SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan at vise alle shipitsu

For at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan bringe shipitsu, skal du først forstå, hvad det er. Navnet "shipitsa" uofficielle. Så ømme døbte mennesker for ligheder det påførte smerte med en følelse, som hvis du træder på en torn. Det er på dette grundlag shipitsu let at skelne fra lignende hudlæsioner. Det kan vises på håndfladerne, fingrene, på knæ, albuer, men i de fleste tilfælde vises på fødderne i foden og hælen. Inherent shipitsa - fælles vorter, der er relateret til virussygdomme.

Det er vigtigt ikke kun at vide, hvordan man får shipitsu, men også hvor det kommer fra, for ikke at fange den igen. Det forårsager sygdommen specifikke papillomer virus, der overføres fra en syg person sund i kontakt gennem skoene, sokker og andre emner. Meget let at fange shipitsey swimmingpools, en sauna, under montering af sko uden sokker. Virussen får på huden af en rask person, er den skade, ikke bringe det samme. Han graver ind i huden og begynder at formere sig, hvis der er skader på huden, og hvis en person er svækket immunitet. Også til avl papillomer er meget gunstige sved tildeling.

Shipitsu kan trække sig tilbage. Men det er bedre at iagttage god personlig hygiejne, så det ikke eksisterede. Disse regler er enkle og let tilgængelige. Behøver kun at vaske dine fødder dagligt og ikke bruge andre folks strømper, sko, håndklæde. Det er heller ikke på sin plads at bruge specielle desinficerende fod creme og midler til forebyggelse sveden. En anden vigtig regel - ikke bære stramt, gned sko, fordi virus papillomer perfekt indlejret i huden på fødderne, hvor fødderne er gnides ømme, eventuelle sår.

Bred gate for en shipitsy og fodsvamp, svampe uddannelse, der allerede er etableret i huden og er dannet der deres kolonier. Ubehandlet eller forkert behandling, for eksempel, klippe eller gnides ind i berørte område af farlige kemikalier, kan shipitsa degenerere til cancer. Det er derfor meget vigtigt at vælge den rigtige metode, hvordan man får shipitsu.

Officiel medicin behandler flere metoder.

1. Det flydende nitrogen, hvis temperatur som er kendt for at være ca. -200 grader Celsius. Dermed shipitse kortvarigt anvendt en speciel applikator. Som indefrysning og dræbe virus, vorte begynder at falme. Ulempen ved denne fremgangsmåde er, at lægen ikke kan styre, hvad lag af huden berøres af nitrogen, og ofte ofret sundt væv.

2. koncentreret syre. Brugte eddike, salicylsyre eller benzoesyre lægemidler, der skal anvendes på det berørte område.

3. De højfrekvente strømme. Når denne metode er også påvirket af tilstødende, ubeskadigede bindevævssygdom.

4. Laser. Eksperter mener, denne metode er den bedste og pålidelig, da proceduren er hurtig, uden smerter og uden at beskadige den omgivende hud.

5. Fjern shipitsy skalpel. Denne metode bruges aktivt før, men nu er det forsøger ikke at anvende, da det er ineffektivt, efterlader lange uhelbredte ar og giver ikke en 100% helbrede din sygdom.

Traditionel medicin har til sin kredit en masse tips, hvordan man får shipitsu. Alle er baseret på brugen af naturmedicin. Det er vigtigt at huske at fjerne en vorte selv, er du nødt til at isolere den sunde hud mod virkningerne af lægemidlet. Til denne klæbende del klæbet rundt shipitsy ved at skære et hul i det, nøjagtigt svarer til det beløb, vorter. Derefter det berørte område selv pålægger formulering eller dyppet i den og stoffet stramt knyttede opløsning. Til behandling, kan du bruge følgende stoffer:

1. Frisk saft af celandine. Smør vorte, de har brug for en masse tid på dagen.

2. Kartoffel blomster og rå kartofler. Flower lave alkohol tinktur, holde blomster i alkohol 25 dage. Samtidig bør det ikke udsættes for direkte sollys. Ved shipitse påført gennemvædet i tinktur væv.

Fra rå kartofler kogt grød, som er anvendt på ømt punkt. Denne metode er god, fordi det vil fjerne kartofler betændelse og ømhed.

3. Nettle. Fra det også forberedt opslæmning, som påføres vorten natten over.

4. peberrod og løg. Ud fra disse rodfrugter forbereder også en opslæmning. For løg, er det ønskeligt at tilføje eddike.

5. tea tree olie. Denne metode er god og svampesygdomme.

Nogle anbefaler at vise shipitsu tage antivirale lægemidler, og styrke immunsystemet, især stoffet "TSikloferon".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.