SundhedSund kost

Lever, oksekød kalorieindhold

Siden oldtiden er det kendt, at leveren af oksekød - et spisekammer af vitaminer og mineraler. Af alle de slagteaffald leveren er det mest værdifulde. Ved at købe leveren, sørg for at det er frisk. Når klippe det skal være glat med en ensartet struktur. Vægten bør ikke overstige to kilo. Hvis leveren er et ungt dyr, det er løst, blødt, lys brun. Hvis leveren er modne, kan vægten være op til fem kg. Det kan være en bitter eftersmag, før du foretager et sådant produkt er gennemblødt i mælk.

Ejere af en slank figur, til trods for, at produktet er anvendeligt, altid spørge: "Hvor mange kalorier er der." Hvor mange kalorier i oksekød lever, er svaret enkelt: det er meget lille (lidt mere end 100 kalorier), så ingen grund til at bekymre sig om dette aspekt.

Oksekød Lever, hvor kalorieindholdet pr 100 g - 127 kcal rige på vitaminer A, B, C og E samt makro- og mikroelementer. Det indeholder kalium, calcium, phosphor, natrium, magnesium, fluor, chrom, jern, mangan, kobber, selen, etc.

Oksekød Lever, hvor kalorieindholdet er lavere end svin, anbefales til folk med jernmangelanæmi af nyresygdom, og nervesystemet. Også på grund af thiamin, leveren er nyttigt for rygere. Da thiamin er kendt for sin antioxidant egenskaber, der beskytter kroppen mod de negative virkninger af alkohol og tobak. Og for blodpropper heparin, ansvarlig og chrom, som gør leveren er nyttig i sygdomme i det kardiovaskulære system og perfekt forhindrer dannelsen af blodpropper. På grund af indholdet C, og D-vitamin i leveren, samt calcium stærkere bevægeapparatet.

Oksekød lever, hvilket er lavt kalorieindhold, anbefales til folk engageret i tungt fysisk arbejde, og sportsfolk. På grund af keratin, det øger kroppens modstandskraft over for fysisk stress. Nyttige biprodukt og gravide kvinder på grund af tilstedeværelsen af folinsyre, som er nødvendig for at opretholde immunitet og fuld dannelse af den kommende baby.

Der er endda en lever kost: Ernæringseksperter hævder, at takket være 6-8 dages diæt, kan du slippe af med et par ekstra kilo.

Med hensyn til forberedelsen af leveren, så der er plads til din fantasi. Det kan være stegt, kogt, flyde, forberede salater, patéer, pølser. Mange kulturer har deres egne mærkevarer opskrifter. Afhængigt af de øvrige indholdsstoffer i kogte måltider fra leveren og kan øge sin kalorieindhold. Oksekød lever stegt, for eksempel i kalorier på grund af det faktum, at der er kogt i smør. Jeg vil gerne dele den mest enkle og meget velsmagende ret. I pund okselever bør tage en løg, persille, sort og rød peber, koriander, vegetabilsk olie, salt. Skær leveren er ikke meget store stykker og kog i 20 minutter, hvis der er fedt i leveren, skal det fjernes. Kogte leveren kan skæres i små stykker (størrelse 1 til 2 cm) skæres i pæren og sende ingredienser på panden steg dem i vegetabilsk olie. Fry bør være omkring 15 minutter, under konstant omrøring, til leveren yngel på alle sider. For et par minutter før udgangen af madlavning krydderier bør tilføjes. Du skal tilføje salt smag.

På trods af at leveren er nyttigt, der er anbefalinger, hvor enten brugen af det er nødvendigt at reducere brugen af dette produkt er kontraindiceret. For eksempel er ældre mennesker ikke opmuntret til at spise masser af lever, fordi det indeholder keratin. På trods af, at leveren oksekød, kalorieindhold er kun 127 kalorier, er nyttig, kan den ikke spise folk, der har forhøjet kolesterol.

Spis lever bør kun raske dyr korrekt næring. Hvis du ved, at dyret er fodret og dyrkes i en miljømæssigt ugunstigt stillede områder, er det bedre at opgive brugen af leveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.