Nyheder og SamfundØkonomi

De økonomiske funktioner i WTO

Verdenshandelsorganisationen - en international forening, der er engageret i udenlandske handel regler for medlemslandene. Grundlagt i begyndelsen af 1995., WTO funktioner omfatter overvågning af gennemførelsen af den almindelige overenskomst om told og handel (GATT). Dets medlemskab omfatter mere end 150 lande. Hovedkvarteret for Verdenshandelsorganisationen, ligger i Genève (Schweiz).

Kvalificer dig til optagelse i WTO kan være landet lovligt regulerer international økonomisk aktivitet , henholdsvis med vilkårene i Uruguay-rundens aftaler. Processen med indførelsen af Verdenshandelsorganisationen er meget delikat og lang, det tager omkring 5 år. Først studerede omhyggeligt statens økonomi og handelspolitik, efterfulgt af forhandlinger om samarbejdsaftaler fordele fra landets optagelse i WTO, markedet, konkludere er indgået en aftale og henrettet dokumenter. Medlemskab betales efter taksterne i Det Generelle Råd.

Kom ud af aftalen vil ikke være svært noget land: direkte til generaldirektøren om at forelægge en skriftlig meddelelse om ønske om at forlade WTO. Efter seks måneder fra datoen for meddelelsen udløber effekt af medlemskab i organisationen. Imidlertid er forekomsten af ønsket om at opsige aftalen med samarbejdet i historien om foreningen endnu ikke sket.

De vigtigste funktioner i WTO:

  • overvåge kommercielle politikker i medlemsstaterne;
  • overvåger overholdelsen af betingelserne i Uruguay-rundens aftaler og andre aftaler mellem WTO-medlemsstater;
  • organisering og støtte af kommercielle forhandlinger i foreningen;
  • give oplysninger statsstøtte i rammeprogrammet WTO;
  • samarbejde med internationale organisationer for at styrke handelspolitik;
  • bistand til løsning af eventuelle tvister.

Formål og funktioner i WTO - en udvidelse af friheden i verdensøkonomien gennem debugging proces ved at reducere taksterne på de importafgifter, afskaffelse af restriktioner og forhindringer. Foreningen af livets Observatører: FN, IMF, OECD, UNCTAD, WIPO, og mange andre.

WTO-konferencen ledes af repræsentanter fra alle de deltagende lande på ministerplan. Møderne afholdes i intervaller på en gang hvert andet år. De drøftede udestående spørgsmål vedrørende funktionerne i WTO og betragtes kandidater til tiltrædelse af aftalen. På konferencen bliver alle beslutninger ved konsensus. I mangel af en enstemmig beslutning tillod en afstemning, hvor en repræsentant for hver medlemsstat har ret til én stemme. Dokumenter, afgørelser, aftaler og kontrakter i organisationen registreres på tre sprog: engelsk, spansk, fransk.

Det kræver overholdelse af internationale standarder for optagelse i WTO handelsregler , der er fastsat af deltagerne. Det er nødvendigt at skabe betingelserne for handel mellem landene, regulering af markedsrelationer i forhandlingsprocessen. Almindelige spørgsmål drøftes direkte i en organisation, sammen med alle interessenter.

Oprettelse af et stort økonomisk marked i Rusland og WTO varede i omkring 17 år. I 1993 blev en ansøgning til at oprette forbindelse til GATT, og siden 1995 har Den Russiske Føderation afsløret et ønske om at blive medlem af Verdenshandelsorganisationen. En kommission blev oprettet for at studere den russiske handel industri, der var engageret i at finde gensidigt fordelagtige vilkår for samarbejde.

Der var også nogle vanskeligheder justering love henhold WTO-standarder. Kræves for at åbne markedet for andre lande, for at rette told, at bestemme tilskud til eksport af råvarer og råstoffer, til at yde statsstøtte til landbrugssektoren. Der fyldes op i løbet af økonomisk omstilling, udført langvarige forhandlinger med de pågældende lande. Rusland tiltræder WTO, der er sket i sommeren 2012. Men til dato, russiske analytikere mener ikke, en sådan alliance som en omfattende sejr for landet og forudsige forekomsten af visse problemer i den russiske økonomi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.