SkønhedKosmetik

Wella Color touch - maling, der passer alle

Måske enhver kvinde, der mindst én gang i livet konfronteret med hår farve procedure kender eksistensen af maling Wella Color touch. Dette kosmetisk produkt specielt skabt til selv den farvet hår kan se naturlig, attraktiv og havde dermed et sundt udseende. Efter påføring af blæksammensætningen af hvert hår er opdateret, hvorved håret bliver glans, blødhed og silkeagtighed. Det er værd at bemærke, at mens håret stadig er stærk og kraftfuld, de ikke ødelægger de naturlige kvaliteter, men kun multipliceret, så du altid se og føle på bolden.

Hårfarve Wella Color berøring kan bruges meget ofte, og det indebærer ikke en dårlig tilstand af håret lærred. Det omfatter naturlig voks og keratin - de komponenter, der gør en farve mere intens og vedholdende. Farve i en af farverne i denne vidunderlige maling, i de følgende måneder vil kun nødt til at røre op rødderne, hvis det er nødvendigt. Behandl hele længden af malingen ikke er behov, som farven og uden at det altid vil forblive lyse og mættet. Det er også vigtigt, at farvestof giver præcis det samme resultat, som er angivet på sonden. Derfor, hvis du foretrækker skyggen Wella Color touch-plus, så dit hår bliver blødt naturlig brun farve, og vil således ikke "give" eller ryzhinoy eller grå tone.

Blandt de beskrevne træk trykfarver kan også bemærkes, at de fleste af de nuancer, som er repræsenteret i sin palet - naturlige. Selvfølgelig, i indsamlingen af Wella Color touch og der er en række ikke-standard farver, lyse og eksotiske (gul, pink, lilla, grå, creme, etc.), dog må føre denne linje, har stylister fokuseret på naturlighed. Du skal acceptere, hår, som har en naturlig sund skygge, ideelt kombineres med enhver beklædningsgenstand, som du kan lide, i modsætning til de ekstreme farver, der ser kun i visse roller.

Malingen er sikkert, selv om der er en tale om maleriet i tonen Wella Color touch- Relights. Mange kvinder tror, at toning i alt for lyse farver fører til en meget hurtig ødelæggelse af strukturen af håret, som altid i sådanne tilfælde, har til ansigt med pulver til blegning hår. Anvendelse af maling fra producenten Wella, kan du nemt slippe af med dette problem. For korrekt afklaring er nok til at tilføje til malingen 12 procent iltningsmiddel (i stedet for 6 eller 9, som normalt følger), og resultatet vil overgå alle forventninger.

Opdateret og alles favorit hårfarve Wella Color berøring kan bruges på bleget, stribet eller krøllet hår kemi. Dette påvirker ikke tonen og dens særlige kvaliteter, som manifesterer sig i lysstyrke, holdbarhed og glans. Hold malingen på håret af de anbefalede 20 til 30 minutter, og hvis der efter maleri er du vant til at vikle håret og holde dem varme, så vil det være nok 15 minutter. Det er vigtigt at vide, at hvis den naturlige farve af rødderne er meget mørkere end tonen, hvor du malet, er det ønskeligt at holde malingen på dem så længe som muligt, og først derefter gå videre til den toning hele længden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.