ComputereComputerspil

Amerikansk Truck Simulator: systemkrav og en oversigt over

Spil amerikansk Truck Simulator - fortsættelse af den populære serie om truckere. Udviklerne har afsluttet den tidligere del af den eksisterende koncept af ændret flåde for amerikanske og europæiske vejtraktorer til solrige Californien.

Hvad spil?

Du - en almindelig trucker, der begynder sin karriere i USA åbne rum. Spillet er tilgængelig i mere end 100 byer og vejkryds mellem dem. Mens der gamere kun tilgængelig Californien, men i fremtiden planlægger vi at tilføje til Canada og Mexico i den amerikanske Truck Simulator. Mode er heller ikke vente på sig - nye lastbiler og byen vil blive færdiggjort af spillerne under hele projektets levetid.

Sammenlignet med den foregående del, som stadig er populær i det nye grafiske komponent er klart mere smuk. Detailing biler og sedan også forbedret. Sammen med denne steg til amerikansk Truck Simulator systemkrav, om der senere.

Start af spillet

I begyndelsen, som i det foregående afsnit, er du inviteret til at arbejde for leje for forskellige virksomheder. forskellige modeller af lastbiler vil blive stillet til rådighed, som skal behandles omhyggeligt, fordi de tilhører arbejdsgiveren. Over tid, vil du blive tilbudt at tage æren for dit eget køretøj. Dette vil være en ny fase af din karriere, og tingene går ned ad bakke.

Med stigende ordrer og betaling beløb vil øge omkostningerne af varer, rejseafstand og kompleksitet. Som før, er det nødvendigt at pumpe færdigheder, som direkte påvirker niveauet af førerens færdigheder. Point vil blive givet for at profilere niveauer.

Amerikansk Truck Simulator: Systemkrav

Da spillet er forbedret grafik, skal du have en mere kraftfuld computer end der var brug for det sidste spil om truckere fra samme selskab.

Så skal du have en computer, der kører Windows 7 64-bit arkitektur. Anbefalede processorer fra firmaet Intel - Core 2 Quad processor med en frekvens på mindst 3 GHz for hver af de fire kerner eller tilsvarende fra AMD. Grafikkort med 2 GB hukommelse - GTX-760 eller tilsvarende fra AMD. Mængden af hukommelse - 8 GB. For at installere spillet skal bruge mindst 3 GB ledig plads på harddisken.

Selv med forbedret grafik i den amerikanske Truck Simulator, har systemkravene steget ikke så meget. Selv i den gamle konfiguration, som du spillede den første del, kan du roligt nyde skønheden i Californien på middel eller lav grafikindstillinger.

Funktioner i den nye del

Spillet dukkede flere muligheder. Først, kan du forbedre din lastbil med tid og adgang opdateringer. For det andet, cockpit interaktivitet endnu mere tættere på realisme. Nu vil spillerne være i stand til at bruge forskellige stabiliseringssystem, transmission og så videre. For det tredje, moderatorerne er ikke i søvn, og meget snart efter udgivelsen begyndte at dukke forskellige amatør tilføjelser til spillet.

Ny køreoplevelse venter i den amerikanske Truck Simulator. Systemkrav er ganske tilgivende, så nyd detaljerne i amerikansk veje og lastbiler kan være endnu i gennemsnit konfiguration eller bærbare computer. Med et helt nyt side spil åbner bruger computer styring, pedaler og en manuel gearkasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.