HjemlighedVærktøj og udstyr

Hammer dørkarme - Gummi Mallet

En af de ældste bygning værktøjer, der er dukket på jorden, betragtes det som en hammer. I begyndelsen af menneskets historie det blev opfundet næsten alle sine former. Senere, efter opdagelsen af gummiegenskaber, håndværkere opfundet og oprettet en anden form for værktøj. Gummi Mallet er designet til at arbejde med materialer, der er modtagelige for kompression. Denne artikel ser på denne enkle, men nødvendig i opbygningen af instrumentet.

typer af køller

Denne beskedne ved første øjekast er værktøjet fremstillet af massivt træ og sort eller hvid gummi. Gummihammer bruges til at arbejde med mejsler og mejsel. Hvis det er nødvendigt, udførelse af træarbejde, kan du bruge den med andre værktøjer. Påsætter med en gummi tillader angriberen at bevare integriteten af våben hjælpeudstyr.

Hammer gummi (Mallet) kan være forskellige. Afhængig af anvendelsen er der flere typer af dette værktøj.

Joiner hammer anvendes i slotting operationer. Med hjælp fra en hammer og mejsel til at udføre den nødvendige omfang af arbejdet. Så banke værktøj knive (sæt af værktøjer til høvling).

Hånd køller anvendes til opretning metal (ark), bruges de til operationer, hvor de metalprodukter foldes. Værktøj dette formål er en smule anderledes end den foregående - det er i form af en rektangulær pin med en rund håndtag.

Turning køller er vant til at udføre de samme funktioner som den tidligere model. Dog er den angriber af disse værktøjer, samt hans pen bearbejdet på en drejebænk.

Kiyanka gummi sædvanligvis et håndtag lavet af en viskos og tunge træ, såsom avnbøg eller elm. På trods af den enkelhed af værktøjet, er der nogle funktioner i sin produktion. Hammer Mallet fremstilles som følger: i kegleformede hul indsættes i håndtaget af hammeren centrum. Dette er nødvendigt, for at hovedet ikke rive håndtaget under drift. Som et materiale, der almindeligvis anvendes PTFE, træ eller gummi.

Hvorfor en hammer?

Tidligere artikel materiale viser, at gummihammer almindeligt anvendt VVS og dørkarme. Dette værktøj er involveret i en lang række operationer:

- ved arbejde på sten og træ;

- ved tagdækning værker;

- med glatning overflader beskadigede køretøj;

- når om brolægning fliser;

- når du installerer glaslister på vinduet.

derudover

Gummi køller har et par flere funktioner. Hvis deres drift hoved er hvidt, på overfladen, som vil være i kontakt med de strejkende i processen, vil ikke efterlade spor. Håndtaget i sådan en hammer lavet af glasfiber - elastisk materiale, ikke bange udsættelse for opløsningsmidler. Et sådant værktøj er nyttigt for komplekse master "smykker" arbejde. I dette tilfælde den person hjælp af en gummihammer, vil der ikke være ubehagelige, ubehagelige fornemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.