TravelingRetninger

Terlecki Park - et fantastisk hjørne af kapitalen

I Moskva er der mange naturskønne pletter, blandt hvilke en særlig plads er besat af en smuk skov park kaldet Terlecki. med et areal på 142 hektar, ved siden af det er Izmailovo Park - det særligt beskyttede område. Terlecki Park blev grundlagt i 1972, det har flere navne, såsom "Terletskaya Dubrava" eller "Terletskoy damme." Der er mere end fem damme med broer, øer og små sandstrande. Kystlinjen er beskyttet af beton og log strukturer. Strandene er alle komfortable forhold for rekreation: komfortable cabanas, ren badeområde.

Funktioner af parken

I begyndelsen af 1972 Terletskii park var en del af Izmailovsky. Efter separation, begyndte han at erhverve egne funktioner. Park blev navngivet af navnene på ejerne af ejendommen, der før revolutionen blev placeret på dette sted - Torletskih. I dag kan alle besøgende se den træstruktur med søjler og Kirke Frelserens hellige Face. Parken består af vinkelret arrangerede stræder i øvrigt af de storslåede damme bare ikke kan se bort. Disse damme var her allerede i det 18. århundrede. I dag, selvfølgelig, de blev rekonstrueret og har et præsentabelt udseende. Det område af største dammen er 10 ha.

Moskva Seværdigheder

Mange tror, at de mest støjende by i Rusland - det er Moskva. Terlecki Park, som er en af de mest populære attraktioner i hovedstaden, viser, at dette ikke er sandt. Parken er altid glad for at møde fans af stille hvile i skødet af naturen. Det blev for nylig renoveret, og bystyret har opbygget et moderne rekreativt område, opføre legepladser og steder af underholdning. zoner er blevet skabt til børn, et gyngestativ og seværdigheder. Derudover er der mulighed for at ride på dammen - ved katamaran, motor båd. Terlecki Park er stabil. Der kan du lære at ride heste, eller bare leje dem. For begyndere, især instruktører arbejder der til enhver tid til at hjælpe og undervise Ridning færdigheder.

naturpark

Terlecki Park (foto) er en af de smukkeste i Moskva. Han har en masse træer ældre end 300 år. Der vil du finde lind, ahorn, birk og el sort. Parken er også fundet fyr, gran og egetræer. Dyrene der lever ænder, dyk og de sædvanlige skovens dyr. Terlecki park fyldt med legepladser, stiger, broer, rutsjebaner og andre attraktioner. Hele området er beliggende pergolaer, markiser og bænke. Der kan du slappe af, tilbringe en dag eller bare nyde stilheden. Parken er meget stor, kan du gå i dybden og ingen vil genere dig. Alle objekter og detaljer er perfekt og supplerer hinanden. Hertil kommer, at området ligger informationstavler, gratis parkering og små restauranter. Desværre, regelmæssigt rengøres damme i kun parken, så skraldet på sporene - er ikke ualmindelige. Derfor renholdelse af parken - ansvaret for hver gæst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.