ForretningHuman Resource Management

En lille argument om, hvorfor arbejdet i de forskellige evalueret

Næsten hver gang jeg tænkte på, hvorfor nogle mennesker, der arbejder 12 timer om dagen, tjene en krone, og andre på en lettere arbejde er langt større løn. For at forstå, hvorfor arbejdet forskelligt evalueret, og dermed betalt, skal du først forstå, hvad der er på arbejdsmarkedet.

hjørnestenen

Der er to former for arbejde. Den første af disse kaldes fysisk. Faktisk er mange ubevidst forveksle det med besvær som helhed. Det er grundlæggende forkert, fordi der i det første sted at arbejde er vigtigt, ikke fysisk styrke, og dens evne til korrekt anvendelse. Men sidstnævnte refererer til psykisk arbejde, og på dette lidt senere.

For at forstå, hvordan den menneskelige arbejdskraft er estimeret engageret i fysisk arbejde, er det nødvendigt at minde om energiforbruget. Reduktion, muskel bruger noget energi, for at udfylde dette behov mad og hvile. Afhængig af belastningen og niveauet af energiforbruget, der er fysisk arbejde inddelt i tre grupper.

  • Let - ved denne definition passer den mest stillesiddende eller let arbejde, der ikke er relateret til nogle af de stress og vægtløftning.

  • Gennemsnitlig fysisk arbejde - det er det arbejde, der udføres stående eller associeret med den konstante bevægelse og overførsel af lys (op til 10 kg) objekter.
  • Hårdt fysisk arbejde er kendetegnet ved en konstant spænding, samt at løfte og bære tunge belastninger.

For de ovenfor nævnte hver art har sine egne normer og regler, der skal reducere sliddet på kroppen af en konstant belastning. For eksempel, når tungt fysisk arbejde nødvendige regelmæssige pauser og en fuld sund søvn. I andre tunge aktiviteter vil føre til nedbrydning af kroppen. Det fungerer også som en af grundene til, at arbejdet i de forskellige evaluerede.

evne til at tænke

Mental arbejdskraft, i modsætning til fysisk, kan ikke vurderes ved simple kriterier. Du kan prøve at beskrive arbejdet med antallet af lagrede oplysninger eller ved at den hastighed, hvormed en person vil håndtere det hele. Men det er ikke muligt fuldt ud at vurdere arbejdet i hver enkelt af os.

Ikke den mindste rolle i mental arbejdskraft spiller evnen til at træffe hurtige beslutninger og tage ansvar for dem. Disse kvaliteter er afgørende for mange handler. Det bør erindres, at behandling og analyse af store mængder af information har brug for at mobilisere opmærksomhed. Arbejde hoved kan være trættende, ikke mindre end at trække tyngdekraften, bortset fra at det ville være en anden træthed.

Hvordan er arbejdet

Arbejdet med hver person vurderes i henhold til kriterierne. Og som regel først husker alle den tid, der bruges på en aktivitet. For nogle erhverv er det helt rigtigt, og der er endda lønnen beregnes efter den tid arbejdede.

Men hvordan det værdsatte arbejde af dem, der ikke arbejder på det tidspunkt, og resultatet? Det hele afhænger af arbejdsgiveren. Selvfølgelig kan han ikke tildele absolut elendige løn for hårdt arbejde. Men niveauet af betalingen er fuldstændig afhængig af Manager-beslutninger. Og dette igen, er en af svarene på spørgsmålet om, hvorfor arbejdet er anslået forskelligt. Enhver arbejdsgiver har en mening om, hvor meget at betale en bestemt person. Og nogle særlige logik i beslutningen af hovedet bør ikke se.

viden bagage

De vigtigste kriterier for evaluering job har altid været, og vil have den viden og erfaring. Og ikke hver for sig, men sammen. Den unge specialist inden for alle områder ved en masse, men de færreste ved, hvordan. Viden i sig selv er praktisk ubrugelig, hvis folk ikke kan omsætte dem i praksis. Derfor løn erfarne medarbejdere er så forskellig fra begyndere indkomst. Selv om sidstnævnte er ofte meget smartere, hurtigere, stærkere og yngre.

konklusion

Nu ved du hvorfor arbejdet i de forskellige evalueret, og det kan hjælpe dig se med friske øjne på, hvordan deres løn og indkomst af dine underordnede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.