SundhedMedicinsk turisme

MIA sanatorium "Moskva": den enhed, placering og transport. Andre Sanatorium indenrigsministerium i Moskva

For at heale kroppen og genoprette vitalitet specialpris base for en afslappende pause - MIA sanatorium. De er placeret i et område fri for støj, med ren luft og smuk natur. Blandt disse omfatter MIA sanatorium "Moskva" og sanatoriet "Grøn Grove" og "Long Lake".

Sanatorium "Moskva" i Zvenigorod

Fritidshjem for medarbejdere og deres familier ligger på venstre bred af Moskva-floden. MIA sanatorium "Moskva" har rig infrastruktur. Gæsterne har mulighed for at komfortabelt bo i en af to bygninger med velindrettede værelser. De er i stand til at rumme op til 300 personer. Værelserne er til rådighed for udvælgelse:

 • enkelt;
 • dobbelt;
 • superior have 2 værelser, sammenkoblede bue.

Værelserne er udstyret med køleskab, tv og har den nødvendige sæt af retter. Hvis du ønsker en kedel og telefon, er de også til rådighed. Ankommer i byen får lov til at børn under 14 år. For et barn får en særskilt tur til ferie. Alle rejsende er nødvendigt at have den sanitære-resort-kort og ikke har kontraindikationer til tidspunktet for besøget.

Spa-faciliteter i sanatorium

På basen, kan du få eksperthjælp i tilstedeværelse af hjertesygdom, og andre neurologiske tilstande. Procedurer, der tilbydes MIA sanatorium "Moskva" af helbredsmæssige årsager er tildelt på følgende måde:

 • balneoterapi;
 • klimatoterapi;
 • girudolechenie;
 • fytoterapi
 • behandlede mineralvand
 • Uddannelse;
 • gym;
 • kost fødevarer;
 • fysioterapi.

Balneoterapi elskere kan drage fordel af en lang række forskellige procedurer. Disse omfatter brusekabine, undervands bruser med samtidig massage, bade (radon, spabad, medicinske, aromatisk, mineral). Resortet har en mulighed for ikke blot at behandle eksisterende sygdom, men også for at blive diagnosticeret, hvis nødvendigt. Den huser instrumentelle forskningsmetoder: EKG, ekko, ultralyd. du kan tage testene hvis det er nødvendigt. Udfør modtagelse Tandlæge, ørelæge, øjenlæge, gynækolog og neurolog. Den sanatorium MIA forudsat tilpassede måltider 3 gange om dagen. Hvis hvile klæber til en kost, så er det individuelt for at vælge fra 6 ledige kostvaner.

yderligere tjenester

For at komfortabelt tilbringe tid uden for behandlingen, er det nødvendigt at alternative behandlinger med underholdning. Alle rejsende har mulighed for at besøge saunaen, sportsplads, koncerter. For folk, der elsker at læse, MIA sanatorium "Moskva" giver et bibliotek, og du kan mens væk om aftenen i en hyggelig cafe i behageligt selskab. en swimmingpool, dampbad og sauna for fans af vand procedurer.

Udgifterne til ferie i kuranstalter

Prisen for en enkelt værelse med mulighed for at leve et par mennesker - 3068 rubler. Hvis gæsterne har lyst til at bo alene i et enkelt rum, de tillæg og er lig med 3680 rubler. Suite med to værelser er værd 3987 rubler. Pris angivet per person per dag. Behandlingens varighed er ikke mere end 21 dage, så du kan beregne det beløb, du skal bruge.

Kørselsvejledning til sanatorium "Moskva"

For at komme til det rekreative område, gør rejsen af 60 km til Zvenigorod. Bus №23 går til den udvej. Da en mulighed for at hvile vil få din egen transport. MIA sanatorium "Moskva" har kun positive anmeldelser, fordi for hvert rum for at skabe individuelle vilkår for behandling og rekreation.

Den fritidshjem "Grøn lund"

Vidunderlig slappe af i forstæderne kan være i 30 km fra Moskva, hvor der tidligere var en herregård ejet af grevinde Lesovskaya. Grøn Grove har et stort område på 32 hektar med anlagte park og lind stræder. Skurken i floden er der en lille dam, langs som du kan gå. Pension kan nyde både voksne og børn, der er forsynet med alle de nødvendige underholdning.

enhed pension

Folk, der er involveret i sport, med diverse træningsudstyr, volleyball, basketball og bordtennis. Aktiv hvile er muligt, at spille billard, ridning på skøjtebanen. Du kan også gå fiskeri og ride på en båd eller katamaran. Sanatorium "Grøn Grove" (Moskva, indenrigsministeriet - ejeren af fritidsklubben) er i tilstedeværelse af en cafe, bibliotek. Muligheden for at besøge turen. For personlig transport har en dedikeret område til parkering.

Kørselsvejledning til sanatorium "Grøn lund"

For at komme til rekreation kan være fra Paveletsky station til stop "Domodedovo", og derefter fortsætte deres rejse med bus №58 til pensionatet.

Den fritidshjem "Long Lake"

Dette gæstehus ligger 30 km fra MKAD, omgivet af skov i den frontale i Dmitrov distriktet. Huset har 5 etager. Walkup ligger i nærheden af den maleriske sø. Slap af i den udvej kan samtidig 410 personer. Tag her og børn fra 4 år. Afdeling - fra singler til tredobler.

Behandlingsmuligheder for turister

MIA sanatorium "Long Lake" i Moskva har til rådighed for en bred vifte af behandlinger, der kan gavne alle på vidnesbyrd:

 • hirudotherapy;
 • massage;
 • whirlpool;
 • mudderterapi;
 • fysioterapi;
 • terapeutiske bade.

Hvis det er nødvendigt, kan rådgive turister neurolog, en internist og en tandlæge. Som en underholdnings fritidshjem "Long Lake" byder billard, tennis, sauna. For heste elskere organiseret ridning, sportsudstyr leje overgivelse. Til børnene er der en legeplads.

Kørselsvejledning til udvej

I toget, der afgår fra Savelovsky station, du har brug for at komme til Lobnya. Dette efterfølges af overførsel til en bus №31 eller 23 og følg landsbyens fiskere. Derefter kan du gå eller komme med bus til pensionat. Med hjælp fra en personlig bil skal være at gå til Leningrad eller Dmitrovskoe motorvej. Hvis det er nødvendigt at forlade bevogtet parkeringsplads, forudsat fritid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.