TravelingRetninger

Vottovaara er et bjerg i Karelen. Information, fotos

Mystiske Bjerg Vottovaara (Karelen) er ikke inkluderet i antallet af traditionelle turistruter. Dette sted er dækket af mange hemmeligheder og legender. Mange sei, med bizarre træer, en stor sten pool, ringende stilhed og en mystisk, speciel atmosfære forlade mange levende indtryk.

placering

Det andet navn på Mr. Vottovaara er Mount Death. Hvor er dette objekt placeret? Se efter interessante steder i det centrale Karelia, ikke langt fra bosættelserne Sukkozero og Gimoly. Dens højde er ikke høj (417 meter), som dog ikke er så lille for denne region. Fra forskernes synspunkt er Vottovaara et bjerg i Karelen, som er en stor sten med en stejl sydlig skråning, der har en bredde på to kilometer. Det strækkede fra nord til syd for 7 kilometer. Bjerget ligger i et fjernt sted, omgivet af sump og forladte veje, bygget i sovjetiske tider.

Lidt historie

Ca. 9000 år siden opstod et ganske kraftigt jordskælv på stedet, hvor Vottovaara (bjerg) stod, hvorefter der opstod et kæmpe fejl. Således opstod et amfiteater i midten, dækket af små søer og klipper.

Forskere i Karelen mener, at Vottovaara er et bjerg, som er et unikt geologisk monument. Men i de senere år er det blevet af stor interesse for tilhængere af forskellige mystiske retninger. Som regel hævder de, at Death-Mountain (Vottovaara) er et sted, hvor onde kræfter er koncentreret. Desuden tror mange troldmænd og troldmænd, at bjerget er en bro til en anden verden.

Mount Vottovaara: information til overvejelse

Talrige sejd, som nogen blev rejst på denne jord, og dystre sump, der skiftede med sten, samt chillende historier om shamaner, der bor på dette bjerg, bidrager til udseendet af de mest utrolige legender. Ofte taler lokalbefolkningen om angiveligt set i UFO-distriktet.

Indtil nu har det ikke været videnskabeligt bevist, hvornår og af hvem talrige stenstrukturer blev bygget. Den mere sandsynlige udgave er, at det er en skabelse af gamle indbyggere i Karelen, der kendte bjergets usædvanlige egenskaber. Derfor brugte de det til at udføre religiøse ritualer.

Det mystiske bjergs bakker er stenterrasserne, dækket af mos. Gran og fyrretræer skifte her med spor af skovbrande og gammel fældning. Toppen af bjerget er stenrige plateauer dækket af bizarre former for træer af forskellig højde. For eksempel vokser gamle, alderen gamle fyrretræer her over to meter. Og birkerne snoet som om en eller anden ukendt kraft havde gjort det.

Seydi

På toppen af bjerget, hvis areal er omkring seks kvadratkilometer, mere end 1600 sten. De er pakket i en slags mystisk rækkefølge. Forskere involveret i undersøgelsen af dette objekt mener, at dette er den ældste kultkompleks - Mount Vottovaara. De oplysninger, der er opnået som følge af arbejdet med mange videnskabelige ekspeditioner, tillader os at oplyse, at stenene i dette område er seids. Et sådant navn modtog kulturelle sten eller fragmenter af sten. De er kunstigt isoleret fra miljøet. Med andre ord har seid indlysende tegn på menneskelig eksponering.

På amfiteaterets bakker, såvel som på højderygets højder, samt på amfiteaterets skråninger registreres den tætte koncentration af Sei. De er hovedsagelig placeret i grupper på op til seks stykker. Den største af dem, der vejer mere end tre tons, installeres på "ben", mere præcist på flere mindre sten.

De fleste af disse strukturer ligger på bredden af gamle reservoirer eller på nedbør. Seids passer harmonisk harmonisk ind i bjergens overordnede lindring - noget fabelagtigt, uhyggeligt kaos, skabt af et gammelt jordskælv.

træer

Næsten hver turist er forbløffet over, hvordan træerne ser på Mount Vottovaara. Hvorfor har de sådan en bizar form? Se: De er som snoet i knuder. Lokale beboere forklarer denne anomali med kolde og stærke vinde på toppen. Ikke desto mindre vokser i omdrejningspunktet, i de nærmeste normale planter på Dødsbjerg.

"Trappe til himlen"

Vottovaara er et bjerg i Karelen, som konstant udgør mange mysterier for forskere. En af dem er en stige til himlen. De såkaldte tretten trin skæres ned i klippen, som slutter i en dyb nedbør. Arkæologer og historikere erklærer: De gamle stammer, der beboede disse steder, havde ikke "stigen" ideen, ligesom andre stammer ikke havde "hjulidee". Spørgsmålet om, hvilken oprindelse (kunstig eller naturlig) skal tilskrives dette design, har i øjeblikket ikke modtaget et officielt svar.

Cult Complex

De moderne videnskabsfolk udarbejdede en detaljeret plan for dette kompleks for at opgrave planen for antikke arkitekter. Til deres overraskelse fremkom der ikke en klar figur sammensætning (cirkulær, firkantet eller spiral) på papir. Den forskellige alder af seiids antyder, at komplekset sandsynligvis dannes i lang tid.

Der er en videnskabeligt begrundet version, at Mount Vottovaara i Karelen er et grandiose kultsted, som ikke har nogen analoger hvor som helst andet i verden, hvor offerridualer blev afholdt i århundreder. Forskere bemærker, at samene havde to linjer af overbevisninger - kult af forfædre og kult af seiads som håndværkere. Det er vigtigt, at blandt den samiske tilbedelse seidam blev fejret før begyndelsen af XX århundrede. Dette indikerer, at komplekset kunne have været dannet før denne tid.

Hvorfor Vottovaara?

Hvorfor er dette bjerg valgt af de gamle folk som det mest egnede sted for rituelle ceremonier? Mens forskere i mange år har udført deres forskning, spredte rysten af den mystiske Vottovaar hurtigt rundt om i verden. Fans interesseret i alle de usædvanlige og mystiske. Ekspeditionerne blev trukket her ved sving. Og i dag er det sikkert at sige, at de hyppigste gæster i disse dele er psykikere.

Hvert år samles de mest anerkendte guider og tyrkere fra Rusland på bjerget. Hvad tiltrækker dem Vottovaara? Bjerget, ifølge mages, har en fantastisk ejendom - der er en fantastisk forbindelse med kosmos, som ikke findes andetsteds i Rusland. Dette sted har en kraftig energi, der som et batteri nærer psykiske kræfter. Ofte kalder de dette mystiske mountain "akupunktur" punkt. Gennem det gennemgår vores planet, som gennem antennen, udveksling af energi-informationsudveksling med kosmos. Det er ikke let at kontrollere, så vi vil stole på professionelle mages for et ord.

Forskere mener, at de gamle indbyggere i disse områder kunne vide om sådanne usædvanlige egenskaber ved bjerget. Dette er den eneste måde at forklare, hvorfor "offerofldens land" var placeret her.

forskning

Desværre er der ikke blevet gennemført virkelig alvorlig fysisk forskning her endnu. Sandsynligvis vil undersøgelsen af elektromagnetisk stråling og måling af strålingsbakgrunden give en forklaring på dette fænomen og kaste lys på de mærkelige fænomener der forekommer her.

Mange almindelige rejsende mener, at Mount Vottovaara (Karelen) har en unormal effekt på elektronisk udstyr og mekanismer, såvel som på menneskekroppen. Rapporterne fra mange ekspeditioner nævner samtidig standsning af ure hos flere medlemmer af ekspeditionsholdet, nye flashkort i digitalkameraer viste sig pludselig at være overfyldte, mange forskere begyndte at bløde fra næsen, folk mistede orientering i timer og kunne ikke nå det helt synlige mål i timer.

Mysteries af bjerget

I dag er mange fans af mystiske og mystiske steder interesseret i Mount Vottovaara. Hvordan kommer man her i bil? Vi snakker lidt om det lidt senere. Og nu vil vi fortælle mere detaljeret om de overraskelser, som dette bjerg præsenterer i dag.

Officielt registrerede rapporter fra lokale beboere på det observerede i nærheden af bjerget UFO. Nogle tilfælde opstod direkte over Vottavaara. For eksempel fortalte en beboer af disse steder i 1987 om et lysende objekt på toppen af et bjerg, der forsvandt i mørket, og så igen dukkede op omringet af ildspolokh. Det syntes at lyset kom fra stenene.

I oktober 1988 henviste flere uidentificerede flyvende genstande til Vottovaare . Ifølge mange øjenvidner flyttede en gruppe ufo'er over toppen af bjerget og ændrede stedet meget hurtigt. Dette har negativt påvirket driften af kompasser (magnetiske). I foråret 1998, fotograf V. Orlov, der tog billeder på Vottovaare, udskrivning fotos, opdagede, at mange af dem havde en "lysbue", som han ikke havde set.

I midten af halvfemserne rapporterede en gruppe af turister i Moskva mærkelige kliklyde, der kom fra sten. Ifølge turistgruppens medlemmer havde de ikke engang tid til at blive bange, da de hørte en underlig buzz der kommer ovenfra, som om der var et stort fyrværkeri der cirklede der. Et øjeblik senere foran det forbavsede blik af turister dukkede en vision om en kvinde klædt i gule tøj op. Dette blev ledsaget af mystiske lyde, der gjorde stenene, efterlod et indtryk, noget der grænser op til djævelen og det guddommelige.

I sommeren 2011 annoncerede Karelens regering Vottovaara-komplekset som et naturligt naturlandskab. Det beskyttede område i dag er mere end et og et halvt tusind hektar. Komplekset omfatter et bjerg og det omkringliggende område.

Mount Vottovaara: hvordan kommer man derhen?

Hvis du rejser fra Skt. Petersborg i bil, kan Ladoga Lake afrundes til venstre og højre. I det andet tilfælde vil længden af ruten være 630 kilometer. Det er nødvendigt at komme til Petrozavodsk, drej på P-15 motorvejen og drej til Gimoly nær landsbyen Girvas. Du bliver nødt til at overvinde 130 kilometer primer. Dens kvalitet afhænger stort set af, hvornår graderen gik her: Du kan køre denne vej i 1,5-2 timer eller bruge alle tre hvis den er brudt. Afstanden fra Petrozavodsk til Votovara er 220 kilometer.

Hvis du går rundt Ladoga søen til venstre, bliver din vej 540 kilometer. Ved krydset ses tegnene: lige - Garn og Petrozavodsk, til højre - til Pitkyaran. Du skal dreje til venstre. Selvom denne vej er næsten 100 kilometer kortere, kan du bruge meget mere tid, for efter at du har slået på Suojärvi (til Gimol) skal du flytte 200 km langs primeren. I en ideel tilstand er det ret sjældent.

I landsbyen Gimoly vil du se mange annoncer med telefonnumre af ledere. Fra Gimol til det berømte bjerg omkring 20 kilometer, og de fleste af vejen er skovområderne, der ofte løber gennem sumpene. Derfor er det bedre ikke at spare, men at ansætte erfarne hjælpelinjer.

Du kan komme til Vtotovary fra Petrozavodsk med tog # 680 Petrozavodsk-Kostomuksha. Han går en gang om ugen. Rejsetiden er 7,5 timer. Turister fra Skt. Petersborg vil drage fordel af tognummer 350 "St. Petersburg - Kostomuksha". Han går to gange om ugen. Rejsen tager 12,5 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.