HobbyHåndarbejde

Hvad kunne være håndværk af plast gafler og skeer

Engangsservice har længe været et fast punkt på mange fester, skovture, festivaler og andre arrangementer. Her er blot nogle få vide, at end-of-tallet husholdningsartikler kan findes anden anvendelse - simple håndværk fra plast gafler og skeer kan være en stor dekoration til dit hjem.

Denne usædvanlige element i indretningen i dit hjem sandsynligvis vil overraske alle dine venner og bekendte. Derudover kan strukturen af forholdsvis holdbart og æstetisk plast nemt afregne dig i landet, da det ikke er bange for ingen vind, ingen regn. Artikler lavet af plastik skeer kan være både indendørs og udendørs. Men i sidstnævnte tilfælde, behøver sikkert en nem design. Og hvis du kan håndtere en sådan opgave, det er sandt souvenir vil tjene dig i lang tid.

De fleste interessante artikler fra plast gafler og skeer - er naturligvis, blomster. Til deres produktion, skal du flere dusin skeer, stearinlys, sakse, lim og en gammel plade unødvendig. Så først, holde en ske i løbet af et stearinlys konvekse side op. Da hun oplavitsya nok, sæt den til side og tage den næste. Efter oplavitsya og skeen, blidt medbringe til det første og hold både "kronblade" af branden på stedet af basen. Mens plast er stadig blød, til den resulterende skåret med en saks knop og skubbe til pladen flade basen. Fortsæt med at slutte sig til ham på denne måde kronbladene, og når du er tilfreds, finish. Når omhyggelige og nøjagtige fremstilling af blomsten ser meget realistisk.

Usædvanlige håndværk lavet af plast gafler og skeer - det rammer til spejle og malerier. For at gøre sådan noget, skal du bruge en kreds af pap eller spånplade som en base, plast skeer eller gafler, maling, lim, et lille spejl med en diameter på 15 cm og en primer. For at starte, skal du dække en række primer og vente, indtil det tørrer. Efter vedhæfte den bageste krog eller løkke, i hvilken spejlet vil hænge. Samtidig skæres benene ved stik og dække dem med maling. Når de er tørre, fastgøre spejlet til midten af cirklen og lim tørrede skeer omkring det. Og derefter nyde din refleksion i dit nye spejl. Det er sjovt, fordi det enkle til fremstilling af varer af plast skeer og gafler vel kan forvandle den bolig CONTEMPORARY person.

Til sidst vil jeg gerne tilføje et par tips, der vil lette dit arbejde:

  • Brug gennemsigtig lim - det vil hjælpe skjule sømmene og led gøre det usynlige.
  • Vær ikke bange for at eksperimentere med farver - lyse og usædvanlige farver kun tilføje positive følelser.
  • Gennemsigtig plast er den bedst egnet til de håndværk, som senere bliver nødt til at dække med maling eller lak - så du bare ikke bekymre sig om, at efter maling farve kan ændre sig.

Så vær ikke bange for at eksperimentere og give et andet liv til gamle ting. Artikler lavet af plast gafler og skeer kan stilfuldt og billigt sprede din interiør. Og ved at vise lidt opfindsomhed og kreativitet, kan du skabe noget fantastisk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.