FinanserFast ejendom

LCD "Legend" (Troitsk, New Moscow): udvikler, byggeri fremskridt, infrastruktur

Troitsk er et distrikt i New Moscow. Siden 2012, da den nye udviklingsretning af hovedstaden blev bestemt, blev området på Kaluga-motorvejen, herunder alle de byer, der var placeret på den, blevet attraktive for livet. Omkostningerne ved fast ejendom her er vokset betydeligt. Samtidig har moderne udviklere opmærksomt på store tomme områder, og de var vant til at opbygge store boligkomplekser med egen infrastruktur. LC "Legend" (Troitsk) blev en af dem.

Om livet i Troitsk

For nogen tid siden forsøgte alle at købe en lejlighed i Moskva, idet man troede at kun i hovedstaden kan man leve godt. Men over tid er dette postulat ophørt med at være uudholdeligt. Ny Moskva - en fremragende mulighed for at erhverve fast ejendom med opholdstilladelse til Moskva til en overkommelig pris. Troitsk - en lille by nær Moskva, der ligger i retning af Kaluga-hovedvejen. Muscovites betragter ikke uheld ubundtet ring og erhverver fast ejendom i nye bygninger i Troitsk. I øjeblikket er der gode transportforbindelser med hovedstaden, udviklet infrastruktur, tilstrækkelige arbejdspladser, så byens beboere behøver ikke at bruge meget tid på vejen.

Når man vælger en lejlighed, skal man være opmærksom på byens tilgængelighed. Ifølge denne indikator taber Troitsk, der ligger 20 km fra Moskva-ringvejen, tydeligt til byerne i nærheden af Moskva. Der er god transportforbindelse, men det er udelukkende repræsenteret af busser og minibusser. Og fri Kaluzhskoe motorvej må overstige den tilladte hastighed, hvilket resulterer i regelmæssige ulykker. Men på kort tid vil der være metrostationer, så spørgsmålet om transporttilgængelighed ophører med at være så presserende.

Troitsk er i alle andre henseender en glimrende mulighed for livet. Det er ret stille og fredeligt, luften er ren, byen har nok parker, pladser og steder til at organisere fritid og rekreation. Derfor er ejendomme her nu og er blevet så populære.

Om projektet

Så, LC "Legend" (Troitsk) - Ny Moskvas perle, repræsenteret af gruppen af virksomheder "New Quarters". Syv lavbygninger, en børnehave og en gymnasium vises på 17 hektar tildelt jord.

Til opførelsen af et behageligt kvarter valgte bygherren et økologisk rent område i New Moscow, et område på kysten af en malerisk sø. Projektet belyser komforten i det moderne storbyliv, samt alle lækkerier i et landhus. Boligkompleks "Legend" - et projekt baseret på anvendelse af moderne konstruktionsteknologier og innovative materialer. Dette er en unik historie om arkitekturens elegance, ikke-standardiserede løsninger, gennemtænkt planlægning og sikkerhed for alle beboere i det nye mikrodistrict.

Om udvikleren

Ny Moskva (Troitsk) - en temmelig populær retning, herunder for moderne udviklere. Hovedstaden vil udvikle sig sådan, i de nærmeste fremtidige metrostationer vil dukke op. Og beboerne i Troitsk vil modtage en opholdstilladelse i Moskva og alle de privilegier, som borgerne i hovedstaden har. Mange tror måske, at GC "New Quarters" - en meget ung udvikler, hvis projekter ikke bør stole på. Men i dag er udvikleren af LCD "Legend" (Troitsk) et ret stort firma, der forsøger at bevare den århundredes gamle kulturarv og ved hjælp af moderne konstruktionsteknologier for at forbedre kvaliteten af konstruktionen og hastigheden af dets erektion. Alle projekter fra udvikleren er imponerende i deres omfang. Troede hver eneste detalje, hver eneste detalje, som det er muligt at bygge rigtig komfortable boligkomplekser til fængslede beboere i hovedstaden.

placering

Selvfølgelig er mange medinvestorer og potentielle købere af fast ejendom interesseret i placeringen af LCD "Legend" (Troitsk). Kommentarer fra dem, der besøgte byggepladsen, bekræfter, at det nye kompleks er 22 km fra Moskva Ringvej. Med bil kan denne afstand nås på bare 18 minutter. Kaluzhskoe motorvej er næsten altid fri, og i øjeblikket fortsætter arbejdet med genopbygningen. Dem, der ikke har egen bil, kan komme til komplekset med offentlig transport: hver 10-15 minutter fra metrostationen "Teply Stan" afgår busser og minibusser.

Til dato er der ikke noget projekt, hvor konstruktionens tæthed ville være så minimal som i LCD "Legend". Dette er det, der sikrer alle borgernes rum.

Bygningsstadier

Fristen for levering af første fase facilitet er planlagt til 2. kvartal 2017. Opførelsen af LCD "Legend" (Troitsk) indebærer en gradvis overgivelse af huse og infrastruktur. Interesseindehavere og dem, der virkelig er interesseret i projektet, bemærker, at arbejdet her ikke stopper selv om natten. Kvalificerede specialister, erfarne fagfolk og moderne byggematerialer er involveret i konstruktionen, som giver os mulighed for hurtigt at opbygge kvalitet og pålidelige boliger.

økologi

Hvis du vil leve i et økologisk rent område, trække frisk luft og tilbringe din weekend i enhed med naturen, vil du helt sikkert lide LCD "Legend" (Troitsk). Ny Moskva - hovedstadens lunger. Trafikken her er ikke så tæt og intens, og området er desuden omgivet på alle sider af maleriske skove, søer og floder. Dette er ikke koncentreret skadelig produktion, derfor er området ideelt til livet.

Fra det marmorske ødemark har GC "New Quarters" vendt floden Desna-floden til et glimrende sted for at organisere fritid og rekreation for alle beboere i komplekset. Langs floden er der asfaltbaner, ideel til vandre-, cykel- og rulleskøjteløb.

Transport tilgængelighed

Allerede i 2018 vil 14 veje blive rekonstrueret og lagt på New Moskva med en samlet længde på ca. 140 km. Alle motorveje i Kaluga-motorvejen har fire baner i hver retning, hvilket udelukker muligheden for trafikpropper. "Metrostroy" lagt i planen opførelsen af en ny station "Red Pakhra", som vil vises i et par minutters gang fra komplekset.

infrastruktur

Egen infrastruktur i boligkomplekset "Legenda" er repræsenteret af en børnehave til 180 personer med en swimmingpool, en almen skole for 430 personer, som vil redde forældre fra behovet for at transportere børn til skoler i Troitsk og Moskva. Parkeringsløsninger på seks niveauer løser de problemer, der er forbundet med at finde parkeringspladser. Der er et separat sted for hver beboer i komplekset. Det store shopping- og underholdningscenter "Legend" har alt hvad du behøver for shopping og rekreation for beboerne i komplekset.

Desuden støtter udvikleren aktivt udviklingen af sport, så kompleksets område vil have et stort fitnesscenter med en swimmingpool, kardio zone og udendørs områder til sports spil. Det kystnære rekreative område på 1 km lang med en kaskade af damme, vandre- og cykelstier, høj kvalitet belysning, bliver et yndlingssted for fritid, ifølge køberne.

Planlægningsløsninger

Fremragende planlægningsløsninger, skabt under hensyntagen til moderne borgeres ønsker og præferencer - hvad udvikleren fokuserede på. Potentielle købere skal vælge mellem en-, to- og tre-værelses lejligheder med et areal på 41 kvadratmeter. Køberen skal vælge mellem en række planlægningsløsninger. Rummeligt køkken, separate værelser, garderobe, balkon - alt dette svarer til ideen om et behageligt liv. For at se dette er det nok at besøge webstedet.

Sammenfatning

Vi præsenterede et unikt projekt af sin art i New Moscow - "Legend" LCD. Dette er det bedste område på Kaluga-motorvejen, beliggende i et malerisk og økologisk rent sted. Rummelighed, kompleksets udviklede infrastruktur, landskabspleje og succesfulde planlægningsløsninger er noget, som alle vil sætte pris på, selv den mest krævende og krævende køber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.