Kunst og underholdningFilm

Denis Kharitonov: biografi, skuespiller og personlige liv

Denis Kharitonov - en ung og dedikeret skuespiller. I øjeblikket i sin sparegris præsenteres næsten to dusin film kreditter. Du ønsker at læse en biografi om Dennis? Er du interesseret i hans arbejde og civilstand? Alt dette er vi glade for at fortælle dig i denne artikel.

Denis Kharitonov: biografi, barndom og familie

Han blev født i Moskva i 1981 24. november. I hvilken form for en familie opdraget fremtiden skuespiller? Hans mor fik en grad i undervisningen. Men faderen stadig kører en sports coach.

Denis har en bror Dima, som kun et år ældre end han. I skolen, vores helt gik til 6 år. Mine forældre besluttede at sende deres sønner i én klasse. Hvis Dmitry gravitated mod humaniora, så Denis, tværtimod, var interesseret i de eksakte videnskaber. På hans bror kunne prale topkvalitet og eksemplarisk opførsel.

Med 7 år Denis Kharitonov besøgte studiet balsal dans og musik skole, hvor han lærte at spille klaver. Lærere straks bemærket hans naturlige virtuositet, rytmesans, og hårdt arbejde.

studerende

Efter at have modtaget certifikat Denis først kunne forsøge at komme ind i hovedstaden Pædagogiske Institut ved Fysik og matematik Fakultet. Der studerede han i et år. Så overføres til den juridiske afdeling. Et år senere Kharitonov indså, at der var galt med valg af erhverv.

Når spørgsmålet om værnepligt, besluttede en ung mand til at gøre mere i nogle universitet. Denne gang han indgav dokumenter til Moskva Art Teaterskole. Denis har med succes klaret indgangen test. Han blev indskrevet i et kursus ledet af Evgeniem Kamenkovichem. Alle charmen af skuespillerens kunst, han følte i slutningen af deres studier. I 2004 D. Kharitonov modtog et diplom. Snart blev han optaget i truppen af Teatro Romano Viktyuk.

Film og tv-udsendelser med ham

Vores helt filmdebut fandt sted i 2004. En kandidat i School of Moskva Kunst Teater var den vigtigste mandlige rolle i den ukrainske serien "Healing Love".

Tegn Kharitonov - cadet "morehodki" Alesha Samoylov. Det ser ud til, at Man venter på en lys fremtid: et eksamensbevis, et anstændigt arbejde og gifte sig med kæresten Kate. Men begivenhederne pludselig griber hans ældre bror, Konstantin. Filme "Healing Love" fandt sted frem til 2015. I alt 190 episoder.

I 2006 udgav han et andet billede med Denis. Vi taler om detektiven og krimiserie "Forbandet paradis". Denne gang fik han en lille rolle - tjeneren.

I 2007 premieren på den russisk-ukrainske eventyr film "En anden før ...". Skuespiller Denis Kharitonov spillet sergenter tilnavnet "Santa". I dette projekt var vi også involveret Igor Sklyar, Tyutin Aleksandr, Oleg Taktarov og andre stjerner i den nationale biograf.

Nedenfor er de andre aktører i filmen fungerer 2008-2013,.:

  • familie eventyr melodrama "Bon Voyage" (2008) - en fødselslæge;
  • militær og mystiske film "The Link Times" (2010) - en underofficer i SS;
  • 8-episode historiske drama "Pointen deli №1» (2011) - ingeniør KGB aflytning;
  • thriller "Night sluger" (2012) - feltet;
  • en skarp serie "Cult" (2013) - investigator Owl.

Skuespiller Denis Kharitonov: kærlighedsliv

Soul mate han mødte som studerende. Efter et par år siden, at kærlighed par indgået et gyldigt ægteskab. Hans udvalgte smuk og sjælden navn - Natella.

Hustruen Denisa Haritonova har ingen relation til den biograf og teater. Natella er uddannet på journalistik fakultet Moskvas Statsuniversitet. hun også modtaget en ekstra grad i "Public Relations". Nu arbejder hun i Ministeriet for Kommunikation.

I 2001 parret første barn blev født. Drengen blev navngivet Dmitri (til ære for sin bror Denis). I 2003 familien Kharitonovs skete næste genopfyldning. Hun blev født den anden søn Stepan.

interessante fakta

Nedenfor er de nysgerrige ting om Denis Kharitonov:

  • Hans højde er 189 cm. Det kunne være en basketballspiller, men han valgte en skuespillerkarriere.
  • Efter endt uddannelse blev han inviteret til at arbejde som model. Man er involveret i design shows og fotooptagelser til kataloger.
  • Denis Kharitonov foretrækker udendørs aktiviteter: skiløb, cykling, svømning.
  • Vores helt med 12 års erfaring med at skrive poesi (kun for mig selv). Hans værker er aldrig blevet offentliggjort.

Som konklusion

Denis Kharitonov - interessant og kreativt begavet person. billeder skabt af dem (på skærmen og i teatret) er lyse, realistisk og mindeværdig. Lad os ønske den unge skuespiller familiens trivsel og videreudvikling af sin karriere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.