LovStat og lov

Hvor kan man få et certifikat af familiens sammensætning? nuancer clearance

Ganske ofte, når du laver en række fordele, kreditter eller deltage i andre juridiske procedurer har brug for nogen form for dokument, modtagelse af hvilket kun er muligt, hvis du kontakter det statslige organ. Oftest, det har en kort varighed. For arter sådanne dokumenter og relaterede certifikat af familiens sammensætning. Men ikke alle ved hvor de skal gå for at opnå det, hvilke dokumenter der er brug for, hvor længe det vil være gyldig. Disse og andre vigtige emner diskuteret nedenfor.

Med hensyn til udstedelse af det sted, det er simpelt nok - registreringsattester og deres udstedelse sker enten i ZhEKe, enten i passet kontoret. Og lad os nu tage et nærmere kig på alle de andre ofte stillede spørgsmål.

obligatoriske detaljer

Hvor kan man få et certifikat af familiens sammensætning, er det nu klart, men at det bør gives, og hvilke dokumenter vil være nødvendig for dens fuldbyrdelse - spørgsmålet er mere kompliceret. Så lad os forstå for.

Certifikatet indeholder oplysninger om de lejere, der er registreret i en lejlighed eller hus, og det indikerer deres grad af slægtskab.

Der er en række obligatoriske oplysninger, der ligger i denne form. De er:

  • udstedelsesdato;
  • udgående registreringsnummer ;
  • underskrift af lederen af den institution, der er ansvarlig for at udstede certifikater;
  • udskrivning.

I mangel af selv en af disse detaljer refererer kan ikke accepteres på stedet krav.

Nødvendige dokumenter

For at få hjælp formular 9, skal du skrive en erklæring på sin egen, eller du udfylder ansøgningsskemaet. Det bør give dig på det sted, reference eller at give en prøve, der fokuserer på det, er det let at skrive en ansøgning på egen hånd.

Dette er den første. Herefter vil du nødt til at knytte til ansøgningen kopier af følgende dokumenter:

  • pas eller andre dokumenter, der kan bekræfte din identitet;
  • papirer af ejerskab til en lejlighed eller et hus;
  • fuldmagter (hvis du ikke gør det papirarbejde).

Normalt reference design tager 2-3 dage, det afhænger af passet kontor og arbejdsbyrden for de ansatte. Nogle gange er det muligt at få hjælp direkte på samme dag. Et sådant dokument er gyldigt i 14 dage.

Hvis du bor i den private sektor, for at få bevis for registrering, du har brug for et hus registret. Glem ikke at tage den med mig, hvis det opbevares på hænderne.

Få hjælp kan kun være én, der står i registret på den pågældende adresse, uvedkommende ikke er etableret i dette boligområde , dette certifikat, vil ikke blive givet. Hvor kan man få et certifikat af familiens sammensætning, i departementet pas kontor eller bolig afdeling, bliver nødt til at afklare deres egne, da det ofte afhænger af det område, hvor du bor.

Ægte og uægte grunde til at nægte at udstede certifikatet

Medarbejdere i huset afdelingen kan nægte at udstede en attest for optagelse (det samme som familiemedlemmer), der peger på dine eksisterende ubetalte regninger. Denne begrundelse for afslag er ulovligt. For at løse dette problem, kan du blive bedt om at underskrive en kvittering, som du accepterer at i den nærmeste fremtid til at afbetale gæld for lejligheden. Gør det eller ej, du beslutter dig. Men du er forpligtet til at give et certifikat alligevel.

Et andet eksempel. Lad os antage, at to personer i din familie er registreret i ét hus, og en anden på den anden (i et andet område). Hvor kan man få et certifikat af familie sammensætning i dette tilfælde? ZhEK i henvisning kun to point registreret i lejligheden, som henviser til det ved den territoriale. Men du skal bekræfte den fulde sammensætning af familien. For at gøre dette, skal du tage en mere hjælp på bopælen af et andet familiemedlem, og det er allerede til rådighed for dig to til certifikater vedhæftede dokument angiver dit forhold.

Nu, gennemgå de oplysninger, du har modtaget et svar på mange spørgsmål: hvor kan man få certifikatet for familiens sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.