ComputereComputerspil

Som i "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab mordere?

The Elder Scrolls V: Skyrim - en af de mest populære spil i vores tid. Kæmpe fantasiverden, en lang række interessante opgaver, en stor mængde ammunition og våben, interessant kamp og magi-system, elegant musik og originale historie. En verden af "Gamle Scrolls" er interessant og dens forskellige ordener. En af de mest mystiske - Mørk Broderskab. Kom der er ikke let. Som i "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab?

History of the Brotherhood

Mørk Broderskab - en hemmelig guild af snigmordere, der er indhyllet i skyggen og mørke siden dens begyndelse. Virkningen af denne organisation spredt over hele Tamriel. Derfor er mange spillere er ofte stillet spørgsmålet: "How to" Skyrim "? Slutte Dark Brotherhood" Historien om denne virksomhed stammer fra en anden gruppe af mordere kaldes Morag Tong. Under Anden Era vis mængde tog Tong ud til at danne en guild, hvis hoved er den såkaldte Mother Night. Mørk Broderskab - en kult, der tilbeder Sithis, gud for død og tomhed. Engang var Broderskabet en af de mest magtfulde organisationer i Tamriel. I disse dage, var der den såkaldte Fem af dogmet - den hellige regel om, at medlemmer af broderskab ikke behøvede at bryde for ikke at pådrage sig vrede Sithis. Under borgerkrigen, der brød ud i Skyrim Mørk Broderskab faktisk kollapsede. Næsten alle beskyttelsesrum blev ødelagt. Afvist og dets befolkning. Så lad os forstå, som i "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab.

Strukturen af en hemmelig organisation

Det blagodraya sin mystik og hemmeligholdelse og trængte ind Skyrim Mørk Broderskab. Hvordan man starter? Dette spørgsmål er af interesse for mange fans af spillet "De gamle skriftruller." Men før du svare på det, så lad os se, hvem der kører det. Som bekendt, dens hierarki er i ethvert hemmeligt selskab, er ingen undtagelse, og den mørke Broderskab. Skyrim - en af de sidste tilflugtssteder for disse killers skygger. Men efter borgerkrigen, blev han dræbt sidst hørte - en mand, der lyttede til taler af Night Mor og bestået ordrer Black Hand, og han - hans håndlangere. Disse fem mennesker, ligesom de fingre på sine hænder, havde deres "søm" - Strangler. Det vil sige, at de og almindelige snigmordere udførte opgaver. Således strukturen er klar, forbliver uløst hovedspørgsmålet. Som i "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab?

første skridt

Uforståelige Broderskab - lauget (eller rettere kulten) hemmelige lejemordere. Som sådan, det system, der i denne organisation er ikke, fordi det er en hemmelighed, og skjult fra myndighederne i regionen Skyrim. Åh, og det er mystisk - Dark Brotherhood ... Hvordan man starter? Først skal vi finde den dreng, der løb væk fra et børnehjem i Riften. Der er flere måder:

- at tale med bartenderen om rygterne;

- fra Maula, der bor i Riften viser ham Barenziah sten, kan du lære om eksistensen af den mørke Broderskab;

- du kan blot besøge riftensky børnehjem;

- i Windhelm kan kommunikere om dette emne med Ides.

Under alle omstændigheder, uanset valg af muligheder, vil du lære om drengen Aventus Arentino, der forsøger at kalde ved hjælp af den gamle ritual morder at eliminere det onde og egoistiske priorinden børnehjem. Find sit hjem i Windhelm er let, og enkel lås.

Quest "Lost Innocence"

Afspilleren vil se huset af Aretino, der udfører Mother Night tilkalde ritual og tager den nyankomne til morderen. Fyren beder dig om at dræbe den gamle kvinde Grelod, der indeholder et børnehjem i Riften.

Ønsket "Noble Orphanage"

Udfør denne opgave let. Selv et krisecenter beliggende nær den nordlige port i Riften. Inde i grå bygning, spilleren ser Grelod behandler børn. Dræb det kan være anderledes. Eller på stedet, foran børnene, der ikke vil være bange, men tværtimod, vil være meget glad. Du kan vente, indtil hun kommer til mit værelse, og dræbe det der (ved siden af sengen er en lærebog for tyveri). Da han vendte tilbage til Windhelm Aretino vil give dig et stort måltid - arvestykke. Så du næsten var tæt på at løse spørgsmålet om, hvordan man "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab. Så kan du gå to veje. I det første tilfælde kan du vente på en budbringer, der vil bringe scroll med aftrykket af Black Hand og ordene: "Vi ved." Den anden mulighed - at gå i seng.

De sidste trin

Som i "Skyrim" til at deltage i Mørke Broderskab? Hvis du vælger den anden mulighed, nemlig. E. Faldt søvn efter den foregående søgen, så posten bliver snart. Awakening vil også være ikke den mest behagelige. Det er ukendt, hvordan Brotherhood medlemmer var i stand til at bære dig forbi vagterne, men mislykkedes. Da spilleren har opfyldt Broderskabet af kontrakten, men ikke medlem af organisationen, er han forpligtet til at betale en bøde. Du vågner op i et rum, hvor du vises foran tre forsvarsløse ofre og Astrid - lederen af den mørke Broderskab. Nogen fra de tre af dem bliver nødt til at dø ved hånden. Det er nødvendigt at træffe det rigtige valg, ved at spørge hver ulykke Han sender befandt sig. Du kan bare bruge magi "søgestien". Det virkelige mål er at Khajiit din. Selv i virkeligheden ingen forskel i hvem du dræber, nej. Du kan klippe selvom alle tre af dem. Under alle omstændigheder vil organisationen have. Som det kan ses i spillet "Skyrim" slutter Dark Brotherhood er ikke noget meget vanskeligt. Efter mordet på Astrid inviterer dig til en "familie", og viser på kortet det sidste tilflugtssted af Dark Brotherhood, som er i en hule ikke langt fra Folkrita. Nærmer døren, vil du høre spørgsmålet: "Hvad er musik af liv". Svaret er sætningen: "Silence, min bror"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.