InternetSøgemaskineoptimering

Sådan konfigureres automatisk opdatering sider i forskellige browsere?

Auto-update sider - det er ikke en funktion, der ofte bruges på internettet. De fleste aldrig vil være undrende, hvorfor hendes melodi. Der er dog nogle mennesker konfronteret med behovet for at ofte opdatere siden, og ville ikke have noget imod denne proces er automatiseret. For eksempel, når de taler med nogle forum indlæg og offentliggjort meget hurtigt, som i en reel dialog. Desuden kan en person har brug for det til at virke.

Uanset årsagen, essensen forbliver den samme: at brugeren ikke ønsker at manuelt "klatsat" på side opdateringshastighed ikonet eller F5-tasten. Sådan konfigureres automatiske opdateringer i populære browsere?

Autoopdatering side. "Opera"

Juster auto-update sider, den "Opera" er nemmere end i nogen anden browser. Det faktum, at her funktionen er bygget automatisk. Brugerne behøver ikke at studere og installere udvidelser, eller deltage i sådanne yderligere tweaks.

  • Gå til den ønskede side.
  • Klik med musen (højre knap) hvor som helst.
  • Fall genvejsmenu, hvor du vil straks se det element, du ønsker, "Opdater alle ...".
  • Indstil det tidsrum, hvorigennem side vil blive opdateret af sig selv. Et valg af længder fra 5 sekunder til 30 minutter.
  • Processen starter, og vil finde sted, så længe du ikke stoppe det.

Automatisk opdatering siden i Google Chrome

Auto-update sider browser "Chrome" er også ganske let at konfigurere. Men i modsætning til den "Operaen", vil der nødt til at ty til de ekstra tweaks. Det faktum, at Google Chrome ikke er indbygget værktøj til automatisk opdatering funktion. Men der er et stort udvalg af forskellige udvidelser.

Hvad vi har brug kaldes Auto Refresh. Der er analoger i tillæg til dette applets. Men det er "Auto refresh" er særligt populære.

  • Find udvidelsen i "marked" og installere.
  • Lige hvor du gemmer ikonet side i Foretrukne, vil et nyt ikon.
  • Klik på det og en menu åbnes foran dig. I det, kan du vælge tidsperioden mellem det selv-refresh side.
  • Når du har klikket på Start-knappen starter den automatiske opdatering proces. Han vil være aktiv, selv hvis du skifter til de andre faner. Stop processen, indtil du klikker på knappen Stop i den samme menu.

Auto-update sider "Yandex Browser"

Auto-update sider "Yandex" ( "Yandex Browser") oprettet lige så let som i Google Chrome. Det faktum, at begge disse ressourcer er stort set identiske. I hvert fald i sin grænseflade. Det gælder indstillingen til automatisk at opdatere side - du har brug for at finde og installere den relevante udvidelse.

Når du har fuldført installationen, alle i samme øverste højre hjørne af søgen efter et nyt ikon. Brug et program fra en snap: klik på ikonet for at indstille tiden mellem opdateringer, og starte processen af knappen Start. Du kan trygt bruge andre sider som nødvendigt vil opdatere sig selv.

For at afbryde processen, skal du blot klikke på det samme ikon. Ud over indskriften på Start, vil der være et stop-knappen. Tryk på den, og auto-opdatering straks ophøre.

Endelig en lille hemmelighed: Hvis indstillingerne aktivere brugen af cachen, før du begynder at auto-refresh-sider, vil processen være meget hurtigere. Ja, i dette tilfælde, vil browseren nødt til at "tilføje til belastningen," kun den del af siden, der har ændret sig siden den sidste skærm. Men alt andet vil blive indlæst fra hukommelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.