HjemlighedVærktøj og udstyr

Grafit maling: ansøgning, typer, programfunktioner og anmeldelser

Grafit maling er ganske interessant og usædvanlig dekorativ belægning. Det er et anti-korrosion, hvilket skaber på overfladelaget efterligner tavlen. En hel designere i dag bruger denne effekt i udformningen af soveværelser, stuer og køkkener.

forbruger anmeldelser

Hvis sammenligningen af malingen med konventionelle materialer, de to første niveauer tilvejebringer korrosionsbeskyttelse af overflader. Blandt de vigtigste fordele ved denne belægning forbrugere udsender:

  • modstandsdygtighed over for mekanisk stress;
  • modstandsdygtighed over for aggressive miljøbetingelser;
  • miljøvenlighed;
  • fugtafvisende egenskaber;
  • resistens over for temperatur;
  • slidbestandighed;
  • stort udvalg af farver;
  • holdbarhed.

Når friktion og kollisionsoverflader behandlet med denne maling ikke vil blive skåret ud og smurt i lang tid bevarer deres udseende. Grafit maling anderledes harmløs, på grund af dette, i henhold til købere, det kan bruges, selv når udformningen af børneværelser. På grund af fugt afvisende egenskaber til at se, vil være ganske simpelt for en sådan overflade. Belægningen er velegnet selv til dekoration af badeværelser.

Væggene vil være beskyttet mod fugt, og vask dem vil være relativt nemt. Forbrugerne siger, at ved at besøge butikken, kan du vælge hvilken som helst farve af den dækning, som vil sprede det indvendige rum. Man kan ikke andet end tage hensyn til holdbarhed, fordi for en lang levetid af belægningen forbliver intakt, bevarer sin appel.

applikationer

Grafit maling i dag har fundet sin brede fordeling i forskellige områder af byggeri og teknik. Det anvendes til korrosionsbeskyttelse af stål, aluminium, jern og andre produkter. I nogle tilfælde er sammensætningen af ansøgningen udført på karosseriet. Blandingen påføres også som en efterbehandlingsovertræk, samt crimpning varmesystemer.

Malingen kan anvendes som non-stick belægning under støbningen produkter fra jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Den mest almindelige er brugen som en belægning til tavler. Men i hverdagen væggen kan dækkes med maling, og efter at have forladt hendes notater om opgaverne for dagen. I børneværelset væg kan bruges som en tavle, med inskriptionen lavet kan fjernes med en klud.

Funktioner af ansøgningen: UNDERGRUNDSFORBEHANDLING

Grafit maling bør anvendes på den tidligere fremstillede overflade. Til dette formål er væggen den gamle maling fjernet, hvis nogen. Derefter bunden renses for støv og snavs, men når det kommer til metaloverflader, skal de også slippe af rust.

I det næste trin, anvendelsen af kit, er det nødvendigt, før at male væggene. Basen overskrevet fint sandpapir, og afsluttes vil overfladebehandling primersammensætning.

Påføring af maling

Grafit væg maling bør anvendes i overensstemmelse med instruktionerne, der kræver blanding af sammensætningen indtil glat. Anvendelsen kan udføres ved en af flere metoder, for eksempel ved at dyppe artikler. Men den almindeligt anvendte traditionelle værktøjer af typen af pensel eller spray. For at opnå en bedre virkning, skal overfladen dækket med flere lag. Fortsæt til næste lag kan være først efter fuldstændig tørring af den foregående.

male sorter: Sibirien

Hvis du har brug for en grafit maling, kan du købe "Seabury", som koster 860 rubler. Det giver mulighed for overtrækket virkning skifer, som kan være tørre maling eller kridt pasteller. Overtrækslaget efter tørring bliver kvalitet dampgennemtrængelighed, og er kendetegnet ved en højere grad af slidstyrke.

Anvend denne sammensætning behov for interne eller eksterne værker, fordi det har fremragende vejrbestandighed. Blandingen tørrer hurtigt og har næsten ingen lugt.

Funktioner grafit maling Tikkurila Liitu

Denne sammensætning vil koste lidt dyrere, dens pris er 1150 rubler. Grafit maling "Tikkurila" kan anvendes på næsten enhver glat overflade. Brug blandingen som muligt at genskabe gamle tavler. Den resulterende overflade vil være i stand til at modstå mere end 5.000 børste passerer endvidere basen er modstandsdygtig over for vask. Før maling overfladen skal være tør, samt at sikre, at miljøforholdene er egnet til det arbejde. Temperaturen bør ikke falde under +8 ° C og fugtighed bør ikke være mere end 80%.

Funktioner grafit metallisk

Hvis du er interesseret i Graphite Metallic maling, kan du købe en del af "Mælkevejen", som præsenteres til salg i form af en aerosol. Denne maling er beregnet til biler og har en høj kvalitet og fremstillet i henhold til europæiske standarder.

Med aerosolbeholder beskadigede del af bilen kan farves uafhængigt. En enkelt cylinder ville være tilstrækkelig til farvning 1,5 m2. Således blanding kan påføres i to lag. Grafit metallic maling (nummer 606) vil genoprette maling og spare på dyre specialkompetencer. Efter tørring kan laget udføres lak.

konklusion

Blæksammensætningen skifer omfatter flere komponenter, nemlig et blødgøringsmiddel, et fyldstof og bindemidler grafit pigmenter. Den anvendes som varmebestandige bestanddele last vand.

Om nødvendigt kan før påføring af malingen fortyndes med vand, er dette påkrævet i tilfælde, hvor det under anvendes påforstøvningsmetoden. Ellers kan du anvende en kort lur rulle. Efter brug er værktøjerne vaskes med vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.