SundhedMedicin

Radiofrekvens ablation

Radiofrekvens ablation er en minimalt invasiv endovaskulær procedure. Påfør det i behandling af arytmier, takykardi, åreknuder. Radiofrekvens ablation udføres under anvendelse af en endovaskulær kateter, der bærer højfrekvente strømme.

Mekanismen ved denne fremgangsmåde ligger i punkt elektrodeareal udsat for svækket ledning genoprette sinusrytme , og forebyggelse af patologiske puls.

Radiofrekvens ablation er indiceret til flutter og atrieflimren, takykardier (AV nodal, atrial og ventrikulær). Med EFI defineret problemområde af det ledende system er elektroden påført dertil, og eksponering udføres.

Det skal bemærkes, at radiofrekvens ablation af vener er en af de sikreste og mindst traumatiske metoder til behandling af åreknuder.

Den terapeutiske tilgang er baseret på brugen af mikrobølge eksponering. Således er den termiske effekt produceret på venevæggen, hvilket igen stimulerer vaskulær udslettelse.

Radiofrekvens ablation anvendes i flebologi nylig. Denne metode kom fra hjertekirurgi, hvor det er meget udbredt at genoprette normal hjerterytme.

Radiofrekvens udslettelse kan anvendes både som et enkelt og uafhængig fremgangsmåde til eksponering, og at der i de komplekse terapeutiske foranstaltninger for at øge effektiviteten af behandlingen.

Før proceduren patienten er obligatorisk bør underkastes en ultralydsscanning af skibene i de nedre ekstremiteter.

Baseret på resultaterne af en undersøgelse-phlebologist specialist beslutter om det ønskelige i og muligheden for radiofrekvent udvisker vener. På trods af, at denne teknik gør det muligt at neutralisere tilstrækkeligt stort fartøjer grundstruktur med åreknuder nederlag, dets anvendelse ikke er tilladt i enhver patient.

Det skal bemærkes, nogle begrænsninger forbundet med anatomiske træk i den venøse linje, og en diameter af knudepunkter. Problematisk er også overvejet og trofiske forandringer i huden, forekomst af tromboflebitis.

Medicinske procedurer udføres på en ambulant basis. Processen gælder ikke nedskæringer og generel anæstesi.

Den venøse lumen under ultralyd udføres for at indføre en særlig engangs radiofrekvens kateter. Efter lederen er på en ønsket del under patologiske modificerede, skabt en slags "vandig dyne". Det indebærer indførelsen af bedøvelsesmiddel rundt om skibet. Når dette er gjort afgrænsningen af venerne fra vævene liggende rundt og en lokalbedøvelse. Efter manipulation af data kører særligt udstyr - en radiofrekvens-generator. Dette apparat overfører bølger ved en arbejdsdel endovasal kateter.

Under et sådan optagelse kan behandles med omkring syv centimeter af fartøjet. Proceduren fortsættes gradvis bevægelse af lederen venøs træk.

Afslutningsvis sessionen med proben indføre del overlejret steril forbinding. Dernæst de elastiske kompression lemmer ved hjælp af specielle bandager eller medicinske strømper.

Patienter, der radiofrekvens ablation blev udført, anmeldelser, overvejende positive. Hovedsageligt, den procedure indebærer rehabilitering periode er let nok med en kort tids brug af komprimering produkter (fra to til fire dage). Dette giver dig mulighed for at tildele den procedure og i den varme årstid.

Endvidere er teknikken ikke especial kompleksitet (sammenlignet med sclerotherapy og laser koagulation), som er forårsaget af den feedback-system i rf generator. Således er mængden af energi beregnes og vælges automatisk for hver enkelt virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.