SundhedMedicinsk turisme

Leverkræft. Behandling i Israel

Leveren er placeret i højre del af maven. Den gemmer og metabolizes næringsstoffer. Det filtrerer også og gemmer blod. Leverkræft - er væksten af cancerceller i leveren.

Kræft opstår, når kræftceller i kroppen begynder at tilfældigt dele. Hvis cellerne fortsætter med at dele sig ukontrollabelt og danner cancervævet. Dette kaldes cancer eller tumordannelse. Udtrykket "kræft" refererer til maligne tumorer. Sådanne tumorer kan invadere nærliggende væv og spredes til andre dele af kroppen.

behandling

Hvis opdaget leverkræft, skal du bestemme, på hvilket tidspunkt det er. Dette vil hjælpe med at finde ud af, om kræften har spredt sig til andre organer, og i så fald i hvilket omfang. Den eneste procedure, der anvendes til at forsøge at behandle leverkræft er kirurgi. Kemoterapi og strålebehandling kan kun reducere kræftrelaterede symptomer. De anses ikke i stand til at helbrede leverkræft selv.

• Kirurgi - fjernelse af den cancerøse tumor og omgivende væv, og muligvis nærliggende lymfeknuder.

• Cryosurgery - ødelægger tumorer ved frysning dem med metal sonde.

• Ethanol ablation dræber kræftceller ved at indføre alkohol direkte ind i tumoren.

• Strålebehandling - anvendelse af stråling til at dræbe kræftceller og skrumpe tumorer.

Stråling kan være:

- Ekstern strålebehandling - stråling rettet mod leveren fra en kilde uden for kroppen;

- Intern strålebehandling - stråling er så tæt som muligt på cancercellerne. Stråling partikler eller forbindelsen leveres direkte i tumoren gennem en særlig kateter, som anbringes i den hepatiske arterie, der leverer blod til leveren;

- radiofrekvens ablation - dette omfatter anvendelse af varme til at dræbe tumoren. Probe retning til tumoren ved anvendelse af imagografiapparat procedure.

• Kemoterapi - narkotika ind i blodbanen og rejse gennem kroppen til at dræbe det meste kræftceller og nogle sunde celler; Det kan anvendes i tabletter, injektioner og gennem kateteret direkte ind i leveren.

• Sorafenib - en ny klasse af behandlinger rettet mod receptoren for vaskulær endotel vækstfaktor, der bruges til avanceret leverkræft.

• Biologisk terapi - anvendelse af narkotika eller stoffer, der produceres af kroppen til at øge eller genoprette kroppens naturlige forsvar mod kræft, også kaldet modifikator for biologisk respons terapi.

Medicinske eksperter i Israel har udviklet en ny metode til behandling af patienter med leverkræft. Den innovative fremgangsmåde tillader kirurger at anvende elektrisk strøm til at fjerne en ondartet svulst fra patientens krop.

Den første egentlige gennemførelse af den seneste behandling var omkring en måned siden på Hadassah Hospital-Ein Kerem i Jerusalem, hvor kirurger brugte en direkte strøm af høje elektriske strømme i leveren tumor 55-årige Louis Saznovsky. "Metoden skaber ikke ekstrem varme eller kulde i kroppen" forklarede Dr. MohamedFaroja, kirurg på hospitalet, "Hadassah", der er uddannet i den nye procedure i den britiske hospital, "og så kan anvendes tæt på blodkar og vitale organer uden at skade dem."

Saznovsky, der modtog skræmmende nyheder om opdagelsen han havde en kræftsvulst i leveren i det forløbne år, sagde: "Siden tumoren var knyttet til blodkarrene, kirurger forklarede mig, at det ville være vanskeligt at nå det og fjerne det uden kirurgisk indgreb var ikke. en anden mulighed er at helbrede mig. "

Ved hjælp af den eneste mulige form for behandling, kirurger i "Hadassah" brugte "irreversibel elektroporering" procedure, der kræver kun et par minutter, mens patienten er under narkose. Da Israel begyndte at bruge denne metode til redning, mere end 200 af disse operationer blev udført rundt omkring i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.