HobbyHåndarbejde

Du ønsker at tilknytte hæklet bluse til sommer? Generelle regler for produkter af individuelle motiver

I dag, mange er afhængige af at strikke, men den store popularitet blandt mestrene bruger krogen, som med det du kan linke de charmerende servietter, tæpper, sjaler, stoles, paraplyer, nederdele og meget mere. I dag, lad os overveje nogle af de teknikker strikning hækling bluse til sommer, især skal vi forstå, hvordan det er muligt at opsamle produktet af motiverne (patchwork), og udføre højreb gitter.

Startede. Resultat af produktet i patchwork teknik

  1. Vælg mønster (motiv), associerede prøve målinger for at tage fra det.
  2. Hvis den valgte ordning er enkel, kan tråden blive udvalgt med en interessant tekstur og intens farve.
  3. For hæklet bluse til sommer kulør garn type "Iris" eller garn hjul.
  4. Strik motiver kan være af garn rester, mens arbejdet foregår uden tab af tråd.
  5. Mønstret på produktet, idet der tages hensyn til størrelsen af prøven for at beregne, hvor meget du bliver nødt til at linke mønstre.
  6. Ved at sammenkæde den rigtige mængde af motivation, slutte sig til dem.
  7. Hvis noget ikke er behageligt, er det muligt at genopbygge produktet på en ny måde.
  8. Efter blusen vil blive indsamlet fra individuelle motiver, er det nødvendigt at binde i nakken ( "rachim skridt", uden sc eller kolonner smukke grænserne).
  9. Klar bluse krog til sommeren bør vaskes og tørres, lægge dem på den tætte væv i ekspanderet form.
  10. Efter tørring er det nødvendigt at stryge en jakke gennem en fugtig klud.

højreb gitter strikketeknikker

Sikkert du har set de smukke produkter fremstillet i efterligning af den stil af blonder "filet". Her alternative tomme og fyldte celler, hvilket skaber en spil af lys og skygge. Udført i denne teknik duge, wraps og toppe ser ganske smuk. At hækle bluse til sommer for at opfylde højreb gitter, overveje de grundlæggende teknikker i hendes opdræt.

Grundlæggende i strikning HØJREB gitter

I denne teknik anvender en sådan teknikker hækles luft loop og en kolonne med en eller flere sc. For at udføre en tom celle skal skifte dem, det vil sige, at udføre kolonne nakida efter luft strik sløjfer (antal afhænger af densiteten af fileten mesh) kolonne til at binde mere nakida igen. I tilfælde af, at ordningen er nødvendigt at fylde cellen, i stedet for luft kolonner med sløjfer provyazyvaem sc. Det er også muligt at fylde netting efter det relevante produkt, cellen fyldes via en nål og en tråd af samme farve som den for grundbanen. Bindende bilateral netting, dvs. udføre en række strikning turn og gennemføre en anden strimmel. Hvis sommeren bluser hækles strik cirkel (rørformet strikning), har hver et lige antal provyazyvat i den modsatte retning (på den forkerte side af arbejdet), sammen med, at i begyndelsen af serien i stedet for kolonner med behovet for at strikke sc 3 luft løkke (løft).

konklusion

På kan se billederne ligne hæklet bluse til sommer.   Made lænd gitter og mønstre af de enkelte motiver, samt produkter fremstillet af bånd blonde eller bluse, som kombinerer flere former for strikning, de er charmerende og enestående.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.