ForretningHuman Resource Management

Hvordan til at beregne det gennemsnitlige antal medarbejdere i organisationen

Det gennemsnitlige antal af 2012 havde brug for at tælle antallet af medarbejdere med den efterfølgende levering af indberetningspligten i elektronisk eller papirform og modtagelsen eller anerkendelse af retten til brugen af SPE-selskaber, eller UTII USN i 2013. Disse oplysninger skal være i skattemyndigheden senest den 20. januar hvert år på den statistiske rapportering formularen "Oplysninger om det gennemsnitlige antal medarbejdere for det foregående kalenderår" KND 1110018. For manglende oplysninger inden for de frister, der er fastsat ved lov pålægges om tilrettelæggelse af en bøde på 200 rubler ubley.

På spørgsmålet: "Hvordan til at beregne det gennemsnitlige antal medarbejdere" - vil reagere på Rosstat resolution af 18.04.2007 nummer 34 i den version af 3.10.2008. Det er her givet til opgave at lette din formel til at identificere de nødvendige data. Således er den gennemsnitlige antal medarbejdere - det er resultatet af at dividere det optalte antal medarbejdere i den foreskrevne periode for mængden af dage. Data, der er nødvendige for at modtage for hver dag i året og dividere med 365 eller 366 dage, afhængig af de dage af året, ikke omfatter følgende medarbejdere:

- ydre del;

- medarbejdere i GPA;

- medarbejdere på grund af militærtjeneste;

- udstationeret arbejdstagere;

- kvinder, der er på barselsorlov.

De, der arbejder på deltid arbejdsuge, bør tages hensyn til i henhold til den tid arbejdede. Hvis virksomhedens ejere ikke får en løn, vil de ikke blive taget i betragtning når optælling.

Hvordan til at beregne det gennemsnitlige antal medarbejdere på dokumenterne? For at gøre dette, tager sig tid ark til at registrere arbejdstid, ansættelseskontrakter, at ordrer overføre til en anden stilling, ordrer på forretningsrejser og ordrer , der yder orlov. Identificer det samlede netto af de ovennævnte kategorier af arbejdstagere, og divideret med summen af kalenderdage i året eller måned.

Mange IP får tvetydige spørgsmål om, hvordan man beregner det gennemsnitlige antal af dem er uden ansatte. Den nøjagtige svar på dette spørgsmål er nej. Nogen siger, at vi skal skrive en, nogen - 0. Men der er en hage: de fleste former med indeks 0 er ikke testet af IRS på serveren, så det er bedst at bestemme antallet af arbejdere lig med 1. I fremtiden vil der være færre krav fra IRS og ikke pålægge en bøde på grund af den sene levering af indberetningsskemaet.

Nogle organisationer foretrækker at tælle medarbejderne på månedsbasis, så for ikke at gennemgå en stor stak dokumenter i slutningen af året. Det er nødvendigt at definere lønningslisten nummer og dividere med antallet af kalenderdage i hver måned. I slutningen af året modtog dage bare opsummeret, er fyldt med en form for rapport. I denne tilgang, beregningen er et plus. Hvis din organisation vil blive likvideret inden for et kalenderår, vil det være lettere at få data for rapportering om antallet af medarbejdere. Og hvordan man beregner det gennemsnitlige antal PI? Bemærk, at de ikke er forpligtet til at aflevere den udfyldte formular til skattemyndigheden i likvidation. Som du kan se, alle strålende virkelig nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.