FormationVidenskab

Hvad er en kortslutning i et elektrisk kredsløb?

Enhver, hvis arbejde er forbundet med den elektriske service, meget godt klar over de problemer, som bærer en kortslutning (kortslutning). Nogle gange er det opfattelsen, at det er beskadiget. Dette er ikke tilfældet. Kortslutning - det er en proces, eller om man vil, en nødsituation betjening af nogen del af anlægget. Men konsekvenserne af faktisk føre til skader. Den generelt accepterede definition lyder: "Short Circuit - en direkte forbindelse mellem to eller flere punkter i kredsløbet, har forskellige potentialer. Er unormal (utilsigtet) driftsform. "

For at forstå, hvad der sker i kredsløbet i det øjeblik, der er en kortslutning, er det nødvendigt at minde om principperne for driften af kredsløbselementer. Repræsenterer et simpelt kredsløb, der består af en strømforsyning, to ledere og belastning (fx pærer). Under normale forhold, er der en leder rettet bevægelse af ladede elementarpartikler, på grund af konstant udsættelse for den elektromotoriske kraft kilde. De bevæger sig fra den ene pol til en anden kilde gennem de to sektioner af ledningerne og lampe. Følgelig lampen udsender lys, da partiklerne gør det visse arbejder.

Når vekselstrøm kørselsretning er i konstant forandring, men i dette tilfælde er det ikke ligegyldigt. Antallet af elektroner, der passerer gennem et forudbestemt område af kæden per tidsenhed er begrænset af modstanden lampe ledere kilde EMF. Med andre ord giver den nuværende ikke vokse i det uendelige, men svarer til den stationære tilstand.

Men nu, uanset årsagen, beskadiget isolering på kredsløbet område. For eksempel blev lampen oversvømmet med vand. I dette tilfælde sin elektriske modstand aftager. Som følge af strømsløjfen nuværende er begrænset til en total strømforsyning modstandstråd og vandig "isthmus" i lampen. Normalt er denne mængde er så ubetydelig, at beregningerne ikke tager højde (med undtagelse af specialiserede computing).

Resultatet er en næsten uendelig strøm vækst, som målt ved den klassiske Ohms lov. I dette tilfælde, der ofte omtales kortslutningseffekt. Den bestemmes ved den begrænsende værdi af elektrisk strøm, som er i stand til at give strømforsyningen til svigt. Af den måde, er det forbudt at forbinde ledningerne (kortslutning) kontakter modsatrettede batterier.

Selvom eksempel vi anser fjernelse af kæden som følge af indtrængning af vand modstand af røret, en flerhed af kortslutte grunde beskyttelse. For eksempel, hvis vi taler om den samme ordning, den kortslutning Det kan også forekomme, hvis isoleringen er brudt mindst en tråd, og det rører jorden. I dette tilfælde vil strømmen fra strømforsyningen følge banen med mindst modstand, det vil sige i jorden, som har en enorm kapacitet. Skader på isolering af to ledere og deres kontakt vil føre til samme resultat.

Ovenstående kan opsummeres: KZ kan være et land uden. På de processer påvirkes ikke.

Hvilken slags skader som omtalt tidligere i denne artikel? Som det er kendt, at jo højere værdien af den strøm, der løber gennem kredsløbssektioner, jo større er deres opvarmning. Ved en tilstrækkelig strømkilde, når en kortslutning Nogle dele af kæden simpelthen brænde, bliver til kobberpulver (kobber element).

Beskyttelse mod kortslutning er ganske enkel og effektiv. Rapporter om ødelæggelse som følge af fejl opstår primært på grund af forkert-valgte parametre af beskyttelsesanordninger, forkert selektivitet. Når det kommer til husholdningsbrug kredsløb 220, derefter bruge afbrydere. I dem overdreven frigivelse magnetventiler strømmen stiger, placeret inde i kæden pauser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.