begynde at arbejde.

Krave

Mønster kræves ved syning herreskjorter, kvinders bluser eller kjoler. Det er opbygget af foldet, som kun beregnet på halvdelen af mængden.

Fremskridt om forberedelsen af mønstret:

 • Først skal vi konstruere et rektangel OVV3V2, hvor linjen OB - fold. Højden af kraven afhænger designløsninger fremtidens produkt.
 • Yderligere bør være forsinket med op til en centimeter fra de ekstreme punkter (B3, B2).
 • Find midten af lange segmenter og til at navigere gennem den resulterende punkt via line mønstre til punkterne B og D.

Mønster krave er klar. Dette er en af de letteste typer kraver, med opførelsen af sin tegning kan håndtere enhver pige.

Krave-clip

Den mest populære, interessant og let at producere kraven. Der er flere måder at opbygge mønsteret Collar-åg. For startere, kan du overveje den nemmeste måde. Hele processen er reduceret til en aktion. Klip et rektangel, hvis længde svarer til længden af halsen af artiklen. Skæring nødvendigvis producere på skrå.

Der er et stort udvalg af disse kraver, nogle af dem pritachivayutsya til produktet, nogle skæres sammen med en bluse eller kjole. Muligheden for at konstruere mønstre krave-klip er kun begrænset af fantasien needlewoman. Klassisk krave vil tage sig godt som en aften kjole eller en bluse med hverdagen.

aftagelig krave

Aftagelig krave er i stand til at tilføje et billede og tilføje det manglende "smag" til outfit. Dens ejendommelighed ligger i fraværet af behovet pritachivat dette tilbehør med produktet. Kraven kan bæres over tøj, eller fungere som et uafhængigt ornament som suspension.

I produktionen af denne model bliver nødt til at være meget forsigtig, da du er meget fint arbejde, tåler ikke fejl. Først skal vi vælge stof til kraven, vil dette afhænge af bredden af sømrummet. Mønster aftagelig krave kræver nøjagtighed, bør det ikke være ideelt egnet til en kjole eller bluse. Kommer op med en form for et sådant produkt, kan du frigøre fantasien eller kopiere færdiglavet idé og bare lave nogle ændringer.

Meget ofte, kraver broderet med perler. For at gøre dette, skal de skæres ud af filt, er dette materiale velopdragen under paillet dekorationer. Hvis tanken kun kræver partielle dekoration produkter, til forsiden af det tynde stof styrkes med flere lag af ikke-vævet stof, broderes perler ifølge tanken, og først derefter forbinde det til undersiden af kraven.

Sådan Sy kraven?

Alle mønstre kraver til kjoler (undtagen aftagelig ekstraudstyr) er skåret nøjagtigt til det færdige produkt. Proces pritachivaniya krave afsluttes i syning og kan ødelægge møjsommelige arbejde. For at undgå dette, er det bedst at bruge a Risting. Denne foranstaltning vil gøre det muligt at styre bevægelsen af vævet under driften af maskinen.

Først fastgjort til halsen på oversiden af kraven, omhyggeligt utyuzhat sømme og starter den endelige søm. Det kører glat på forbindelsen af toppen af kraven og bagsiden af produktet. Stingene skal gøres lille, nødt til at arbejde langsomt, konstant tilpasning klud og skubber hendes hænder.

Mønster frakke uden en krave

Mode er hastigt marcherer fremad, og nu ingen skal blive overrasket sommer frakke uden krave. Dette element af beklædning vil hjælpe med at holde varm på en kølig dag, og samtidig vil se meget elegant, selv midt om sommeren, og ikke kun i det tidlige efterår eller sene forår.

For at konstruere et mønster frakke uden en krave ved anvendelse af en grundlæggende ramme for kjolen. Det bør være i det arsenal af hver pige, entusiastiske syning. Modellering proces i sig selv er ikke meget kompliceret:

 1. Den skal sikre den bekvemmelighed i skulderleddene. Hvis prøvet og modificeret mønster, problemerne med det ikke forekomme, men i tilfældet med den første brug af de grundlæggende rammer kan have brug for nogle korrektioner.
 2. Tilpasningen af skulderen linjer. De skal være den samme på de forreste og bageste halvdele af produktet.
 3. Vi bliver nødt til at udvide ærmegab som klud frakke tykkere kostume. For at gøre dette, er en ny linje, der er udpeget i henhold til ærmegab i et par centimeter under forrige.
 4. At udvide mønsteret. 1 cm hylde og rygstøtten 2 cm ærmegab.
 5. Reduktion af dybden på bagsiden af halsen med en centimeter.
 6. Neck hylder forøges med 3 cm.
 7. Sidelinje Pelsen skal udvides til bunden på 10 cm og ikke være lige.
 8. Modellering af fremtidig ærmeløs pels.

Efter dette, kan du begynde at skære og sy frakker. I processen med at sy produkt er nødvendig for at forsøge at fjerne alle de fejl så hurtigt som muligt. Behandlingen af halsen er oftest produceret ved hjælp af et åg. Med denne indstilling kan kanterne for at undgå unødvendig behandling af led, halsen er blød og ikke-irriterende for huden.

Syning er meget lettere end du tror, og vær ikke bange for at prøve at skabe en lille krave eller en overfrakke. En pige, der forstår at sy, vil der altid være moderigtigt klædt. Dette motiverer mange kvinder til at mestre symaskinen og at simulere nye beklædningsgenstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.