SkønhedHår

Bedste dag af månen til skæring hår

Frisure er uadskillelig fra billedet af en pige. I mange århundreder denne dressing kvinder forbundet med kosmos. På denne konto, er der mange legender og overbevisninger. Man mente, at kvinders hår bundet med noget overjordisk og ukendt, barbere dem var beslægtet med en forbandelse af alle slags. Og nu moderne skønheder er klar til at ændre din frisure, i stigende grad gør det i henhold til visse cyklusser af naturen og universet. Jeg tror alt dette eller ej, løser hver pige bør eje, men for mange, vil disse oplysninger være nyttige og informative. Men hvad månens dag opskæring hår er bedre egnet end andre? Svaret vil blive givet nedenfor.

Cykler og klipning

Intensiteten af hårvækst afhænger af hastigheden af forekomsten af de metaboliske processer i den menneskelige krop. Metaboliske funktioner har også en cyklisk natur på forskellige måder manifestere sig afhængigt af tid og sæson. Med denne viden, kan det siges, at disse processer påvirker hårvækst. Så ønsker at have smukke lange hår behov for at tage hensyn til de cykliske processer. Lunar skæring hår betyder ikke nødvendigvis, at du skal blindt følge alle de råd. Lyt først nødt til at forestille sig.

Det er videnskabeligt bevist, at hver person er individuel hårvækst. Efter et år, de vokser i et par centimeter, og i sidstnævnte, tager en lignende proces kun et par måneder. På mange måder det påvirker den tid af året, og mætningen af kroppen med vitaminer og mineraler.

Efter at have besluttet at følge de råd (ved månekalender haircut hår), lovende dage er bedst at vælge på forhånd og sørge for deres egne planer, lære master tidsplan og tilmelde dig proceduren.

Husk, i de varmere måneder, håret vokser hurtigere end i den kolde, men ellers styret af månens cyklus af Jorden.

Moon Day One

Det menes, at hvis denne dag til at klippe deres hår, kan dette blive reduceret, og deres måde at leve på. Men på samme tid, denne dag er den mest gunstige for den farve, hvis du gør det med farvestoffer fra naturlige kilder (henna, Basma). Disse manipulationer kan hjælpe med at løse problemer i et team, vil præsentere aktiviteten til at arbejde og hjælpe med at etablere stærke bånd.

For at beskytte sig mod månen kan være negativ, hvis du samler dit hår og fletning dem i en fletning.

måne dag i den anden

For at undgå skandaler og skænderier i denne hår dag er bedre ikke at skære. Der foretrækkes farvning med naturlige farvestoffer, som vil give økonomiske velbefindende. Hvis billedet ikke planer om at ændre sig drastisk, kan det være lidt overliste månen, og ikke farve dit hår helt, og lidt ændre dens farve, bruge specielle cremer eller mousse.

Denne månens dag er ikke egnet til at skære hår, men du kan eksperimentere med frisurer.

måne dag i den tredje

I disse dage, en klipning er ikke kun uønsket, men også farlig. Dette kan starte installationen af sygdom, økonomisk tab, eller død.

Til maleri - kun naturlige produkter. Det bør helt at opgive misfarvning.

Glat det negative vil hjælpe nem installation.

dag fire

Klipning den fjerde dag i månens cyklus vil ikke bringe noget godt, bortset fra den melankolske og frygt for de kære. Mulige ENT sygdomme. Den farvning hjælp af naturlige farver, bør fra rige give op nu.

Enkel frisure vil finde inspiration og fylde kroppen med nye beføjelser.

Den femte dag i månen

De mest gunstige månens dage for at skære hår er forbundet med nummer 5. skaldethed - middel til at opnå økonomiske velbefindende. Beskæring nu vil give det en chance. Egnet dag for afklaring krøller, der vil se sundere. Og i skæbne vil præsentere en gave af en nødvendig og rentable kontrakter. Håret skal sejre pragt.

Sjette dag af månen

Denne månens dag er ikke egnet til at skære hår: det er fyldt med negativitet. Må ikke gå til salonen, hvis der i den nærmeste fremtid ikke ønsker at falde af kulden. Intet andet end sygelig ny frisure, du vil bringe. Malet kan ikke være kategorisk. I billedet - kun streng frisure uden at udvikle krøller.

Dag i den syvende måne

Haircut - så skændes med alle. Farvning, tværtimod, vil åbne skjulte seksualitet, og det vil stige meget. Denne dag elsker radikale farver og nuancer i håret. Frisure vælg nu fra en række forskellige krøller og krøller.

Ottende dag i månen

Hvis en person ikke har nok held og forståelse og sygdom angreb, til at håndtere dette vil hjælpe klipning. For ikke at miste betydningen og rygte, opgive farvelægning. Håret bør være fremherskende store krøller og frihed.

Den niende dag i månen

For at undgå infektion, er det ikke nødvendigt i dag for at besøge frisøren med et ønske om at klippe hår. Farvning krøller ind i en lys nuance vil spare fra modgang og erfaringer. En frisure med hår samlet op vil give mere styrke.

måne dag i den tiende

Ifølge de gamle tibetanske overbevisninger, det er en dag for brand. Den tiende månens dag er ikke egnet til at skære hår. For at vinde overordnede, og øge kroppens modstandskraft over for sygdomme, vil hjælpe naturlige hårfarver. En hyppig kæmning vil mætte kroppen med energi af kosmos.

dag elleve

Mangler indsigt, og livet blev sød? For at klare denne situation vil beherske klipninger. Den valgte honningfarvet og guld farve, vil de være med til at løse de konflikter konflikt på arbejdspladsen og bringe overskud. Håret i dag kun konservatisme og nøjsomhed.

Tolvte månens

I dag har enhver negativ skæring hår (ved månens kalender). Dage under nummeret "tolv" løfte til skader og ulykker. Og hvis du farve dit hår med naturlige farvestoffer, vil du tiltrække en stor succes. For at løse problemerne på den personlige front, eksperimentere med hår.

Trettende dag i månen

Træt og mistet troen på sin appel? Gå til salonen og løse dette problem ved hjælp af en saks. Trettende og fjortende - de bedste månens dage for at skære hår. Malet uønsket, men håret gør, er ikke kun muligt, men også nødvendigt, men på egen hånd derhjemme.

Fjortende dag i månen

Administrationen favoriserer, alt er godt i livet og på arbejdet. Et eventyr? Nej. Dette kan let opnås ved at ændre billedet og længden af håret. Hvis det skal lykkes, vi maler håret bløde særlige midler. Ved at gøre hår skiltes på den ene side.

Femtende dag i månen

Ved trykstød, angst og hovedpine du kan beskytte dig selv, hvis du ikke bliver i dag barbering krøller. Maleriet er domineret af mørke farver i håret - krøller.

Sekstende dag af månen

Der må ikke skæres, at ikke græde fra utroskab. Efter alt, på grund af den forværrede helbred nerverne. Forbedre dit humør kan være, farvet sit hår en mørk farve og gør farven "stråle".

den syttende dag

Undgå skader og problemer på arbejdspladsen, vil hjælpe den ventende besøg til frisøren. Tilføj krydderi til forholdet, vil hjælpe rød eller brun farve. kun og ikke på anden måde Malet i dag. En mætte sol chakraer vil flette med et bånd sol nuancer.

Attende månen

Kassér klipning, hvis du ikke ønsker at miste et kæledyr. Hjælp tiltrække fortune minder. Efter at have analyseret, hvad farve hendes hår var i en periode med succes, kan du prøve alle vendt igen ved at vælge denne skygge farvning. I dag domineres af vinden, og at aktivere den og ændre fokus til at gøre hår i yderkant.

Nittende månen

Forlænge dens levetid ved at forkorte hår. Naturlige farver vil tiltrække held og lykke på arbejdspladsen. Aktiver element af ild kan kæmning.

Tyvende dag af månen

Haircut, samt farve er bedre at udskyde. Naturen vil dele sine beføjelser med en kvinde, hvis den gennemføres kæmning af håret i retning af alle fire sider.

måne dag i det enogtyvende

Græsslåning er i overensstemmelse med alles velfærd. Ordningen farve af dagen - rød og alle dens nuancer. Studs eller ben af metal, kan hjælpe med at vække Jorden energi.

måne dag i den toogtyvende

Tendensen til naturlige nuancer og tredobbelt kæmning for aktivering af Jorden.

måne dag i den treogtyvende

Problem hud og dårligt helbred? Det betyder ikke noget. Striga og alt er væk. Til farvning ingen grænser enten i farve eller i malinger. Lykke lover en enkel bølge.

Den fireogtyvende dag

Ønsker ikke at risikere at spilde tid på sygdommen - ikke skæres. For at løse problemer med chefen kan være naturlige farver og mørke nuancer. Og for harmoni i hele træer.

Den femogtyvende

"Nej" - klipning, "ja" - godt syn. Det er mottoet skulle være i dag. Ønsker ikke at konflikt - ikke farve dit hår og skjule dem fra nysgerrige øjne ved en hat.

måne dag i den seksogtyvende

Kun lykke og glæde vil bringe professionelle saks og naturlige farver. En frisure foretrukket fluffiness.

måne dag i den syvogtyvende

Et haircut er ikke kun muligt, men nødvendigt. Har du lyst til at blive en succes - vil hjælpe med den eneste radikalt anderledes end din hårfarve. Og for livsenergi i håret ting - skønhed.

Otteogtyvende dag

Hvordan at behage andre? Nem. Vandretur til salonen vil løse dette problem. Det samfund var støttende, siger "nej" maling og "ja" til den enkelhed og naturlighed naturen.

måne dag af niogtyvende

Denne månens dag er ikke egnet til at skære hår. Det er umuligt at udføre en sådan manipulation, ellers vil Nature være fornærmet og hævne bølge af små fortræd. Men smuk styling vil være ganske passende.

Tredivte månen

Den usædvanlige frisure og intet mere. De fleste af i dag ikke planlægge noget.

Tegn på stjernetegn og månen

Den usædvanlige mønster blev opdaget af astrologer. Afhængigt af hvad stjernetegn hersker i øjeblikket, kan du forudsige, hvordan dit hår vil opføre sig, når man besøger salonen.

Vædderen har forrang over Månen. Klipning i disse dage er uønsket. Astrologer advaret om muligheden for sygdommen efter at have besøgt en stylist.

Tegn relateret til jorden element (Jomfruen, Tyren og Stenbukken), vil præsentere et nyt hår styrke og sundhed.

Air - Tvillingerne og Vægten sejre i denne månens dag. Haircut (juni og maj - det bedste for den pågældende måned) vil bidrage til at opnå hurtig vækst og skønhed.

Vand - Kræft og Fiskene vil hjælpe med at holde længere ønskede længde hår i denne periode vokser mindre intens, og livskraft af deres stiger.

Leo er styret af det element af brand i underdanig tegn månens dage. Haircut (August - løve tid) i regi af skiltet har en dobbelt resultat. For ikke at skræmme væk dit held, ikke går til frisøren, hvis alt er godt og gnidningsløst i livet. Omvendt denne handling er et must i tilfælde af problemer i hans personlige liv.

Scorpio er foranderligt. Ingen kan sige, hvordan det vil opføre sig.

Skytten vil lykkes på arbejdet og i andre områder af livet.

Vandbæreren styres af månen - stylister er bedst undgås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.