ForretningHuman Resource Management

Udvælgelsesmetoder effektive personale

En af de vigtigste nøglepersoner teknologier er udvælgelsen af personale. Hvis en tilstrækkelig lang periode, hvor udnævnelsen af prioritet var de ideologiske motiver i det moderne samfund, ansættelse af personale i deres faglige kvaliteter, er en stor opgave. De seneste personale udvælgelsesmetoder det muligt at gøre processen mere effektiv.

Proceduren for optagelse af kandidaten er normalt en eller flere samtaler. Den indledende samtale med en person bekendt med hans CV giver ikke et fuldstændigt billede af de faglige og personlige egenskaber hos den enkelte. Derfor er nogle organisationer brugte metoder til at vælge personale baseret på psykologisk testning. Takket være ham, kan du lære ting, der ikke afklaret ved almindelig samtale. For eksempel, hvis folk lader dig ned i vanskelige tider, om der skal udføres monotont arbejde, hvis det er nødvendigt, vil der ikke være nogen kilde til skænderier ... Afhængigt af anvendte teknikker, pålidelighed test varierer mellem 20 og 80 procent. For eksempel, "Accent 2-90" - test, der består af 90 spørgsmål for at vurdere potentialet for den person, afslører, hvordan en person vil opføre sig i en ekstrem situation. Desuden afslører tegn på mental patologi. Men hvis brugen af spørgeskemaer kandidaten har en chance for at foregribe den ønskede respons, metoderne til udvælgelse af personale, baseret på anvendelsen af projektive teknikker, øge pålideligheden af testen. For eksempel store virksomheder bruger ofte test "Sonda", der gør det muligt at opdage genotype transmitteret lidelse, lære om en person, en masse mere information, og for at skabe en sammenhæng mellem personlighed type og den valgte position.

Innovative metoder til udvælgelse af personale kan præsenteres åben rekruttering. Denne metode er baseret på brugen af video-interviews og erhvervslivet af forskellige spil. Den mest almindeligt anvendte personalechef af virksomheden og giver mulighed for at se alle kandidater til stillingen som direktør. leder af firmaet ligner opfører bandets medlemmer i spillet, og kan vælge at virkelig "egen" personen på grundlag af deres personlige erfaringer eller ved at bruge intuition. Denne metode sparer tid, da en samtale med hver kandidat ville tage meget mere tid. Se et interview med kandidaterne, indspillet på film, også er et effektivt rekrutteringsmetoder. Da mennesket kan fuldt åbne op til kameralinsen.

Nogle ledere af virksomheder foretrækker at bruge en temmelig usædvanlige metoder til rekruttering, såsom stress interview. Med det kan du oprette en temmelig komplet billede af kandidaterne. Hovedprincippet i stress interview er en provokation af kandidaten. Til dette formål, chokerende, uhensigtsmæssige spørgsmål, demonstrere foragt for kandidaten ... Det giver først og fremmest, at se, hvordan en person opfører sig i en bestemt situation. Nogle gange er hovedformålet med sådanne diskussioner er ønsket om at fange en person i en løgn. Søg og udvælgelse af personale i at bruge denne teknik er oftest bruges når rebound kandidater til ledende stillinger, samt til dem, der vil fortsætte med at arbejde med mennesker.

Således er udvælgelsen af personale - dette er en meget vigtig proces, som afhænger af, hvor effektivt køre en organisation som helhed. I dette tilfælde, hvis hovedformål er uegnet til screening af medarbejderne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.