HobbyHåndarbejde

Sommer og let strikket tager

Fremstil originale sommer strikket baret kan endda novice needlewoman. Til dette formål er det kun nødvendigt at sørge for, at alle de sløjfer modtager omtrent samme størrelse, tegning ingen skæv, og tråde er ikke over-stramme. Til sommer hatte stylister anbefale kun at vælge lyse farver, blandt hvilke er de mest relevante beige, lys grå, mint, blå, fersken og så videre. Hvis det kræves påklædning, tager det kan kobles fra de lyse garn eller brug melerede garner. Det er også ønskeligt at bestemme i forvejen diagram, som vil danne grundlaget for produktet, og først derefter vælge den passende tone. Til lyse tilbehør vil passe til den mest enkle ordning, men hvis du vil linke tager lys fra garnet, kan det dekorere den mest sofistikerede og smukt mønster.

Mange needlewoman ikke, hvor skal du starte med at gøre tager hækling. Kørsel sådant produkt altid stammer fra toppen eller fra midten af en hat, og derefter gradvist fyldt alle efterfølgende rækker. Et par sting går ind i ringen, og til dem er bundet kolonner. Enhver strikket baret, uanset ordning den er baseret, eller er blevet lagt, lavet af princippet spiral, med den gradvise tilføjelse af kolonner til hver anden eller tredje række. Denne faktor afhænger primært af garnets tykkelse - jo tykkere garn, mindre nødvendigt at binde en yderligere kolonne.

Det er imidlertid værd at bemærke, at en masse af uønsket skip sløjfer uden at tilføje kolonner til dem. Ellers vil den færdige strikkede baret være flad, og det er den grundlæggende forudsætning for dette tilbehør. Det er også vigtigt at overvåge nøje for at sikre, at denne tilføjelse var så ensartet som muligt. Det vil sige, at antallet af kolonner, som for første gang er blevet tilføjet i den anden række, bør ikke ændres for alle efterfølgende rækker. Så den gamle medaljon vil se glat, smuk og attraktiv.

Det er ønskeligt at sommeren strikket baret var problemfri. En lignende virkning kan let opnås ved at reducere antallet af søjler, efter cirklen ønskede diameter er klar. Gennemgå forskellige ordninger Beret hækling, kan man vælge den bedst egnede udførelsesform er både højden af den nedre rand, og langs dens bredde. Det vigtigste er, at den endelige tilbehøret ikke er klemt sit hoved og forårsage ubehag. Men i nogle tilfælde, hvis det kræves af ordningen, rim fit separat, men så skal det pænt bundet ved hjælp af nåle, så at forbindelsen var helt usynlige, som i øjnene og at røre ved.

Sommer Baretter bør være så lys og luft, så det er ønskeligt at give fortrinsret til et klart mønster, der består af en komplet luft sløjfer. Et sådant produkt kan være dekoreret med en lille broche, perler eller perler. Og det er vigtigt at huske, at uanset hvor let eller var din tage, er det designet til aften promenader, og i dag tid, vil denne ting ser absurd og latterligt, især i betragtning af de særlige kendetegn ved vores klima.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.