SundhedSygdomme og betingelser

Chlamydia: Symptomer

Klamydia - en kønssygdom smitsom karakter af seksuelt overførte sygdomme. Denne infektion på statistik smittet fra 5 til 15% af folk seksuelt aktive alder. I de fleste tilfælde, sådanne klamydia samtidige sygdomme i uorgenitalsystemet, både trichomoniasis, ureaplasmosis og gardnerelez.

Kan påvise sygdommen i 50% af kvinderne og 60% af mænd i alderen 18 til 35 år (ganske sjælden hos børn). Det sker som en konsekvens af samleje er ikke altid til engangsbrug. Ud over seksuel kontakt infektion kan forekomme under fødslen, er der videregivet fra mor til barn. Klamydia, symptomer som ikke viser sig umiddelbart, i sjældne tilfælde, overføres gennem hverdagen.

Virus Chlamydia kan påvirke ikke blot uorgenitalsystemet, men også overfladen af nasopharynx, samt føre til sygdomme som lungebetændelse, arthritis, læsioner i det kardiovaskulære system, conjunctivitis, i sjældne tilfælde, myokardieinfarkt.

Chlamydia: Symptomer hos kvinder

70% af inficeret med denne infektion kvinder kan ikke selv kender til det. Efter alt, kan det ske uden symptomer eller se en anelse, hvorved en årsag til bekymring. Hvis du ignorerer selv de mindste symptomer på klamydia, kan oversættes til en avanceret form af sygdommen. Dette kan medføre forskellige former for komplikationer. Defineret og klare symptomer, der kan siges med sikkerhed, at hans kones klamydia, nej.

Overvej de mest almindelige "signaler", der er karakteristiske manifestationer af chlamydia-infektion hos kvinder:

  • kløe, svie, mild smerte i kønsdelene;
  • rigelige og ikke meget udflåd hvid eller gul;
  • forekomst af skarp smerte før menstruation;
  • forgiftning, som er ledsaget af svaghed, utilpashed og en let forhøjet temperatur i området 37,8 ° C;
  • blødning;
  • vedvarende smerter under og efter samleje.

Hvis du har nogen af ovenstående symptomer, bør du straks kontakte din gynækolog. Efter inspektion og levering opredelnie test, vil lægen være i stand til at sige med sikkerhed, om de er symptomer på klamydia.

Det skal bemærkes, at baseret på inspektion at afgøre dette væsentlige nevomozhno infektion. Vi kan kun se den betændelse, der kan være forårsaget af en infektion. En pålidelig diagnose kan kun foretages på grundlag af de påkrævede prøvninger.

Behandlingsforløbet også efterlades alene, det bestemmer længden af lægen. Efter behandlingen skal kvinden nødvendigvis testes igen for 2 menstruationscyklus efter det blev hærdet klamydia. Symptomer på sygdommen på samme tid ikke længere behøver at bekymre kvinden. Hvis testen bekræfter fraværet af Chlamydia, så kan vi trygt sige fuld helbredelse. Men vi skal huske, at den seksuelle partner også bør konsultere en læge og tage det fulde behandlingsforløb.

Klamydia hos børn: Symptomer

Ofte denne infektion forekommer i seksuelt aktive unge. Hvis vi taler om små børn, er de stadig inde i moderen ved fødslen eller fik klamydia.

Symptomer på smitsom sygdom hos børn:

  • conjunctivitis;
  • hyppige sygdomme: sinusitis, bronkitis, mellemørebetændelse og lungebetændelse;
  • diarré;
  • vulvitis og vulvovaginitis, pielity og pyelonephritis, cystitis.

Husk på, at alle seksuelle partnere, der havde kontakt med patienter med klamydia, du har brug for en komplet undersøgelse med din læge, og derefter, om nødvendigt, blive behandlet fuldstændigt. Seksualitet og indtagelse af alkoholiske drikke i løbet af behandlingen ikke anbefales. Desuden vil patienten nødt til at begrænse forbruget af mælk og mejeriprodukter til konsum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.