Af teknologiElektronik

Zener TL431: ledningsdiagram

TL431- er en integreret zenerdiode. Kredsløbet spiller rollen som den referencespændingskilde. Viste element anvendes sædvanligvis i magtblokke. Enheden i zenerdiode er ganske enkel. I alt modellen bruger tre udgange. Afhængig af modifikationen af huset kan være indrettet til ti transistorer. Et karakteristisk træk ved TL431 anses for at være en god termisk stabilitet.

Ordningen af optagelsen til 2,48 I

På TL431 zenerdiode turn-on kredsløb til 2,48 i en ettrins-konverter. Den gennemsnitlige driftsstrøm i systemet når 5,3 A. Modstande til signaltransmission kan anvendes med forskellig spænding ledning. Stabilisering nøjagtighed i disse indretninger er omkring 2%.

forskellige modulatorer anvendes til at forøge følsomheden af zenerdioden. Typisk er den valgt dipol type. I gennemsnit deres kapacitet er ikke mere end 3 pF. Men i dette tilfælde, meget afhænger af ledning strøm. At mindske risikoen for en overophedning af de anvendte elementer strækkemidler. Tilslutning via Zener katode.

Tænde enheden 3.3

Hos TL431 zener 3.3V skift ordning indebærer anvendelse af en enkelt-trins-konverter. Modstande anvendes til at sende en puls af selektiv type. Stadig på zenerdioden kredsløb af TL431 har en 3,3 volt modulator lille tank. For at mindske risikoen for kortslutninger, bruge sikringer. de er installeret, som regel, for zener.

For at styrke ikke undvære filtrerer signalet. Den gennemsnitlige tærskel spænding svinger omkring 5 watt. Operativsystem strøm ikke overstiger 3,5 A. Generelt betyder stabilisering nøjagtighed ikke overstige 3%. Det er også vigtigt at bemærke, at forbindelsen af zenerdioden kan være en vektor via en adapter. I dette tilfælde er transistoren valgt rimelighed type. Den gennemsnitlige kapacitet af modulatoren skal være 4,2 pF. Tyristorer anvendes som fase og åben type. For at øge ledningsevne af de nuværende, der er nødvendige udløser.

Til dato er disse elementer udstyret med forstærkere med forskellig effekt. Den gennemsnitlige tærskel spænding på systemet nåede 3,1 watt. opererer nuværende tal er omkring 3,5 A. Det er også vigtigt at overveje udgangsimpedans. Præsenteret parametre må ikke overstige 80 ohm.

Tilslutning til kredsløbet 14

På TL431 zener 14V omskiftnings fremgangsmåde involverer anvendelsen af indre drive. Den gennemsnitlige tærskel spænding er lig med 3 watt. Typisk betyder arbejdsstrømmen ikke overstige 5 A. Derfor er tilladte overbelastning er omkring 4 Ah. Også TL431 zener 14V omskifterkredsløbet har forstærkere som en enpolet og topolet type. For at forbedre ledningsevnen kan ikke undvære en tetrode. Den kan bruges med en eller to filtre.

Zener serie A

For leverings- og inverter enheder anvendes Serie A TL431. Sådan kontrolleres den korrekte tilslutning af elementet? Faktisk kan dette gøres ved hjælp af en tester. Der kræves Rate tærskel modstand til at være 80 ohm. Det er i stand til at fungere via en enkelt fase omformere og vektortype. Modstande, der anvendes i dette tilfælde med en over for.

Hvis vi taler om de parametre, den mærkespænding betyder kredsløbet ikke overstige 5 watt. I dette tilfælde operativsystemet nuværende er omkring 3,4 A. For at reducere risikoen for overophedning af transistorer, der bruges ekspandere. For serie A er kun egnet dial-up typen. At forøge følsomheden af indretningen, kræver kraftige modulatorer. Den gennemsnitlige output modstand parameter ikke overstiger 70 ohm.

CLP Series-enheder

Zener TL431 omskifterkredsløbet har en et-trins-konvertere. Mød CLP kan være både invertere, og i mange forbruger-enheder. Tærskelspændingen af zenerdioden er omkring 3 watt. Direkte driftsstrøm på 3,5 A. Nøjagtigheden i stabiliseringselementer ikke overstiger 2,5%. At justere udgangsniveauet signaler anvendes af forskellige former for modulatorer. Udløser i dette tilfælde tilpasset til forstærkeren.

Zener ACLP serie

TL431 zener omskifterkredsløb har en vektor eller skalære omformere. Hvis vi betragter den første udførelsesform, er det transporterende nuværende niveau ikke overstige 4 A. I dette tilfælde, stabilisering nøjagtighed er ca. 4%. For signalforstærkning bruger udløser og tyristorer.

Hvis vi betragter forbindelsen ordning med skalar konverter, er modulatorer anvendes med en kapacitet på ca. 6 pF. Straks anvendes resonans-typen transistorer. At forstærke signalet passer de sædvanlige udløsere. Det er også vigtigt at bemærke, at satsen indretningens følsomhed er omkring 20 mV.

AC-model

For dipol invertere bruges ofte kirsebær AU zener TL431. Hvordan man tester det tilsluttede element? Dette kan gøres ved anvendelse af en konventionel tester. udgangsimpedans parameter skal ikke være mere end 70 ohm. Det er også vigtigt at bemærke, at denne serie af enheder forbundet via en vektor konverter.

I dette tilfælde er de skalære modifikationer er ikke egnede. Dette skyldes i høj grad den lave tærskel nuværende ledning. Det er også vigtigt at bemærke, at indekset for den nominelle spænding ikke overstiger 4 watt. Driftsstrøm i kredsløbet holdes på 2 A. For at reducere varmetabet, forskellige tyristorer. Dag frigivet ekspansion og fase modifikation.

Model CT-26 boliger

De husholdningsapparater findes ofte med CT-26 Zener TL431 krop. ordning integration involverer anvendelsen af modulatorer af dipol. De fremstilles med forskellige aktuelle ledningsevne. Parameter maksimal følsomhed af systemet er omkring 430 mV.

Direkte udgangsimpedans når ikke mere end 70 ohm. Triggers bruges i dette tilfælde kun med forstærkerne. At mindske risikoen for kortslutning filtre anvendes både åben og lukket. Direkte forbinde zenerdiode gennem katoden.

Housing CT-47

TL431 (stabilisator) med CT-huset 47 kan findes i forskellige strømforsyninger blokke. Kredsløbet omskifterelement involverer anvendelse vektor invertere. Modulatorkredsløbet er egnet til op til 4 pF. Direkte outputenhed modstand er omkring 70 ohm. For at forbedre ledningsevne et tetrode Zener kun stråletype. Typisk stabiliserende nøjagtighed på højst 2%.

For strømforsyninger 5 V

Strømforsyningen 5 via kontakten TL431 med forskellige aktuelle ledningsevne enhancere. Direkte omformere anvendes en enkelt-trins typen. Også vektor modifikationer anvendes i nogle tilfælde. I gennemsnit udgangsimpedansen er omkring 90 ohm. Display stabilisering præcision enheder er 2%. Enhancers for blokke, der anvendes som drejeknappen eller åben type. Triggers kan kun bruges med filtre. I dag, de er lavet med et eller flere elementer.

Circuit til at tænde en blok 10

Kredsløbet skifte strømforsyning zenerdiode i en ettrins involverer anvendelsen af en vektor konverter. Hvis vi betragter den første udførelsesform er modulatoren valgt blandt en kapacitet på 4 pF. I dette tilfælde er udløseren kun anvendes med forstærkere. Undertiden filtre anvendes til at forøge følsomheden af zenerdioden. Tærskelspændingen kredsløb er i gennemsnit 5,5 watt. Arbejde systemet strøm er omkring 3,2 A.

Parameter stabilisering normalt ikke overstiger 3%. Hvis vi ser på ordningen med vektor-konverter, så er der ikke kan undvære en transceiver. Det kan anvendes enten en åben eller en kromatisk type. Modulatoren sæt med en kapacitet på 5,2 pF. Expander er ret sjældne. I nogle tilfælde er det i stand til at forøge følsomheden af zenerdioden. Det er dog vigtigt at huske på, at varmetabet element er væsentligt forøget.

Ordning for Blok 15 i

TL431 zener omskifterkredsløbet 15 gennem blokken B udføres ved hjælp af en enkelt fase inverter. Til gengæld er modulatoren egnet med en kapacitet på 5 pF. Modstande anvendes udelukkende selektiv type. Hvis vi betragter ændringen med udløser, betyder tærskel spænding parameter ikke overstige 3 watt. Stabilisering nøjagtighed er omkring 3%. Filtre til systemet velegnet til både åben og lukket.

Det er også vigtigt at bemærke, at ekspanderen kan installeres i kredsløbet. Til dato er modeller produceres hovedsageligt dial-up typen. I modifikationer betyder transceivere ledning nuværende ikke overstige 4 mikron. I dette tilfælde er følsomheden værdien af zenerdioden er omkring 30 mV. Udgangsimpedans på dette opnår ca. 80 ohm.

Til automotive invertere

For bilindustrien invertere ofte bruge en række talere Zener TL431. skifte ordning i dette tilfælde indebærer anvendelse af to-cifrede transistorer. Filtre anvendes direkte til at åbne. Hvis vi betragter kredsløbet uden expander, tærsklen spænding svinger omkring 10 watt.

Direkte driftsstrøm er 4 A. Option overbelaste systemet lades 3 mA. Hvis vi betragter ændringen med extendere, at i dette tilfælde er sat vysokoemkostnye modulatorer. Modstande anvendes selektivt standard type.

I nogle tilfælde kan de forskellige forstærkere. Parameter tærskel spænding, normalt ikke overstiger 12 watt. Udgangen modstanden i systemet kan variere fra 70 til 80 ohm. stabilisering indikator nøjagtighed er ca. 2%. Betjening nuværende systemer har ikke mere end 4,5 A. Umiddelbart forbindelse sker gennem Zener katode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.