Kunst og underholdningFilm

Det liv sti af skuespilleren Brad Renfro

Brad Renfro - amerikansk skuespiller og musiker, der i løbet af sin korte karriere måtte trække mere end tyve spillefilm og flere kortfilm. Renfro berømmelse for sin rolle i Mark Sveya thriller "The Client" og den rolle, Todd Bowden i thrilleren "Apt Pupil", filmet på en roman af Stephen King.

biografi

Brad Renfro blev født i 1982 i Knoxville, Tennessee. Han var den eneste barn af Angela Denise Olson og Mark Renfro. Bedstemor - Joan Barron, en kirke sekretær - Brad faktisk bragt op til en alder af fem.

Start handler karriere

I 1993, drengen bemærket Mali Finn, en berømt casting direktør, der var på udkig efter en ung skuespiller til hovedrollen i den juridiske thriller "The Client" Dzhoela Shumahera. Brad talent imponerede instruktøren, og det blev godkendt til rollen som Mark Sveya. Skyderiet fandt sted i sommeren 1993. Inspireret af den bedst sælgende Dzhona Grishema, "The Client" på box office havde en enorm succes, godt modtaget og almindelige biografgængere.

I 1995, Brad Renfro medvirkede i low-budget drama "The Cure". Filmen fortæller historien om, hvordan som følge af uagtsomhed fra læger 11-årige Dexter indgået aids på hospitalet. Nu, over en fyr mobbet klassekammerater. Alt går så vidt, at Dexter ikke engang kan gå i skole. Hans eneste ven til at blive en 13-årig Erik (Brad Renfro). Guys sammen for at finde en medicin, der kunne hjælpe Dexter.

I samme år, Renfro spillede Huck i filmen "The Adventures of Tom Sawyer" instrueret af Peter Hewitt. Brad partnere på rammen var Dzhonatan Teylor Thomas og Emi Rayt. Filmen modtog blandede anmeldelser fra kritikerne.

Brad Renfro har optrådt i forbrydelsen drama "Sleepers" Barri Levinsona, spiller Michael Sullivan i ungdomsårene. Filmen havde en stærk cast: hovedrollen Robert De Niro, Kevin Beykon og Brad Pitt. "Sleepers" Billedet har indsamlet i leje mere end $ 160 millioner, og selv modtaget en nominering til prisen "Oscar".

"Apt Pupil"

I 1996 begyndte arbejdet på thrilleren "Apt Pupil", baseret på en roman af Stephen King. Instrueret af Bryan Singer gik igennem omkring to hundrede nomineringer af unge skuespillere til rollen som Todd Bowden og valgt den 14-årige Brad Renfro. Som senere sagde Singer, Renfro var den klogeste af alle kandidater.

Tegn Brad - 16-årige gymnasieelev Todd Bowden - elsker historie, især under Anden Verdenskrig. Efter omhyggelig forskning, Todd opdager, at en ensom gammel mand, der bor i udkanten af byen, i virkeligheden den nazistiske kriminelle Kurt Dyussander (Yen Makkellen). Todd afpresser Dyussandera, der vil fortælle alle sandheden om sin fortid. I løbet af sin tavshed teenager kræver de tidligere nazistiske farverige historier om tortur i dødslejre.

Brad Renfro så gik ind i rollen, at ifølge erindringer skuespilleren under optagelserne, ændrede han blev trukket tilbage og dyster, og familien frygtede for sit mentale helbred.

Trods blandede anmeldelser fra kritikerne, har "Apt Pupil" opnået status af kult thriller og betragtes som en af de bedste malerier i filmografi for Renfro.

Efter udgivelsen af billeder af "Apt Pupil", som spillede Bred Renfro har hans film blevet meget populære. Nakata succes forårsagede Train Brad alkohol og narkotika.

videre karriere

I 2001 skuespilleren spillet en stor rolle i komedien "Ghost World", skudt Terry Zwigoff på eget manuskript. Filmen modtog overvejende positive anmeldelser seere.

I fantasy thriller "Jakke" Renfro syntes også. Han fik rollen som den anden plan - en mystisk ung fremmed.

I 2008 Brad medvirkede i dramaet "The Informanter", Gregor Jordan. Maleriet har ikke gjort indtryk på kritikere og ikke betalt tilbage sit budget i billetindtægter. Dette er den sidste film, hvor spillet Brad Renfro. Foto af skuespilleren i rollen som Jack i "The Informanter" er præsenteret nedenfor.

død

15 januar 2008 Brad Renfro døde. Dødsårsag - en overdosis af heroin, som vist ved obduktionen. Skuespilleren har længe haft problemer med stoffer, og det var årsagen til hans mange run-ins med loven.

Renfro blev begravet den 22. januar i sin hjemby Knoxville, på kirkegården Red House Kirkegård.

Sytten dage efter dødsfaldet af skuespilleren døde, og hans bedstemor Joan. Hun opdraget Brad, fra den tidlige barndom, og hans død var et stort chok for hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.