ComputereComputerspil

Hvad nu hvis "Maynkraft" halter og sinker?

Mange spillere er overraskede, når deres computer begynder at sætte farten ned, "Maynkraft". Efter alt, på den samme pc, kan du begynde Watch Dogs, GTA V og andre moderne spil, der kræver en utrolig mængde ressourcer. Det er dog ikke i det faktum, at din computer er ikke egnet til systemkravene til at køre "Maynkrafta". Faktisk kan årsagerne varieres, og hver af dem har sine egne løsninger. I denne artikel vil du lære hvad de skal gøre, hvis "Maynkraft" forsinkelse, fordi denne viden kan få dig meget nyttige i fremtiden.

Java

Som tidligere nævnt, er der mange forskellige grunde til, at du kan opleve forskellige forsinkelser og bremser "Maynkraft": et kraftigt fald i FPS og så videre. Hvis du spørger sig selv om hvad man skal gøre, hvis "Maynkraft" foreslår, vil du først og fremmest er det værd at overveje præcis, hvordan dette spil blev skrevet. Ingen grund til at være et geni for at få oplysninger om, hvordan spillet blev skabt i Java, henholdsvis, bliver du nødt til at foretage nogle ændringer i den i de parametre, der er forbundet med Java. For at gøre dette, skal du gå til indstillingerne Java på din computer, skal du vælge Runtime Environment, som har en streng parameter, kan du frit redigere. Her bliver du nødt til at ændre en enkelt værdi - xmx. Efter det kan være et hvilket som helst tal, som angiver den mængde hukommelse, der er afsat til de maksimale kører spil på java. Du er nødt til at ændre kurs på mængden af din RAM. Derfor hvis du har to gigabyte RAM, skal du registrere xmx-2048m, og så vil du være i stand til at nyde en normal gameplay, løs og låst op. Men hvad nu hvis "Maynkraft" halter selv efter en sådan behandling, eller kan du ikke udføre den.

Ved hjælp af tredjeparts software

Når der er et spørgsmål til dig om, hvad man skal gøre, hvis "Maynkraft" forsinkelse, så skal du være opmærksom på de særlige programmer, der er oprettet for at løse disse problemer. Hvis vi taler om "Maynkraft", så skal du først forsøge at bruge OptiFine program, da det er den mest populære og effektive, så vil du højst sandsynligt være i stand til at klare alle de problemer. Selv hvis du halter "Maynkraft" på en bærbar computer, kan du bruge softwaren.

videokort

Hvis du har problemer, du helt sikkert brug for at tænke over, hvorfor "Maynkraft" foreslår, som det undertiden er årsagen kan ligge på overfladen, men hvis du finder det, du er nødt til at løse problemet er ikke svært. For eksempel er mange trygt at tro, at deres computer konfiguration er ideel til opstart af alle de spil, men de går glip at hvert spil er unik. Hvad der er godt for et enkelt projekt kan ikke være egnet til en anden. Så er opmærksomme på indstillingerne for dit grafikkort, mere specifikt på de specifikke parametre, såsom VSync og 3D-buffering. Til dagens projekter er meget vigtige egenskaber, der tillader computeren at støtte alle de specielle effekter, men for spil som "Maynkraft", kan de overbelaste affald kortet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.