HobbyHåndarbejde

Tutu-skørt med sine hænder. Materialer og trin for trin instruktioner om at lave en model

Klassisk ballet nederdel er blevet en reel tendens i ungdom mode i 2012. Ser man på de slanke dansere snuser over scenen i luften kjoler, designere var inspireret idé og gav piger og kvinder en nederdel-pack, der giver dem mulighed for at se rigtig glamourøse i hverdagen. Drømme langt hver pige bringe til scenen, og nederdel tutu syede deres egne hænder, gør det muligt at røre det uopnåelige.

Faktisk vil dette meget elegant nederdel blevet en favorit, ikke kun for din dejlige barn, men også for den voksne datter. Ganske lidt tid det vil tage fremstillingsprocessen, er det kun nødvendigt at forberede de nødvendige materialer på forhånd. Der er mange forskellige måder, blandt hvilke der er helt let, ikke tidskrævende, og mere komplekse, kræver særlige færdigheder og håndværk. I hvert fald, hvis der er et ønske om og en smule tålmodighed - alt vil vise sig. Vi går over til beskrivelsen af fremstillingsprocesser i princippet fra det enkle til komplekset.

Tutu-skørt med sine hænder. En meget nem måde af fremstillingen

Dette utrolig smuk og frodig nederdel forvandle din lille pige ind i en rigtig prinsesse, er det perfekte outfit til en julefrokost, for en fotooptagelse, dans klasser. Hvis du bare har et ønske om at behage barnet og, selvfølgelig, mig selv, og udover alt dette, er der fri tid, nogle - en time forsøge at sy det selv. En lille pige tutu-nederdel med sine hænder får den gennemsnitlige længde, du kan lave beregningen, under hensyntagen til dens størrelse.

materialer:

 • tyl (tyl), størrelse 20 cm x 50 cm rektangler skåret ved - 50 stk.;
 • tyggegummi 2 cm bred i mængder - subtrahere 4 cm fra taljen;
 • saks.

Fremstillingsprocessen:

 1. Gum sy og tilpasse sig benene på den omvendte stol eller på egne ben, hvad der er relevant.
 2. Det første rektangel foldes på midten og binde en elastik, uden at stramme det for meget, men også at pålægge brikkerne ikke hænge ud i almindelighed at stramme moderat. Eventuelt kan du lave en nederdel med et mønster, tage materialet af to eller flere farver og veksler med at pålægge dem på tandkødet.
 3. Gradvist indført omkring tyggegummi blonder (tyl) rektangler, indtil der er plads til rådighed.
 4. Det færdige skørt kan rette, holder en saks.

Sådan laver du en nederdel-pack på en anden måde?

Til denne model, tutu-skørt er nødvendigt at forberede et net eller tyl til de nederste lag af stof og en tæt struktur på det øverste lag (afhængig af sæsonen: om sommeren - tyndere for vinteren - tættere). I denne model vil glansen af skørtet afhænge af antallet af nedre lag.

materialer:

 • tyl (tyl, mesh);
 • tynd jersey (jersey);
 • saks;
 • tråd;
 • satinbånd;
 • symaskine.

Fremstillingsprocessen:

 1. Før sy skørt stack, måles taljemål og trikotage skåret fra den samme længde af strimlen til fremtidig bælte, hvilket gør lille sømrummet. Rektangel skåret to gange bredden af den fremtidige størrelse af bæltet.
 2. Bestemme længden af skørtet, vil denne parameter afhænger af dens fluffiness. Gå direkte til raskraivaniyu.
 3. Skær seks stykker af tyl, bred lige lange pakke, og i længden - mere talje størrelse med halvdelen. På samme måde to mere rektangulært snit af tættere tyl. Det betyder ikke noget, hvis de afskårne kanter af stykkerne ikke er for glat, vil det ikke være synlig efter montering nederdel tutu.
 4. Fortsæt til at skære ud dikkedarer af en lys tyl. Størrelsen bør være 2,5 cm i bredden og længden bør være større end størrelsen af båndet fem gange. Basting i hånden to stykker lys tyl og flæser, indsamle dem op til taljen størrelse.
 5. Derefter krydse skørtet og flæser. Dette udføres ved symaskinen, flad søm pristrachivaya brystpels tilbagetog 2,5 cm fra den nedre kant af lungen tyl.
 6. Det næste skridt er at prisborivanii resterende stykker og omhyggelig syning. I så fald, når en lille syning oplevelse, anbefaler vi formontage basting, og sy på maskinen. Alle dele skal være lig med længden af båndet fra strikvarer. Lagene er syet til bæltet gradvist trækker sig tilbage 5-7 mm fra dens nedre kant. I nærvær af skinnende tyl det muligt at sy på det øverste lag.
 7. Sidste trin: en øvre del af båndet er viklet således, at de strikkede stoflag er syet lukket hele tyl og kunne vdet satin bånd. Stitched af et bælte vdevayut bælte og nederdel tutu med hænderne klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.