Mad og drikkevarerVin og spiritus

Krim cognac: priser, rigtige navn

I vores svære tid at finde en god Krim cognac er ikke så enkel. Still, hvis du var i stand til at købe en flaske af denne drik, så har du en chance for at nyde sin fantastiske smag og aroma. Berømte alkoholholdige produkter af denne halvø er berømt over hele verden. De har længe droops popularitet på grund af den unikke teknologi af madlavning og loyalitet over for traditionen. Det er ikke kun fremragende smag. Krim cognac kombinerer ensartet kvalitet og smukt design. Det kan endda være til stede som en gave ved særlige lejligheder.

Lidt historie

I Krim har produceret Cognac kun i 1965. Det var derefter i 1000 gav drikken blev produceret. Op til dette punkt på halvøen, der udelukkende beskæftiger sig med vinfremstilling. Først Krim cognac kaldes "Koktebel". Det var den første, men det er sikker på at forsøge at konkurrere med de berømte franske producenter. Krim cognac "Koktebel" engang blev tildelt på All-Union konferencen. Med hvert år, er kvaliteten af drikken kun bliver bedre. Gradvist, anlægget begyndte at producere et andet mærke af cognac under navnet "Krim". Da produkterne af Krim fabrikanter fast vandt sin plads, ikke kun i den hjemlige, men også på det globale marked.

produktionsteknologi

Naturligvis kilden til teknologien er den fase af dyrkning af druer. På Krim-halvøen har alle de betingelser, både klimatiske og jord til dyrkning af de bedste sorter af denne plante. Vinstokkene er plantet med intervaller på tre meter. De mest populære sorter af regionen "rkatseteli", "Aligote", "gave magracha". Det varme klima og lange efterår tillade høsten i slutningen af oktober. På dette tidspunkt, bærrene modnes og til sidst få den maksimale grad af modenhed. Saft presset af druer tilbage at gære i tre uger, uden tilsat sukker. Derefter resulterende tørre destilleret til opnåelse brandy alkohol. Hans to gange destilleret og hældt i egetræsfade. At de er født og den berømte Krim cognac. Som et resultat, langtidsopbevaring gennem porerne i træet i en tønde får oxygen, som er imprægneret med aroma af egetræ. Flot farve cognac modtaget efter 8 måneders lagring. Men først efter 4-5 år det vil erhverve sin egen unikke smag.

sorterer

Efter ældning i egetræsfade til cognac blandet med sukkersirup, dvs. fremstille en blanding. Næste cognac til venstre for at modnes i mindst en måned. Antallet af stjerner på det færdige produkt er det udtryk for sin eksponering i år. Cognac af højeste kvalitet opretholdes i mindst 6-10 år. I løbet af denne periode, konstant vælge kun det bedste af partiet. HF Forkortelse på flasken betyder, at drikken var et uddrag af 6 år. KVVK - cognac af den højeste kvalitet (8-10 år). COP - markerer den gamle drik med 10-12 års forsinkelse. Og endelig, en meget gammel cognac er mærket OS breve. Hans hurtighed er 13-25 år. For eksempel, Brandy "Koktebel" betegnes med bogstaverne KB, og "Krim" - COP.

Betingelser for brug

Krim cognac, hvis pris spænder fra budgettet til høj, det er en fremragende smag og aroma. Denne ædle drik skal kunne indføres korrekt og drikke. Cognac anses ideelle sfæriske glasser med en lav ben. De er fyldt med kun en fjerdedel af lydstyrken. Drikke cognac kræver ikke travlt. Til at begynde med et glas varme hænder, så han åbnede sin smag og aroma. Sniff cognac bør være med forsigtighed, så kroppen bruges til duften af alkohol. Fra første gang fik jeg ikke til fuldt ud at opleve hele bundtet. Så drikker drikke, meget små slurke. Throat skal vænne sig til smagen.

Den eneste måde at fuldt ud at opleve eftersmag. Denne drik har ikke brug for snacks, men cognac kan fodres sandwich med kaviar, oliven, ost af god kvalitet og citron, drysset med sukker. Der vil også være hensigtsmæssigt dyrt chokolade og en god dessert. Men dette er kun en lille tilføjelse. En god cognac er selvforsynende.

"Krim reserve"

Cognac "Krim reserve" er lavet af den bedste druer "Riesling". Dette er en reel gave for elskere af denne drik. Druerne høstes manuelt behandles i overensstemmelse med alle de teknologiske finesser. Så cognac er holdt i tønder egetræ i mindst 3-5 år. Som et resultat, drikken bliver en smuk farve fra lys gylden til ravfarvet-kobber. Om smagen af cognac "Krim reserve" kan ikke tale. Denne rige frugtagtig noter med ædle egetræ nuancer. Smag sodavand, kombineret med fremragende smag og har en fælles lys honning eftersmag. Cognac er altid leveres til ledelse af landet tabeller i Sovjettiden. Men selv nu kvaliteten "af Krim reserve" er fortsat høj. Omkostninger flasker af 500 ml er omkring 600 rubler. De, der havde mulighed for at prøve denne drik, fejre sit milde smag, god smag og stærk konstruktion, som giver cognac soliditet.

"Kutuzov"

"Kutuzov" - det er en gammel Krim cognac og måske den mest berømte. Det hører til den kategori af drikkevarer med en eksponering på mindst 25 år. I løbet af denne tid får han fuld smag og aroma, som bør være til stede i cognac. Tønder eg vis alder give deres præg, hvilket giver drikken en lækker nuancer. "Kutuzov" har en storslået gylden mørkebrun. det ser perfekt i en bred cognac glas. Drikken er en sofistikeret rig buket. Denne vanilje, chokolade noter nuancer med æter og tørret frugt. Smagen er fuld, blød, med stærke toner. "Kutuzov" - en drink værdig konger. Af den måde, dette cognac var bedst i sammenligning med den berømte "Napoleon". Med sin skabelse, blev vi sat mål for at opnå den højeste kvalitet og få en fordel i forhold til kendte mærker. Navnet på drikken fik passende. Er denne cognac 25-års eksponering på omkring 10 000 rubler. Pris temmelig stor, men at dømme efter de anmeldelser, det er det værd. Særligt entusiastiske kommentarer efterlade en kvinde, der kunne lide denne drik for en mild smag og behagelig eftersmag.

"Koktebel"

Denne cognac blev opkaldt til ære for producenten. Krim brandy i Moskva i flere udførelsesformer. Det hele afhænger af varigheden af eksponering og teknologi. Skelne "Koktebel" med 3, 4, og 5 stjerner. Denne prisbillige alkoholholdige drikkevarer fremstillet af alkohol høj kvalitet. De er i alderen i tønder i 3 til 5 år. Cognac har en let blomstret aroma og en harmonisk smag med vanille toner. Mærkevarer drikkevarer er i alderen fra 5 til 10 år. "Koktebel" HF - en ædel drik fremstillet ved særlig teknologi. Efter blanding det holdes i tønder for omkring et år. "Koktebel" COP - er en ældre drik, som holdes i særlige tønder, hvis alder - mindst 11 år. Som et resultat, bliver det harmonisk smag og aroma med antydninger af marokko og behagelig eftersmag. "Koktebel Sjældenhed" er en cognac med en 15 års forsinkelse. Han har en udtalt vanille-chokolade smag med lette toner af tørret frugt. Og endelig, den ældste repræsentant for familien - "Koktebel" fra 30 års forsinkelse. Den er lavet af høj kvalitet alkoholer med ikke mindre end kvalitet egetræsfade. Cognac har en mørk brun farve med de ædle gyldne nuancer. Vanilla og chokolade buket blander sig med noter af ether og tørrede frugter. Pris cognac "Koktebel" afhænger af kvaliteten og hastigheden og spænder fra 700 til 12 000 rubler per flaske. Eksperter Bemærk den fremragende kvalitet af drikken, som ikke afhænger af dens værdi.

"Krim"

"Krim" er en af de ældste mærker af cognac, som blev udstedt i halvøen. Det startede produktion efter "Koktebel". Siden da kvaliteten af drikken er altid på højden og opfylder alle krav. Denne cognac er klassificeret som COP. Den anvendes til fremstilling af alkohol, stå 10-12 år i særlige egetræsfade.

I løbet af denne tid, "Krim" bliver fantastiske egenskaber, for hvilke det og sætter pris på de fans og kendere af cognac. Bouquet har en vanille-chokolade nuance, og en harmonisk finish. Den pris, som er omkring 500-600 rubler, kvaliteten af svarene. Der er mærkevarer "Krim", som yderligere omsættes i tønder i yderligere tre år. Det har en gylden farve, en storslået buket og mild smag med en kop kaffe finish. Denne cognac er værdsat for sin høje kvalitet og rimelig pris, hvilket bekræftes af forbrugernes vurderinger.

"Sevastopol"

"Sevastopol" COP - er Krim valg cognac, hvis pris varierer i intervallet 1500 rubler. Udgivelser hans Simferopol vin destilleri. Produktionsteknologi - det er en lang tradition, som forbliver de samme som kvaliteten af produkterne. Cognac lavet kun fra en alkohol af højeste kvalitet. Den er lagret på egetræsfade i mindst 10 år. Drikken har en smuk farve mørk rav. Krydret duft med noter af chokolade og krydderier og antydninger af vanille i mange år gør det muligt at forblive blandt de førende på markedet. Det påvirker smagen af cognac - blød og afbalanceret. Vælg kun høj kvalitet spiritus og husk, at overdrevent drikkeri er skadeligt for deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.