SkønhedHår

Skrå bang

Kvinder elsker at eksperimentere med sit hår, ændre deres farve, form, længde. Denne vigtige detaljer som pandehår, også ikke ignoreres. At vælge pandehår afhænger af måden, samt på formen af ansigtet. Stylister på alle tidspunkter tilhørte bang med øget opmærksomhed. Siden halvtredserne, har brag af mode ikke komme ud.

Fashion pandehår er en ægte perle af en hvilken som helst frisure, men særlig god de ser på mellemlange hår på. Nu mode skrå frynser, hvilket er mere end et år på toppen af popularitet. Jeg tror ikke, at det skrå frynser - en egenskab af emo frisurer piger eller skolepiger. Frisurer med pandehår er båret af kvinder i alle aldre. Bangs, og især skrå, giver et billede af stilfulde, lysstyrke, unge ansigt og er egnet til enhver hårlængde, det genopliver en person, og kan ændre det til ukendelighed. Forskellige former for skrå pandehår er forskellige fra hinanden - de kan være korte og lange, lige og brudt. De fleste skrå bang for bob klipninger og scene, men ser godt ud på løs glat hår. Oblique fringe visuelt balancer og glatter ansigtet uforholdsmæssig, men det er specielt velegnet til dem, der er visuelt enhed at udvide.

Særligt godt denne originale udseende bang på en trekantet eller firkantet ansigt, men hvis ansigt er rund eller oval, det også dekorere en pige - denne ornament ganske universelt.

Hvis kanten af denne type er lang, det er den bedste understrege individualitet og afbalancere runde ansigts proportioner. Hvis ejeren af et smalt ansigt ved, hvordan man klippe skrå pandehår lige, som om på en ticker, sådan udsmykning passer perfekt og visuelt en person bliver lidt bredere. Hvis lyset af rektangulær form, nogle gange lidt ked pige, ville det være rart at lave en sjælden lang skråstreg bang, svinder ind i det grundlæggende hår.

Det skal erindres, at i udkanten af denne type sikkert kan bære en pige med glat hår, men på det kuperede og mere krøllet hår sådan ornament vil se dårligt, så den type person valg af pandehår, du skal betale den største opmærksomhed, ellers kan det være nødvendigt at forme konstant korrigere hendes hår. Det kan tilføjes, at denne type pandehår i intet tilfælde ikke behøver at piske op, og det er bedre at sikre, at hun havde en glat rene linjer og glat og skinnende.

Hvorfor er denne form, er så populært? Sagen er den, at yderkanten af denne art kan fuldt ud afspejler alle de store træk af ejeren og beskriver hende også som en kvinde en moderne, fremadrettet frem og holde trit med den hastige tid, som er karakteristisk for de moderne indbyggere i store byer. Ikke desto mindre frynser denne type, især revet transmitterer værtinde tilbøjelighed til eventyr, en flirt lap og fortræd, og selv producerer en hel del af hensynsløshed.

Tilsyneladende, særlig ære i dag nyder lange - op øjenvipper - skrå frynser. Dette gør en person under en alder af pandehår, det giver en vis mystik, ekstravagance og seksualitet til at skabe billeder. Med sådan en frisure piger kan godt se fed og uhæmmet. Og mest interessant, at skabe originale frisurer, så du ikke behøver at deltage i dyre saloner. Alt kan gøres ganske enkelt hjemme - det ville kun være et ønske og lidt tid. Det er kun, hvis store ansigtstræk, så er du nødt til at udøve en vis forsigtighed, ellers du bare såre dig selv. For fashionistas med disse funktioner bedre egnet skrå pandehår kort og stærkt formalede.

De damer, der ønsker at en eller anden måde skiller sig ud og opfriske den sædvanlige måde, kan vokse skrå pandehår under hagen eller krølle krølle, der er en meget original løsning.

Uafhængigt, uden at skulle besøge en skønhedssalon, en hår let at gøre. Fringe kan være frodig eller fræsning. For at udføre de haircuts får brug for et par enkle værktøjer, blandt hvilke nødvendigvis skal være til stede saks - udtynding og almindelig frisør, klip og kam. Først adskille håret er skiltes i trekanten, vil de resterende hår stikke. Vådt hår og kam dem, og derefter klippe håret eller lige, eller tænder - det afhænger af ønsket om at opnå en flad kant eller fuzzy.

Tykke pandehår kan opdeles i små pryadochki og "tynde ud", hvis der er sådan et ønske. Du kan derefter aftagende. Måske alt, er det fortsat kun at tørre.

Lange pandehår bedre eksekvere på tørt hår, ellers kan du "miss" og barbere for kort, hvad der sker, når selv-grooming. Laid pandehår er meget enkel - bare drys med lak og glat pensel ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.