HobbyHåndarbejde

Simple kunsthåndværk fra naturlige materialer

Naturen - perfektion og harmoni. Det dens opfattelse inspirerer til kreativitet, så det er svært at finde nogen, der ville have aldrig forsøgt at gøre håndværk fra naturlige materialer.

Kig på de mennesker, der hviler på kysten. Ikke kun børn, men voksne er aktivt sorteret ud skaller og småsten, vælge automater i din hule hånd, og pakker. Ikke alle vil gå hjem med denne produktion, men mange vil blive bragt til den kvælende byen af fisk og skaldyr til at forsøge at udøve deres kreativitet.

Enhver papkasse let forvandles til den oprindelige kiste til opbevaring af småting eller smykker. Kun nok til at dække brug af lim universelle hver ansigt, undtagen bunden indsamlede skaller, plukke dem efter størrelse og form.

Træ er også inspiration til kunsthåndværk fra naturlige materialer, generøst tilføre de mest usædvanlige ideer. Tag fra skoven kegler: grøn og moden, bør de ikke være over tørret, uden skader. Disse normalt ligge på den fugtige jord.

Sommer og efterår - et godt tidspunkt for indsamling af materialer på artikler fremstillet af naturlige materialer. For børn sjov underholdning kan indsende søgning farvede blade under træerne i efteråret park eller skov. Jo mere varieret vil finde bladene, vil flere muligheder produkter får.

Artikler lavet af naturlige materialer - er ikke kun sjovt for børn. De udvikler kreative fantasi, finmotorik af hænder, lære at planlægge deres handlinger på grundlag af eksisterende forhold. Disse øvelser udvikler kreative, overraskende usædvanligt kig på sædvanlige ting. Prøv at lave simple håndværk af farverige efterårsblade - små fisk i et akvarium, kalder i hjælpere, baby.

Behov farvet karton blå eller turkis, vil det udgøre et akvarium. I dette lå de tørrede blade af pap for at opnå en kuffert fisk, busket hale. Lange smalle blade er nyttige for at genskabe alger på bunden af akvariet. Når alle elementer i billedet, der skal udlægges på baggrund af, skal de fastgøres med lim og sat på toppen af en tyk volumen af bogen. Et par timer senere kan du fjerne "Aquarium" fra pressen, sat på børnenes hylde eller hænge på væggen.

Artikler lavet af naturlige materialer - ikke bare en leg. De kan være kunstværker i hænderne på kunstnere. Hvis du ønsker at excentriciteten og den særlige atmosfære af design lejligheder, bør beherske kunsten at omdannelsen af tingene ind i en ny kvalitet. Særligt imponerende ser håndværk med deres hænder lavet af træ, selv om denne tendens kræver visse færdigheder til at arbejde med de værktøjer. Hvis den dygtighed tømrer eller snedker nej, det gør ikke noget. Træet har mange grene, som let kan forvaltes uden særligt udstyr. Det er kun nødvendigt at være i stand til at se nøje og vælge en race med bløde træ træer: kalk, fyr, pil, poppel. Fancifully buet gren er nok til at vaske, tørre, dækket med klar lak møbler, og næsten klar bøjle til paraplyer eller poser. Det er fortsat at nagle det til væggen i en passende højde.

Du ønsker at gøre landet køkken med atmosfæren og aroma af træbarak? For let, handy tykke grene og træstammer med forskellig tykkelse. Fra dem er det nødvendigt at skære stykker i form af skiver af ensartet tykkelse. Hver brik, mini-log, at byggeri lim tillægger endevæggen. Ved at udfylde en mosaik af et af hjørnerne af rummet, er der et spisebord sæt - få hyggeligt sted for familiesammenkomster. Til dette arbejde er det at foretrække at bruge et fyrretræ, som har en smuk træ struktur.

Ikke alt på én gang. Men hvis du aldrig begynde at gøre, hvordan kan du vide, at naturen har begavet en bemærkelsesværdig evne - at se skønheden og skabe sine egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.