TravelingRetninger

Strunino byen, Vladimir-regionen: beskrivelse, seværdigheder, billeder

By Strunino beliggende i Vladimir-regionen i Rusland (Alexanders distrikt). Det ligger nordvest for de vigtigste administrative center. Afstand fra Vladimir er omkring 130 km. Den dækker et areal på 10 km2. Strunino (Vladimir-regionen) fik status af byen i 1938. Den officielle fundament dato er ikke indstillet. Ifølge nogle historiske kilder, blev byen første gang nævnt i 1492, og i de gamle krøniker sagde, at i 1240 til disse lande bestået Prins Alexander Nevsky.

Oprindelsen af navnet

Om oprindelsen af navnet er heller ingen pålidelige oplysninger. Formentlig det menes, at det kommer fra navnet på en beboer, der i det XVII århundrede, King Alexander gav en charter til ejer godset.

Der er også en anden version, eller rettere legende. Det hedder, at under regeringstid af Ivan den Grusomme i Strunino (Vladimir-regionen) var arrangeret kongelig jagt. Som de sagde, de kom "String bæst." Angiveligt er det fra dette ord og navnet på forliget indtraf.

Lidt historie

Før De får byen status Strunino var en lille landsby, som er hjemsted for over 100 mennesker. De er hovedsageligt beskæftiget i landbruget, vævning virksomhed, fremstilling af træ køkkenredskaber.

I anden halvdel af det nittende århundrede på bredden af to floder blev det lagde grunden til tekstilfabrikker, som i sovjettiden var kombinere "Den femte oktober". På det tidspunkt var byen hjemsted for omkring 16 tusind. Folk, hvoraf mere end 4 tusind. At arbejde i denne fabrik.

Også på tærsklen til det tyvende århundrede i Strunino (Vladimir-regionen) gør infrastruktur. skole, hospital (50 senge) blev bygget, kirke, sauna og park, der nu bærer navnet "The tarmkanalen Dubki".

Under Anden Verdenskrig krig efterlod mere end 1,5 tusind. Tekstil fabriksarbejdere. Og resten af personalet gjort et stort bidrag til opretholdelse af hæren. Virksomheden vævede klud til uniformer soldater.

klimaforhold

By Strunino (Vladimir-regionen) er placeret på Smolensk-Moskva Upland (en del af det russiske Plain). Relieffet er hovedsageligt repræsenteret ved en kombination af sletter og bakker. Klima - fugtigt kontinentale. Om vinteren falder lufttemperaturen under -15 ° C. Om sommeren er det cool. Den mest regnfulde, men den varmeste måned - juli. Den gennemsnitlige temperatur - 18 ° C. Men den mindste mængde af nedbør forekommer i Marts - mindre end 28 mm.

økonomi

Byens Strunino (Vladimir-regionen) udvikler industrien. Det vigtigste industrivirksomhed er raypromkombinat. Den grundlæggende struktur i fremstilling af sengetøj.

Siden begyndelsen af det XXI århundrede i byen begyndte at bygge, og andre industrivirksomheder. For eksempel, åbnede en fabrik til pakning kaffe, som beskæftiger 350 medarbejdere i november 2008. Der stadig er en virksomhed, der er profileret i produktionen af sterile linned til kirurgiske afdelinger. grundlaget for opførelsen af bageri også lagt.

By Strunino (Vladimir-regionen), foto arter, som kan findes i en artikel modtager elektricitet fra elnettet i Alexander-området. En gasledning fra bestemmelsen i Nizhny Novgorod.

transport

Køretøjer i dette forlig - jernbane og vej. Også driver en regelmæssig busforbindelse til byen Alexandrova. Han passerer gennem Slednevo landsby, landsbyen og landsbyen Great Zhuklino Karinskoe. Et par kilometer fra byen motorvejen, som danner rutebil på vej til Moskva. Som regel driverne altid stoppe til at medtage passagerer.

Hovedbanegården er det samme navn som selve byen. Total denne station er 2 primære og 2 side sti (nord og syd). For alle S-tog station "Strunino" er en transit.

seværdigheder

I slutningen af det XIX århundrede en af ejerne tekstilfabrik har finansieret opførelsen af Church of the Transfiguration. I hans ære, blev denne kirke indviet. Men ligesom mange religiøse steder blev kirken lukket, og efter Anden Verdenskrig ødelagt. På dette tidspunkt senere byggede hus Pioneers. Men efter sammenbruddet af Sovjetunionen er et sted for rekreation for skolebørn blev lukket. Troende insisterede på tilbagelevering af templet, og i midten af 90'erne det blev gendannet. I denne kirke er der tre altre: Central - Transfiguration Herrens højre - det hellige Martyrs Tro, håb, kærlighed og Sophia, venstre - St. Nikolaya Chudotvortsa. Hertil kommer, at i byen er der også et tempel for den hellige Jomfru, bygget af træ. I 1988 blev det omdannet fra et hus for tilbedelse.

I Vladimir-regionen Strunino kapel blev bygget på tidligere by kirkegård, som i slutningen af det XIX århundrede blev ødelagt halvdelen. Hende og undermineret, og forsøgte at nedrive med fundamentet, men hun blev stående, kun lidt på skrå til den ene side. I øjeblikket har kapellet ikke ændret sig meget. Ortodokse sted helt opgivet, fordi nogle gange kommer her til troende og bringe blomster. I mennesker kaldes det "ubrydelig kapel."

En anden attraktion Strunino Vladimir-regionen er en botanisk have "Tract Oaks." Før i tiden blev dette terræn park etableret, og i slutningen af det tyvende århundrede - en bufferzone til beskyttelse af flora og fauna. Det areal på cirka 55 hektar. Her kan du finde sådanne træer, som er mere end 100 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.