HobbyHåndarbejde

Den gamle form for håndarbejde - braiding reb med et moderne navn "macrame"

Den ærværdige form for håndarbejde - macramé - kom til os fra oldtiden. Den er baseret omfatter flette reb stærke knob skaber holdbarhed, sikkerhed, samt forlænger reb og ledninger. Fiskere flettet reb fra fiskenet, vod, hængekøjer. Moderne needlewomen udbredte aktive form af kreativitet til at skabe dekorative smykker, designer varer, boligindretning, og diverse tilbehør.

forskellige teknikker

Vævning reb indlejret i flere former for håndlavede kunst. Det giver dig mulighed for at oprette ordninger og forskellige måder at bruge komponenterne. Rope væve mandala repræsenterer charme og amuletter til forskellige lejligheder. En anden form for vævning - kumihimo. Er oprettelsen af fletninger for podpoyasyvaniya. Lace er også halter reb på særlige spoler. Lignende teknikker - tatting. I denne form for reb sammensnoning håndværk ved hjælp af skytten. Stadig, den vigtigste type vævning, hvor rebet er direkte involveret, er macrame.

Hvad du behøver?

Vævning reb indebærer udtryksfulde tekstur af fremtidens produkt. På dette grundlag er det nødvendigt at få runde og meget snoet garn. Af disse er dybest set skabe potter under urtepotter, måtter, forskellige paneler på væggene, høje kurve, gulv vaser, lampeskærme, og mange andre store produkter. Fra fluffy garn er bedre at afslå. Den grundlæggende mønster af fnug var tabt og ruller, produktet ser sjusket. Silketråd er heller ikke anbefales på grund af sin glathed. Wicker mønster slip og kommer fra hinanden, og den stramme silke slips er meget problematisk. I processen, vil det kræve forskellige faste stifter, målebånd og sakse. Du vil også nødt til at finde en solid og stabil base, hvorpå der er monteret det udførte produkt. Mange mennesker bruger stolen eller afføring. For små emner egnede ruller eller hjemmelavede stramme puder fyldt med sand. Du kan også justere skum. Det vigtigste er, at materialet er let at gennembore.

Tips til begyndere

Vævning reb med deres hænder - en proces vanskelig. I processen, er meget trætte hænder og huden gnides. For at undgå problemer, anbefales det at bruge de strikkede handsker. Også hjælpe med at lindre flette en forberedt tråd, som du ønsker at koge. Denne teknik vil give det blødhed og smidighed. Brug af sejlgarn periodisk våde hænder i vand. Hvis du ønsker at oprette et produkt fra et uld reb, og vælg derefter tyk og tæt snoet garn.

Før starten af macramé ved enderne af filamenterne fremstillede at binde knuder eller drop lim, for at undgå optrævling. Oprindelige udseende almindeligt garn produkter, understreger tekstur og frigivelse af de knudepunkter mønstre. Det er også muligt udsmykning i rentable områder af produktet. Ledning hvid kan give en gylden nuance ved kogning dem i infusion af løg skræl. Lys form kan bleges, sænke reb i varmt sæbevand og gradvist opvarmning under omrøring. Derefter det farvede vand tømmes og erstattes med en ny løsning, at opnå den ønskede nuance. Pat det færdige produkt fra den forkerte side, dækket med flere lag osteklæde gennemvædet i vand. Opvarmet jern forsigtigt anvende produktet til tørt væv.

Hvor skal du begynde at arbejde?

Vævning reb med sine hænder begynder med at måle længden af garn nødvendig. Den nøjagtige størrelse af rebene er umuligt at sige, da det afhænger af vævningen tæthed og tykkelse af garnet, og det faktum, at hver node kræver en vis længde af reb. Det anbefales at klippe ledningen over 5 gange det færdige produkt. For lang reb wrap på enhver enhed, for dem var det praktisk at betjene. Blå tråd fast på det ekstra ligger vandret på flere måder. Under alle omstændigheder en fremgangsmåde fastgøre tråden macrame (skema givet i denne artikel), er det nødvendigt at folde dem i halve for at danne en løkke. Så låne det under en reliever, bøje og tråd enderne af rebet i en løkke. Således forberede det nødvendige antal tråde kan fortsætte til vævning.

Vævning reb 4

4 garner anvendes hovedsageligt til at skabe lange og smalle produkter, såsom strop håndtag til koblingen, et armbånd, eller som det også kaldes ungdom Fenitchka.

Overvej, hvordan at væve dekoration på hånden fra 4 reb. I vævning armbånd involveret to ekstra garn, der vil flette de to arbejdere. Måle bredden af håndleddet og øge værdien to gange, tilføjer yderligere 20 cm. Dette reb, foldes på midten, er den centrale del. At øge garnet skæring arbejdslængde Hjælpekontakternes 6 gange og også til at forbinde enderne til dannelse af en løkke. Kombiner de to løkker af reb og binde knude i en afstand på ca. 1 cm foldet i halve Divide rebet således at de to støtte var i centrum, og omkredsende af tråde -. På kanterne. Loop krog for nelliker eller du opfundet enhed. Enderne af de to centrale stretch garn og fastgør den til arbejdsfladen.

væve Kugler

Macrame (skema at hjælpe med at håndtere arbejdet) begynder ved den venstre gevind, der er placeret over de to centrale tovværk og gled under yderst til højre streng. Derefter strække lige under to ekstra og injiceret i en løkke dannet af den første arbejdsdag tråd. Resultatet var en knude, der skal strammes. Gentag i spejlbillede. Længst til højre streng placeret over og to hjælpeapparater uden for arbejdstiden på venstre side. Nu overtråden passerede under to centrale og vise op gennem løkken i den første tråd. Igen stram knude. Under vævning af både den ekstra og arbejder på garn can snor perler eller perler, udsmykning og omdanne dit produkt.

Vævning tørresnoren giver dig mulighed for at skabe en meget originale ting, såsom tæpper, dekorative gardiner, hængekøjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.