Nyheder og SamfundØkonomi

De væsentligste problemer i økonomien

De væsentligste problemer i økonomien er i den absolutte uoverensstemmelse mellem vores behov og ønsker, og vores evner. Denne situation er identisk i tilfælde af en studerende med tomme lommer, og i tilfælde af en oligark med en masse på huse, diamanter og yachter i forskellige dele af verden. Det samme kan siges om den lille firma, som på grund af krisen er på randen af ruin, og transnationale selskaber, hvis indkomst overstiger alle grænser, såvel som for økonomien i et land, rige og fattige. Dette skyldes det faktum, at alle har forskellige behov og muligheder. Men som regel den første mere end den anden. Dette skyldes det faktum, at de behov og ønsker er uendelige, hvilket ikke er sandt om mulighederne. For at realisere vores forskellige ambitioner i livet er altid noget mangler: tid, penge og andre ressourcer.

De væsentligste problemer i økonomien i form af

Blandt økonomer kaldes uoverensstemmelsen mellem vores evner og behov problemet med begrænsede ressourcer. Selvfølgelig eksperterne er konkrete anbefalinger til virksomheder, og for enkeltpersoner og regeringer.

Da vi er de individer, for os essensen af alle disse anbefalinger er behovet for at sætte tæring efter næring. Vores forældre og andre forfædre levede på denne måde: længe sparet for nogle betydelige køb, nogle gange tog et lån fra venner og familie. Og nu de mennesker, der vokser op i en ultra-lysforhold opnå lån, se på alle forskellige. De forsøger at købe alt det samme, især ikke med, fordi det hele ser så attraktiv. Og reklame er konstant lært, at uden denne moderne liv er utænkeligt.

De væsentligste økonomiske problemer på globalt plan er forbundet med denne. Det ser ud til, hvad der er galt, men mange er egnet til udgifter er meget uklogt. Nogle er overbevist om, at det er dumt at vente, vil have akkumuleret den nødvendige mængde penge til at købe de nødvendige ting, er det bedre at købe det nu og umiddelbart bruge det, der er, på et tidspunkt, hvor det er mest nødvendigt.

I livet af et lån på normale vilkår der er en rimelig undskyldning, men i betingelserne for den globale økonomiske krise, bør det være meget, meget betydelig. De væsentligste problemer i økonomien nødvendigvis blive en årsag til et sådant fænomen, som en krise. På alle tider og i alle lande, det offentlige har oplevet op- og dens nedture i økonomien.

Naturligvis kan kriser variere meget: nogle transporteres nemt og endda hurtigt, og nogle forblive i en persons hukommelse i lang tid. Den krise, vi oplever nu, lover ikke at være let. Men med alt dette, en ting er klart pålideligt - er nu meget farligt at foretage køb på kredit.

Moderne problemer i økonomien er forbundet med mange faktorer. Arbejdsmarkedet er i øjeblikket optræder meget stærke forandringer. Ingen ved, at hans indkomst vil ske i morgen eller i overmorgen. Det er derfor, det er ikke nødvendigt at byrden deres allerede vanskelige situation at skulle tilbagebetale lånet. Lige nu, er det værd at huske om de Sovjettiden. Der var ingen krise, har det altid været dårlig. Og nu har vi håb, fordi der i en markedsøkonomi, kan vi forvente hårde tider ændre sig til de perioder med vækst og velstand. Og nu er det anbefales at dæmpe deres krav og reducere spild. På samme tid, kan du lære at analysere dit forbrug, balancering deres indkomst. Og nogen kan finde under pres fra en ny niche, hvor han med succes kan anvende deres færdigheder og få den ønskede fortjeneste.

Hvis vi alle begynde at leve inden for vores hjælp, vil de vigtigste økonomiske problemer ikke genere os så meget som nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.