Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvad skal man se i en drøm bryllup

Et bryllup er måske et af de smukkeste og mest vigtige begivenheder i livet. Hver pige drømmer om en luksuriøs brudekjole og brudebuket. Og hvis en ung romantisk dame havde en drøm, hvor hun gifter sig, er ikke noget mærkeligt i dette. kun Dreaming afspejler hendes begær, hemmelige eller ej. Men hvis marchen ved Mendelssohn længst forbi, eller binde knude i den nærmeste fremtid, du ikke har planer, så denne drøm kan være andre fortolkninger.

For at finde ud af, hvad man skal se brylluppet i en drøm, så prøv at henvende sig til forskellige kilder. De fleste drøm bog tro, at sådan en drøm lover store forandringer i livet, som radikalt kan ændre situationen, og de vil være behagelig eller ikke - afhænger af mange forhold.

Så for at deltage i fejringen - for ugift virkelig et godt tegn, betyder det, at lige rundt om hjørnet, og deres eget ægteskab. Hvis du drømmer om et bryllup, gift, skal de vente på en hurtig genopfyldning af familien. Funny bryllup, hvis du er inviteret til det, lover et nyt bekendtskab, måske endda fatal. Bryllup procession for at se - at vente på gode nyheder. Dans på homoseksuelle ægteskaber - snart til at deltage i festen. Hvis deltage i et bryllup for nogen af dine venner, kan det snart vende sig til dig for at få hjælp. Downers rådes til ikke at benægte, at personen, så du kan senere brug hans tjenester.

Men de fleste mennesker henvende sig til en specialist, spørger: "Hvad er en drøm bryllup min, hvor drømte?" Drøm bog giver forskellige svar på dette spørgsmål. Så for at være på den ceremoni som gommen eller bruden - til stor succes, måske nogle af dine nuværende initiativer vil modtage anerkendelse. Desuden betyder det, at snart vil du tage vanskelig og vigtig beslutning, der vil ændre dit liv, men ændringen vil være glade. Gift i en drøm - et nyt bekendtskab og glæde.

Hvis en kvinde drømmer, at hun i al hemmelighed gifter sig, det forventer en masse sladder. Hvis hun beslutter sig for at blive gift, at hendes dyd vil blive værdsat. Hvis forældrene ikke godkender af valg, og derefter i livet er det ikke nødvendigt at vente på støtte fra pårørende. Jeg havde en drøm, hvor din kæreste gifte anden? Du vil opleve en hensynsløs jalousi. Og de siger, at for at se et bryllup i drømmen sin egen - vente på dårlige nyheder fra kære som nu langt væk. Men hvis gæsterne glade og muntre, og nyheden vil være godt. Hvis man ser i drømmen bog Yuri Longo, hvad det betyder at se et bryllup i drømmen, viser det sig, dette er tegn på ønske om drømmeren at binde knude i det virkelige liv, selv om ubevidst. Gift mand eget bryllup drømme på, at forholdet til den anden halvdel skal vi forvente forandring.

Men ikke alle er så optimistiske kommentatorer i fortolkningen af sådan en drøm. Således er den moderne drømmetydning siger, at for at se bryllup i en drøm - til besvær og strid, drømmetydning Danilova forudsiger der så brylluppet en meget åbenhjertig og ubehagelig samtale med en lignende særlige, som vil påvirke dine intime relationer. En privat bryllup, efter drømmen bog, viser, at forholdet til den anden halvdel i en blindgyde, og til at forberede adskillelse. Men de mest tragiske begivenheder forudsagde drømmer ukrainske drøm bog. Hvis du tror ham, at denne drøm bryllup til en begravelse, gifte, herunder, og hendes mand - til døden. Gå på homoseksuelle ægteskab - til den døde mand i huset.

Adskiller sig fra andre fortolkninger giver Esoteric Drøm Bog. Han mener, at brylluppet i en drøm - et forvarsel om forandring i samfundet. Så for at se den triumf langvejs fra - til ubehagelige begivenheder i landet, men de er ikke berørt af drømmeren. Hvis du deltager i ceremonien, vil ændringerne påvirke dig så godt.

Det er værd at huske, at før virkelig tænkt at se mig selv i en drøm i en brudekjole dårligt tegn. Men nu jeg foretrækker at se det som god. Denne drøm er tæt forbundet med begivenhederne i livet af drømmeren og som praksis viser, ikke altid forudsiger de sørgelige begivenheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.