Kunst og underholdningFilm

"Ikke Født Beautiful": de aktører, der var involveret i filmen

Når i 2005 på skærmene, en ny tv-serie, nogle forventede sådan succes. Hvert år, en række tv-kanaler er til publikum deres nyheder, og en af dem var "ikke født smuk." Skuespillere til serien, som blev filmet på grund af den colombianske roman om en ulykkelig, men en god pige, blev udvalgt meget nøje. Hvordan til at fortælle skaberne, om den rolle, hovedpersonen hævdede enorme antal af piger. Deres opgave var at finde blandt dem den ene, hvorfra det vil være muligt at lave en grim ælling, der til det sidste sving ind i svanen. Så smuk, at beskueren tvivl skulle opstå ikke at smuk playboy Zjdanovs virkelig lide det. Efter historien, som vises på skærmen, er lige så gammel som verden. Clever, men grim pige kommer til at arbejde som sekretær i en prestigefyldt selskab, er involveret i skabelsen af mode. Hendes indsats gik ikke ubemærket hen, mens hun forelsker sig i spidsen for dette selskab, ung og smuk Andrei Zhdanov. Og han svarer hende hengivenhed, men hurtigt opdage, at det kun er en brik i foul play for ham. Men hun giver ikke op, og til sidst opnår sit mål - hun blev gift med sin kæreste.

Virksomheden "Amedia" bygget på en kugleleje fabrik forskellige pavilloner, hvor skyderiet fandt sted "ikke født smuk." Aktører, hvoraf mange disse skyderier ikke var velkendte for tilskuere, i et øjeblik blev populær. Selvfølgelig har nogle af dem allerede medvirket i diverse tv-serier, såsom for eksempel Artem Semakin at under sine studier i School of Shchukin spillede klutz-studerende i "Simple Truth".

Men nogle af dem blev hovedsageligt kendt for sine teatralske roller længe før tv-serien "ikke født Beautiful." Skuespillere Nelly Uvarova og Peter Krasilov arbejder i Ramtha og forestillinger med deres deltagelse altid trække fulde huse. Peter var i 2002 modtog en hæderspris "Seagull" for hendes rolle Erasta Fandorina.

Ud over de unge i serien har været involveret, og de berømte sovjetiske skuespillere. "Ikke Born Beautiful" samlet under sine vinger darlings af den ældre generation. Dette George Taratorkin, strålende Rodion Raskolnikov, som tvang landet til at leve sig ind i ham og Olga Ostroumova, hvis ZhenYa Kamelkovu af filmen Stanislav Rostotsky "De Dawns Her er stille", var forelsket i alle de fyre i 70'erne i sidste århundrede. Og nu disse store aktører har spillet rollen som forældre til hovedpersonen.

Vidunderlige venlige atmosfære har udviklet sig i at skabe serien "ikke født smuk." Skuespillere Grigory Antipenko og Julia Takshina så gennemsyret af den romantiske stemning af filmen, der efter optagelserne begyndte at date. Denne smukke par tiltrukket sig opmærksomhed fra journalister, og efter fødslen i 2007 af hans søn Ivan skuespillere gav interviews til mange magasiner. To år senere, Julia gav sin håndplukkede anden søn, og to år senere, parret annoncerede deres pause. Gregory modtaget for rollen som Andrei Zhdanov præmie "Star TV", er aktivt i film, og trådte elev på de avancerede lede kurser i de seneste år. Julia er også ganske efterspurgt. Skuespillere har opretholdt gode relationer og opdrage børn, på trods af artiklerne i den kulørte presse.

For mange, den virkelige test af styrke var tv-serien "ikke født Beautiful." Skuespillere, der har arbejdet i en travl hverdag, uanset hvad taler om dette projekt med varme i stemmen.

En tilskuer sympatier blev delt, som en del af publikum gav præference til den unge mand til Misha, som tog sig af hovedpersonen. Den anden drøm om at genforene med Katie Andrei Zhdanov, der var bekendt med alle deres forkerte gerninger og forandring. Og selvfølgelig, alt endte godt. Som skal ende historien om Askepot og prinsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.