SundhedPræparater

"Karsil" eller "Essentiale forte": der er bedre? Instruktioner, anvendelse, dosis

I dag er der to førende lægemiddel til behandling af leveren. Denne "Karsil" eller "Essentiale forte". Hvilket er bedre, er vi nødt til at lære i dag. På grund af den hype, vi alle kender meget godt, hvad slags narkotika. De beskytter cellerne i vores lever og er ofte ordineret til forskellige grader af skader i denne orgel. Det vil sige, stoffet er gepaprotektorom, og en af de mest kendte, og de er mange. I dag er vores mål - at gøre ud af virkningen af de to af dem, sammenligne og konkludere: "Karsil" eller "Essentiale Forte" - hvilket er bedre. Lad os prøve at finde svaret sammen.

Når det er nødvendigt gepaprotektory

Folk har en tendens til at sikre, at ikke gælder i tide til at se en læge. Derfor, når som følge af leversygdom, begynder en person til at føle sværhedsgraden og smerte, generel svaghed og utilpashed, trækker han det i kulden, et midlertidigt problem i kroppen, der vil være dig selv. Selv når symptomerne bliver synlige, mange er tilbageholdende med at gå til receptionen, og begynde at lede efter oplysninger om narkotika. Især "Karsil" eller "Essentiale forte", som kan bedre hjælp. Faktisk er denne tilgang er helt forkert, kan manden selv ikke gøre den korrekte diagnose og passende behandling til at vælge for stoffet, den har brug for professionel hjælp.

Misforståelser og myter

I dag er en masse oplysninger og reklame for medicin gøre dem bedre kendt til den almindelige befolkning. Især med fremkomsten af internettet alle kan læse oplysninger og for at finde en "egnet" stof. Dette er fundamentalt forkert antagelse modarbejder gepaprotektorov. Faktisk kan deres teknik begrundes ved tilstedeværelsen af giftige, alkoholiske og viral hepatitis samt regelmæssig brug af visse lægemidler. Det kan behandles med antibiotika og hormonale præventionsmidler, smertestillende og andre stoffer. Men folk forstår det lidt anderledes, opfatte gepaprotektory som den bedste beskyttelse for leveren i løbet af ferien, som neutraliserer effekten af fed mad og alkohol. Vi kan kun vælge "Karsil" eller "Essentiale Forte" - hvilket er bedre.

Funktioner modtagelse gepaprotektorov

I modsætning til denne populære tro, at tage disse medikamenter på samme tid for at støtte kroppen før eller efter en alvorlig dosis af alkohol eller rigelige fest giver ingen mening. Disse stoffer skal drikke kurser og receptpligtige, samtidig med at den lav-kalorie diæt og helt udelukke alkohol. Den eneste måde at opnå det ønskede resultat. I dette tilfælde skal lægen foretage et valg: "Karsil" eller "Essentiale forte". Hvilket er bedre, og hvad værre er, er det svært at sige, hver af dem har sine egne karakteristika. Det er bare, at disse stoffer anden virkningsmekanisme.

Aktive ingredienser til at beskytte leveren

Alle lægemidler, der er på markedet, kan være baseret på en af de naturlige, naturlige ingredienser. This galdesyrer, aminosyrer og medicinske planter ekstrakter. Det vil sige, de produceret på en naturlig basis og er beregnet til at genoprette den normale funktion af leveren. Moderne lægemidler til behandling leveren kan opdeles i flere grupper, nemlig af de aktive bestanddele. Hertil kommer, at salget er komplette medicin, der indeholder flere aktive ingredienser. Derfor er de fleste ofte er valget mellem to af de mest kendte stoffer - "Essentiale Forte" eller "Karsil". Det er derfor, vi i dag anser ikke alle de andre medikamenter-gepaprotektory hvor du virkelig kan blive forvirret og tage hensyn til kun disse to.

Vigtigste egenskaber "Karsil" præparat

Den ældste på markedet og kendt siden Sovjettiden er forberedelse "Karsil". Dens pris er forholdsvis lav, hvilket påvirkede hans popularitet. Det er dog yderst effektivt lægemiddel, som ikke blot genopretter de ødelagte eller beskadigede leversnit, men også stimulerer væksten af den aktive celle. I hjertet af dette stof er den aktive ingrediens silymarin, dvs. ekstrakt af marietidsel.

Der er en række sygdomme, der kræver en aftale med det samme, "Karsil" stof. Dens pris er forholdsvis lav, pakning med 80 tabletter koster omkring 280 rubler. Derfor, hvis en lang kursus - det er den bedste løsning. Typisk ordineret medicin, hvis du har en historie af myokardie hepatitis. Den anden retning, hvori lægemidlet er blevet anvendt med succes - det er behandlingen af kronisk hepatitis C, men ikke-viral. Bruger det til behandling af alkoholisme, og levercirrose. Derudover er der er sådan en ting som regelmæssig brug af et stort antal lægemidler, der har en signifikant effekt på leveren. brugt "Karsil" For at fjerne toksicitet og opretholde vitale organceller. Instruktioner, pris, anmeldelser - alle af denne information er vigtig, men vi må ikke glemme, at stofmisbrug er ønskeligt først efter modtagelsen af en læges recept.

Men planter og naturlige "Karsil" er meget brugt til forebyggende formål. I dette tilfælde anbefales det at tage en tablet tre eller fire gange om dagen. Men behandlingen skal tage 4 tabletter ad gangen.

Vigtigste egenskaber "Essentiale forte" forberedelse

Tabletter "Essentiale Forte" - er også gepaprotektory, selv om det skal være opmærksomme på, at spektret af handling, de har noget anderledes. Sammensætningen af disse tabletter er væsentlige phospholipider, de inkorporeres i lipidlaget membraner af beskadigede celler og dermed genoprette cellen. Som et resultat, kan leveren neutralisere giftstoffer mere effektivt. Desuden indeholder produktet vitaminerne i gruppe B. Så du skal ikke bygge illusioner, "Essentiale forte 100" ikke gendanne leverceller, så hvis orglet alvorligt forbløffet over at bruge tabletform er ubrugelig, men selv injektioner kan kun lidt fjernet forgiftning. Lægemidlet gør det muligt at genoprette leveren cellevæggen, forudsat at der er genoprettet. Voksne normalt gives 2 kapsler, 2-3 gange om dagen. Udgifterne til medicin er ganske høj, fra 700 rubler per pakke.

Hvoraf den ene er bedre

Det er fortsat at besvare det vigtigste spørgsmål af hvilken af disse stoffer optimalt klare deres opgaver, det vil sige, genoprette leverfunktionen. Begge disse stoffer er gepaprotektoram dog indikationer for brug er forskellige. Som vi har nævnt ovenfor, "Karsil" ubrugelige til behandling af hepatitis B, som har en viral karakter. I dette tilfælde ville det bedste være et lægemiddel "Essentiale Forte". Sammen med andre værktøjer kan det hjælpe til at opnå gode resultater. Men "Essentiale forte", til gengæld er meget dyrere. I denne behandlingsforløb er ikke mindre end seks måneder, så mængden af behandlingen er stærkt forøget. Den "Karsil" er meget billigere, og varigheden af dets optagelse ikke overstiger tre måneder.

Endelig er den sidste ting, jeg vil sige, er sikkerheden. Vegetabilsk "Karsil" forbudt til brug hos børn, gravide og ammende kvinder. Den "Essentiale Forte" kan du tage de mennesker, der tilhører disse kategorier. Det vil sige, før du foretager et valg, er det nødvendigt at vurdere sværhedsgraden af sygdommen, indikationer og kontraindikationer, baseret på hvor du kan gøre dit valg.

For at opsummere

Ofte en simpel lægmand flytter én interesse - at få en god forberedelse til en overkommelig pris. Desværre kan vi ikke sige med sikkerhed om, hvad der er den bedste medicin. Alt er meget individuelt, så før du begynder behandlingen, skal du kontakte din læge. At han vil være i stand til at vurdere tilstanden af din krop og afhente den behandling, der vil være mest effektiv og sikker. Det er meget bedre end at eksperimentere på deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.