SundhedMedicinsk turisme

Ufa, 21 Hospital: adresse, afdeling, modtagelse

21 Hospital (Ufa) - en diversificeret medicinsk institution, der årligt giver eksperthjælp over 40 tusinde patienter, som ejer mere end 18.000 operationer om året, og har evnen til samtidigt at acceptere 1075 mennesker på hospitalet. Hospitalet struktur omfatter 21 kliniske og 12 parakliniske afdelinger og klinikker, læger pr skift som tager omkring 1.000 mennesker. 21 Kommunehospitalet (Ufa) er en af de største medicinske institutioner i byen.

register

Sundhed mekanisme både akut og rutinemæssig pleje til befolkningen: i den første version - døgnet rundt, i den anden - som en aftale. På hvilket tidsplan tager patienter i en institution som et hospital 21 (Ufa)? Modtagelse, som er placeret på første sal, har alle de nødvendige oplysninger om ydelser og åbningstider, og det er her, der er optaget i receptionen. Tilmeld dig en planlagt aftale kan være dagligt fra 8:00 til 15:40, undtagen på helligdage og weekender. Polyclinic modtager fra 8:00 til 22:00, og traumer center og skadestuen - døgnet rundt.

21 Hospital, Ufa filial

I sin struktur, den medicinske etablering har tre tjenester, klinikkens, den forælder travmatsentr og regionale Vascular Centre. Hver enhed er en separat strukturel enhed med uzkoprofilnye personale og udstyr:

 • Strukturen af kirurgiske sygehusvæsen 21 omfatter smalle sektion 10 filialer og armatur.
 • Den terapeutiske lægetjeneste har 9 kontorer, 2 afdeling af anæstesi og intensiv pleje, intensiv afdeling, Sygeplejerskeuddannelsen.
 • Sammensætningen af parakliniske tjenester omfatter 12 kontorer og laboratorier.
 • Polyclinic tager folk i 9 kontorer over 7 specialiseringer.
 • Regionale Vascular Center.
 • Leder travmatsentr 1. niveau.

neurokirurgi

Neurokirurgi afdeling er beregnet til 80 senge, for at give det udstyr og medicinske forsyninger, og staten er domineret af neurokirurger, læger i den højeste kategori. Hver dag her har planlagt og nødhjælp til patienter med sygdomme og skader i det perifere og centrale nervesystem, adfærd minimalt invasiv kirurgi til trigeminusneuralgi og spinal patologier. Afdelingen arbejder under vejledning af akademiker Afanaseva V. V.

Ufa, 21 Hospital: gynækologi afdeling

Takket være højt kvalificerede medarbejdere kvindernes afdeling er en af de bedste og har alle former for medicinsk behandling i mere end fire tusinde kvinder over byen og Republikken Bashkortostan årligt. I afdelingen for kvinder i behandling med inflammatoriske processer, komplikationer i forbindelse med graviditet patologier, onkologi og diagnosticeret med "barnløshed". Derudover kirurgisk behandling af uterus og vedhængene ved laparoskopisk eller laparotomic operationer.

Kæbekirurgi

Hvert år er afdelingen bliver behandlet mere end 1.500 patienter henvist fra regionale medicinske faciliteter her, samt ambulancer leveret hurtigst muligt. Læger udføre daglige operationer for at fjerne forskellige typer af patologier af maxillofacial område, fjerne godartede tumorer, er involveret i behandling af inflammatoriske sygdomme.

Forurenet kirurgi

Branch har specialiseret sig i traditionelle og invasive operationer på de abdominale organer, bryst, endokrine organer i patienter med purulent processer af forskellig lokalisering. Blandt de patienter fik behandling mere end 30% lider af sukkersyge. Læger i afdelingen gennemført en unik operation for diabetisk fodsyndrom samtidig opretholde den lejebenet funktion.

Vaskulær og plastikkirurgi

De gennemfører akut kirurgi for akut trombose og tromboflebitis af vener og arterier, med traumer børste med blod kredsløbsforstyrrelser, og traumatiske amputationer. Også udført i rummet planlagte rekonstruktiv og æstetisk kirurgi.

Proctology

Læger i afdelingen specialiseret sig i behandling af sygdomme i mellemkødet, endetarmen og tyktarmen. Operationer udføres på skadestuen og planlagt måde med brug af moderne udstyr og besparende metoder. Behandling af hæmorider, adrectal fistler, anal fissurer, benigne og maligne tumorer i tyktarmen, inflammation - alle mulige i Ufa. 21 hospitaler anvende sådanne moderne metoder til behandling og kirurgi, som en radiosurgical og ultralyd skalpel transanal mikrokirurgi, laparoskopi, endoskopi udstyr.

ENT afdeling

Siden 2003 har afdelingen giver behandlingstilbud, både planlagte nødsituation, patienter med sygdomme i de øvre luftveje. Årligt yde kvalificeret bistand til mere end 2.000 patienter, udført mindst 3000 operationer. Læge kun sparsom behandlinger for sygdomme i øre, næse. Senest anvendt endoskopisk endonasal rhinosurgery.

Travmoortopedicheskoe afdeling

Moderne behandlingsmetoder, der er indlejret i afdelingen i 2001, giver mulighed for forholdsvis komplekse operationer for brud på ekstremiteterne:

 • stang fiksering i frakturer i rørformet og bækken knogler;
 • FAD og UHF i trochanteric frakturer.

Praksis med at bruge pedicle klemmer i behandlingen af brud på lændehvirvlerne.

urologi afdeling

Ved hjælp af kvalificeret urologisk afdeling bruger den mandlige befolkning (Ufa). 21 hospital er i stand til at udføre om en halv tusind operationer om året, hvoraf de fleste tilhører den kategori af rekonstruktiv plast og kompleks. Læger held anvendt minimalt invasive teknikker og endourological, mikrokirurgisk metode og transuretral resektion.

allergi afdeling

Samtidig kan adskillelsen tage til hospitalet 40 personer (der er, hvor meget er senge). I løbet af året 1000 og flere patienter er her for medicinsk behandling og nebulayzeroterapiyu bronkial astma, nældefeber, akut forværring af sæsonbetinget rhinitis, angioødem, og andre allergiske reaktioner. Ministeriet læger allergikere-immunologer arbejder og sygeplejersker den højeste kategori.

gastroenterologisk afdeling

Instituttet leverer kvalitet lægehjælp siden 1982. Hospital 21 (Ufa) at rådgive patienten modtager fra sådanne klager som kvalme, opkastning, halsbrand, opstød hyppige, forstoppelse, diarré, øget eller nedsat appetit. Læger fastslå årsagen til sådanne abnormiteter forskellige diagnostiske metoder (ultralyd, røntgen, endoskopi, ERCP) og ordinere behandling med lægemidler og fysioterapeutiske procedurer adskiller. Afdelingen har 60 senge til dag hospitalsophold, og 4 for en dag hospital.

parakliniske tjeneste

På den del af parakliniske ydelser er 11 afdelinger:

 • Modtagelse-diagnostisk afdeling.
 • Bakteriologisk laboratorium.
 • Kemiske og toksikologiske laboratorium.
 • Røntgenafdelingen.
 • Kliniske diagnostiske laboratorium tjenester for ambulante patienter.
 • Institut for hyperbar iltning: i afdelingen udføres behandling med ilt.
 • Gren ambulant hæmodialyse er designet til samtidig nyreerstatningsterapi i 8 patienter.
 • Adskillelse af blodtransfusion afdeling for Klinisk Hospital giver materiale 21.
 • Adskillelse af ultralyd og funktionelle diagnostik.
 • Fysioterapi afdeling.
 • Endoskopisk afdeling.

Policlinico halobutyl № 21

Siden 1982 strukturen i FBF 21 dukkede klinik. I dag er det betragtes som en af de største multi-profil medicinske institutioner blandt lignende. Det består uzkoprofilnye kammer (kardiologi, neurologi, oftalmologi, endokrinologi, ENT, trauma, ortopædisk), samt to terapeutisk separation forebyggende og fysioterapi. I den kirurgiske afdeling kan modtage konsultation og behandling fra en onkolog, urolog og kirurg Coloproctology. Kvinders konsultation 21 hospitaler (Ufa) er involveret i udførelsen af graviditeten: kvinder er forsynet med teknikker og obstetrisk samråd og andre fagfolk, udveksling clearance kortet, instrumentale og laboratorieundersøgelse.

Regionale Vaskulær Centre

RIC № 2 (Ufa, 21 Hospital) ur giver nødhjælp til patienter med cerebralt slagtilfælde og akut koronarsyndrom. Her kommer de med ustabil angina, myokardieinfarkt. Center Læger bruger i praksis endovaskulære behandlinger, og selektiv systemisk thrombolyse, neurokirurgiske operationer udføres, og rekonstruktionskirurgi. Strukturen i center omfatter syv afsnit:

 • Modtager-diagnostisk.
 • Adskillelse af endovaskulær behandling og diagnose.
 • Kardiologi (konventionelle senge 60 og 12 Cardiac Intensiv).
 • Neurologiske (konventionelle senge 60 og 12 neyroreanimatsionnyh).
 • Neurokirurgi.
 • Institut for Vascular terapi.
 • Intensivafdelingen.

Også i RIC har en rådgivende klinik, hvor de tager vaskulær kirurg, neurokirurg, neurolog, hjertespecialist, afdelingen for radiologiske og funktionelle diagnostik, organisatorisk og metodisk afdeling og de operative enheder.

hoved travmatsentr

Travmatsentr GKB 21 vedrører medicinske institutioner første niveau. Dens hovedaktivitet er fokuseret på at levere en komplet vifte af lægelige ydelser til ofre for trafikulykker. I travmatsentr leveret til patienter med isolerede og flere skader, som er ledsaget af tilstand af chok og andre fysiske og psykiske komplikationer. Den strukturelle sammensætning af centret omfatter sådanne diagnostiske afdelinger:

 • Institut for blodtransfusion;
 • US rum;
 • adskillelse tomografi og røntgenstråler;
 • endoskopi;
 • klinisk diagnostisk laboratorium.

Smal-profil medicinsk afdeling:

 • kirurgi;
 • Anæstesiologi og genoplivning
 • skadestuen;
 • neurokirurgisk afdeling.

koordinerer medicinske faciliteter

Hvordan man kommer derhen:

 • Busrute 57, 57k, 257, og 258, stop "21 hospital."

Adresse: Ufa, rejse Skov, d 3 ..

Reference: 8 (347) 232-32-88.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.