TravelingRetninger

Theodosius: den private sektor, og især rekreation

I de fleste tilfælde, indenlandske turister kommer til at hvile på den sydlige kyst Krim. Men mange mennesker vælger og Feodosia - en by beliggende i den østlige del af halvøen. Ferierende besøge denne udvej er faktisk meget almindeligt. Og på grund af sin popularitet, ikke mindst evnen til at fjerne den billige boliger.

Den private sektor er særligt

Afslappende familieferie - det er, hvad der er bedst, ifølge mange turister, nærmer Theodosius. Den private sektor af den udvej tilbyder sine gæster i hovedrummet, kan rumme 2-4 personer. Men selvfølgelig kan findes i Feodosia og plads til en gæst eller en stor virksomhed. Klimaet i denne by, som i enhver anden kystby, varmt og helt fugtigt. Derfor, i lokaler sommeren her kan være helt indelukket. Til hjælp for turister tal på næsten alle de lokale hoteller har aircondition eller i ekstreme tilfælde, ventilatorer.

Tjeneste i mini-hoteller Feodosiya private sektor fritid tilbydes, er ikke alt for varieret. Efter alt, er det værd at leve i sådan otelchik relativt billig. Men under alle omstændigheder, er ejerne af budgettet pensionater gør alt for at sikre, at gæsterne føler sig godt tilpas med dem. Yards på næsten alle mini-hotel er godt anlagt. Turister kan nyde her swimmingpool, parkering og grill.

, Det giver således masser praktisk og billig ferierejsende den private sektor (Feodosia) af. Omfattende boliger er billigere. Men for at forblive på denne måde i vor tid, vil turister være svært. I de fleste tilfælde Feodosiya hoteller køre det igennem operatørerne. Men du kan finde et bestemt sæt af telefonen, hvis du ønsker på internettet og telefonen til sine mestre selv.

Hvor at leje et hus

Hvis det er nødvendigt, kan gæsterne leje Feodosiya værelser i gamle hus i dens historiske del, og i den moderne, veludstyret sommerhus bygget i nye områder. Til leje boliger er ikke kun byen, men også i de tilstødende byer.

Seneste populær blandt turister primært fordi at forblive på samme niveau her kan være billigere end de fleste af Feodosia. For eksempel er det meget populært med gæster at nyde Landsbyer Coastal og Seaside.

Turist områder af byen

Efter område ikke er for stor byen er Theodosius. Den private sektor, som tager turister i denne landsby er primært koncentreret i nogle få områder:

  • Til "Aivazovsky" station. Hoteller er normalt placeret tæt på havet. En funktion af området er tilstedeværelsen af en flerhed af forskellige underholdningsmuligheder.
  • Den "Ukraine" biograf-distriktet. I denne del af Feodosia, blandt andet er der et rekreativt park. Tættest på de lokale hoteller er placeret den centrale strand.

  • På området "Dynamo". Fordelen ved dette område er tilstedeværelsen af markedet og et stort antal butikker. Underholdning i "Dynamo" er meget lille, så det meste af det er egnet til turister med børn.
  • I det centrale område. Der er et stort antal af både voksne underholdning centre og planteskoler. Det er bedst udviklet turist infrastruktur i denne del af byen.

Hvad bestemmer prisen på den private sektor, Feodosia

Selvfølgelig er prisen på hotelværelser i enhver hotel af denne udvej primært bestemt af niveauet af tjenesteydelsen til turister. Men priserne for at leje værelser her kan påvirkes af andre faktorer. Den første er, selvfølgelig, sæsonudsving. I maj, juni, september og oktober af lejeboliger i udvej er billigere end i juli og august. Mange turister, selvfølgelig, at se på byen private sektor Feodosia ved havet. Priser for overnatning i hoteller i områder lidt højere end i fjerntliggende kystområder. Midt i sæsonen til at betale for sådanne boliger vil have en hel del turister. Men i maj eller september hoteller kystnære normalt tilbyde værelser til leje er ikke for høj en pris.

hoteller Prisklasser

Lave omkostninger boliger - hvad der adskiller den udvej Feodosiya. Den private sektor i denne by tilbyder turister ikke kun budget indkvartering, men også meget dyrt.

De billigste City Hoteller værelser til leje kan koste, afhængig af sæsonen i området 350-600 rubler per person per nat. I hoteller dyrt bortskaffes tættere på boligudgifter havet typisk tour s 400-700. Hvis hotellet er næsten på kysten, vil koste ophold i det på 500-1500 s.

Hvad er værd at vide

Selvfølgelig er der nogle nuancer lejeboliger på Krim, herunder i en by som Theodosius. Den private sektor på dette resort hotel tilbyder relativt billige. Men for at blive i højsæsonen fra ankomst er normalt meget vanskeligt. Derfor tager sig om stedet af overnatninger for turister, der ønsker at slappe af i Feodosia værd på forhånd. Book et værelse på et af hotellerne i denne udvej er den nemmeste måde, selvfølgelig, via internettet. En lignende service tilbydes steder af mange rejseselskaber.

Selvfølgelig, før du lejer et værelse i en bestemt sektor, der tidligere skulle sørge for, at et godt omdømme. Ellers kan det blive alvorligt ødelagt ferie i Feodosia. Den private sektor er repræsenteret ved en række forskellige hoteller. Og af disse anmeldelser kan være både god og ikke så god. Få kendskab til de synspunkter, de tidligere beboere i et givent kompleks kan normalt være på de samme steder af rejsebureauer, som bestillingen er foretaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.