HobbyHåndarbejde

Hvordan sys toppen med dine hænder i en halv time?

En velkendt situation: du vil have en ny ting, men den rigtige størrelse er ikke, farverne er ikke det samme, hvad der hænger i butikken - passer ikke perfekt, stofferne er substandard. Den eneste vej ud er at sidde ned ved symaskinen. Mange kvinder er interesserede i at sy toppen med egne hænder, og hvor svært det er. Det viser sig, at selv en startmester kan klare denne opgave. Når alt kommer til alt syr vi toppen, som regel ifølge de enkleste principper og ofte selv uden et mønster.

Det afhænger selvfølgelig af hvilken model vi vælger. Begyndere rådes til at vælge strikkede materialer til toppen. Det ser først ud til at arbejde med strækvæv er komplekst. Faktisk kan du ved hjælp af en passende søm, en trykfod og tråd i symaskinen gøre alt på mindre end en time. Og hvis du har en overlock og i det mindste et indledende kendskab til, hvordan du bruger det, er spørgsmålet "hvordan man syr toppen med dine egne hænder" afgjort for dig. Det er nok at tage et stykke stof, lige i længden af produktet (plus to til tre centimeter på hver side til kvoterne). Dens bredde skal give en blød pasform til kroppen. Hvis stoffet er strikket, kan du simpelthen sy sidesømmen og få ringen. Elastiske materialer kræver ikke engang brug af elastik eller snørebånd, de vil stadig holde sig til figuren. Selvom du kan bruge dem på vilje. Fra oven vil det være muligt at lave en kuliska, hvor man kan indsætte et fastgørelsestape eller fletning. Den nemmeste mulighed for at holde produktet - et elastikbånd.

At vide, hvordan man sy en top med dine egne hænder, giver dig en halv time en ny ting at flyve. Top stropløs kan bæres i den kolde årstid - for eksempel under jakken. Dette er den enkleste model. Hvis du forsøger at søge i modetidskrifter for instruktioner om, hvordan man sy en top med dine egne hænder (for eksempel i "Burda Moden" eller "Diana"), kan du lave og mere sofistikerede stilarter. Den grundlæggende regel er dette: Hvis materialet ikke er strikket, skal du have en lås. Ofte er sådanne modeller lavet med en lås (hemmelig lynlås) i sidesømmen. Ikke alle kvinder kan lide denne beslutning, især i betragtning af hvor ofte spænderne går i stykker. I tilfælde af at stoffet er uelastisk, vil der også være brug for tucks i brystområdet, som vil skabe volumen. Remme kan være så hjemmelavet (fra fletning, fra samme stof, vævet) og købt. Ikke desto mindre anbefaler vi stærkt strikvarer til nybegyndere, der ikke ved, hvordan man sys øverst selv. Et par enkle manipulationer - og du får et helt originalt produkt. Så afhænger alt kun fantasi. Top i stilen af bandoen kan dekoreres både ovenfra og nedenfra - for eksempel syet (eller limet) pastaer, blonder, bånd, vævning. Efter at have behandlet en tynd strikke strikkevarer med en overlock, får du en smuk frill der kan bruges som dekoration eller lavet af elegante stropper.

Selvfølgelig har hver kvinde sine egne præferencer ved valg af materialer. Vi anbefaler dog primært at bruge stoffer med et højt indhold af bomuld eller viskose. For det første er de behagelige at bære: de elektrifiserer ikke, slip ikke, hold ikke fast i andre tøj. For det andet er de ekstremt hygroskopiske og hygiejniske. På grund af evnen til at absorbere fugt er bomuldsstrik et uundværligt materiale til sommeren. En festlig top kan laves af silke og fløjl, men du skal altid huske din komfort, så på enhver fest i juliens varme kan du føle dig rolig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.