HobbyHåndarbejde

Sådan laver et brev fra Hogwarts. Brugsanvisning

Online butikker tilbyder beskeder stilfulde konvolutter med laksegl til 500-700 rubler eksklusive levering. Men ikke alle er villige til at bruge penge på en souvenir fra den "magiske verden", og ofte folk er på udkig efter en måde at gøre en Hogwarts brev med sine egne hænder. I virkeligheden er det ganske let, hvis du følger nedenstående anvisninger.

Størrelse og Papir

Jo tættere på originalen, demonstreret i filmen "Harry Potter og De Vises Sten", jo bedre. Det ses tydeligt, at dimensioner i kuverten nonstandard :. Bredde 10 cm og længde 14 cm endvidere på forsiden er ingen kendte markup adresser og lukkeventil har en kontureret form, der gengiver mønsteret. Bredden af arket med et budskab til kommende studerende - 13,5 cm og højde - ikke mere end 20 cm, så det kan foldes på midten.

Ifølge Johannesevangeliet. Rowlings brev og konvolut af Hogwarts lavet af pergament, hvorunder traditionelt refererer til tyndt klædt læder. I den nuværende situation, at materialet er en sjældenhed, og du kan finde det kun for meget store penge. Heldigvis master-fans kom op med en måde at gøre en Hogwarts brev papir, "alderen" derhjemme. Lige så effektive, kan være følgende metoder:

1. Virkning af høj temperatur, når arkene er sendt af 20-30 sekunder i en ovn (ovn), forvarmet til 200 ° C temperatur. Papir skal være lidt gulning, men ikke brændt i kanterne. Derefter skal pladerne have dampstrygejern.

2. Brug til farvning løsning. Det fremstillede ink væske (1 spsk. Spoon kaffe til 1 L vand og 2 te poser i 1 liter vand) blev hældt på bakken med papiret, og giver denne "svømme" 5-6 minutter. Derefter arkene forsigtigt tørret i ovnen. Det er vigtigt at sørge for, at farvningen var ensartet.

Som udgangsmateriale, anbefales det at anvende et kraftigt papir af typen Whatman eller landskab for konvolutter og lidt tyndere skrivning-pad.

Teksten til brevet og adresse

Master fans ofte stoppe med at arbejde, fordi de ikke ved, hvordan man laver et brev fra Hogwarts med hænderne på russisk, uden at afvige fra "kanon". Faktisk engelsk er god, men modtageren af brevet vil være glade for at se brevet på en gang, og ikke efter overdragelsen.

Den klassiske tekst af appellen til den studerende og en liste over skoleartikler kan findes i kapitel 4 og 5 i bogen "Harry Potter og De Vises Sten." På grund af langvarige, kan offentliggørelsen af dette arbejde i den redaktionelle "Exmo" let findes i næsten alle elektroniske biblioteker. De eneste ændringer, der vil gøre - det er udskiftning navnet "Potter" hører til modtageren og behandling "Mr." eller "Miss" en mere acceptabel for Rusland "Mr." eller "Fru".

Teksten til adressen er også muligt at lave mønsteret fra bogen, men med tilføjelsen af originale dele. For eksempel: "Fru E. Ivanova, Moskva-regionen, Chekhov, Meadow Street, Bygning 6, Lejlighed 89, et soveværelse med grønne gardiner".

Lave en liste over beskeder og lærebøger

En indsats i kuverten består af to plader, hvoraf den ene er sort og hvid skole våbenskjold og en appel til den studerende, og den anden - en liste over skoleartikler. Før du foretager en Hogwarts brev, skal du beslutte, om metoden for anvendelse af teksten. Takket være "bog kanon" ved, at budskabet om den kommende første års skrevet med blæk med kalligrafi krøller. Men i dagens verden, evnen til at bruge en fjerpen pen, eller endda jern har meget få. Men der er en måde at gøre en Hogwarts brev med deres hænder med håndskrevne effekt, hvilket kræver følgende:

1. Tast tekst ved hjælp LinoScript, LegendeC Plain, Ariadna script eller en hvilken som helst anden smuk skrifttype med russificering. Signatur Minerva McGonagall bør være forskellig fra andre dele af brevet, og det er bedre at finde en efterligning af håndskrift.

2. Skift skrifttype farve gør det kun et par nuancer mørkere end det papirark, hvorpå print formodes. Du behøver ikke at bruge en fed tekst.

3. breve breve og skoleartikler liste, skal du cirkel ved hjælp af en fyldepen af sort farve. Adressen på kuverten er anvendt på den grønne.

Før du foretager en Hogwarts brev, anbefales det at bestemme rækkefølgen af handlinger. Bedste ville være at først anvende teksten og først derefter skæres arkene.

Sæler

Måske den smukkeste i meddelelsen om den magiske skole - (. Engelsk Hogwarts) denne forsegling med heraldiske dyr og bogstavet "H". I en alder af tape, og et klæbende materiale, såsom en voks repræsenterer respektabel og stil. Det er umuligt at forestille sig, hvordan man laver et brev fra Hogwarts, uden denne vigtige detalje. Det var på hende og "snubler" de fleste kunstnere.

Køb lilla-rød lak kan være i kunst og kunsthåndværk butik, men gør et klart indtryk af den våbenskjold Hogwarts med sine hænder meget vanskelige. Silikone print vil ikke arbejde på grund af blødhed af materialet og en lille lettelse. Der er 2 måder at løse problemet:

1. Køb en klar format udskrivning "Hogwarts" for voks i online butikken. Professionelt lavet souvenir i sig selv er en fantastisk tilføjelse til punkt og prikke.

2. Craft ved binding bogstavet "H", og dets anvendelse til fremstilling af et stempel fra det faste materiale (gips, ler, gips, etc.).

Form voks vandpytter bør tilnærmes en cirkel uden dråber lækket og tykkelse. Beliggenhed 2/3 udskrivning at lade ventilen til at åbne kuverten uden revner det.

Generelt med ordentlig begær og reserve tid til at gøre denne magiske gave er ikke svært. Praksis viser, at i søgningen efter måder at gøre Hogwarts brev på russisk, mange mennesker vælger manuel arbejdskraft. Og det er forbundet ikke blot med ønsket om at spare penge og tid. Pergament, blæk, trykning - alt dette er forbundet med den gamle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.