TravelingHoteller

Resort Bukovel Hoteller - Perfektion

Bukovel - fabelagtige resort i Ukraine, hvor du ikke kun vil ride masser af skiløb, men også nyde kvaliteten af den service, der tilbyder Bukovel hoteller.

Bukovel udvej - det er den mest fantastiske skisportssted i Ukraine, der har visse ligheder med de schweiziske alper. Det er beliggende i landsbyen. Polanica, ved foden af bjerget, 900 meter over havets overflade. Det er krystalklare luft og fantastiske kulisser tiltrække turister fra hele verden.

Vinter i Bukovel ganske barske, og sneen falder i store mængder, og tidligt på grund af gunstige naturlige forhold og gunstige placeringen af udvej. Med hjælp fra en effektiv og produktiv forberedelse af skråninger (skråninger og sne-making system, snowcat) snedække er fremragende og opretholdes indtil udgangen af april. Det tilbyder skilifter og stolelifte, og Multilift. Længden af ruten, i almindelighed, er 14 000 km. Turister er ikke sotavit ingen problemer med at lære at stå på ski skøjteløb takket være specialskoler. Resortet har også og en børnepool skiskole, udlejning af skiudstyr. Hvis du er træt, mange caféer og gløgg vil du altid nødt til at vente.

Opgaven er kun for hotel valg. Det skal bemærkes, at Bukovel hoteller er ikke mindre efterspurgte end udvej selv. Hvert hotel er lagt ud i detaljer, så besøgende ikke kun være behageligt og hyggeligt at slappe af, men også interessant. Næsten alle hoteller Bukovel kan bookes online metode. Overvej et par af de mest populære hoteller.

hotellet Bukovel

Hvis du ønsker at slappe af i komfort og overkommelige hotel Bukovel - dette er, hvad du har brug for. Han præsenterede to-etagers hus, som ligger i hjertet af den udvej. Her vil du være noget til hinder for at nyde den sundhedskvalitet bjergluft.

hotel Koruna

Kun 15 km fra skilifterne i udvej er placeret Coruna hotel. Her forventer man en restaurant af international, ukrainsk og Hutsul køkken, sauna, massage, parkering, leje snescootere og ski samt billard. Hvert værelse er udstyret med alt det nødvendige for et uforglemmeligt ophold. Det eneste negative, er langt at gå til skiliften.

hotel Shelter

Den perfekte beliggenhed læ, i hjertet af byen, gør det muligt at holde sig orienteret om enhver udvikling. Løfter umiddelbart synlige fra vinduet. I nærheden af hotellet butik, apotek, konferencesal, skiskole. Efter en travl skiløb, er du sikker på at slappe af i en hyggelig café Bugil.

hotellet Dovbushanka

Selvfølgelig er hotellet ikke ligger i hjertet af Bukovel skisportssted, men elevatorerne går ikke meget - 50 m Hotellet består af 4 etager og 25 værelser.. der er en hal af spilleautomater i bygningen, en sauna og en café-restaurant.

hotellet Grazhda

Det er lidt palæ-museum, som blev bygget i den gamle slaviske stil. Du vil kun se de gamle husholdningsartikler. Hotellet er beliggende ved foden af Bukovel udvej. I stueetagen vil du møde en venlig restaurant og bar. Nogle værelser er tilgængelige med en balkon. tildelt hver nummer til sit navn: "slekop" - interiøret er indrettet i stil med den Kosak; "Pysanka" - alle væggene er malet med speciel Pysanka; "Mavka skov" - hele nummeret forarbejdet træ. Hvert værelse har et badeværelse og kabel. Prisen inkluderer nødvendigvis morgenmad. Her vil du være i stand til at fordybe sig i atmosfæren i ukrainsk. Den eneste ulempe ved hotellet - er de høje omkostninger. Dagen dette rum vil koste $ 150.

Hotel Tract Cherry

Det er et kompleks af hytter. Hotellet er helt omgivet af bjerge. I nærheden flyder et bjerg stream og er nåleskov. Cottages er repræsenteret ved to og tre etager. Det tilbyder bus og vandreture, instruktør uddannelse tjenester Ski restaurant i Hutsul versionen, en indendørs swimmingpool, billard og en sauna. Vi kan trygt sige, at dette er den bedste hotel i Bukovel.

Og det er ikke alle hoteller i Bukovel. Deres samlede antal er omkring 30. Tag et kig bedømmelserne af Bukovel kan du på internettet på enhver turist site. Husk, Bukovel hoteller venter dig i sommer og vinter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.