HobbyHåndarbejde

Blomsterne er lavet af papir med hænderne - skaber en evig buket

Det kan gøre mere for at behage end en smuk buket af lyse og friske farver, præsentere en følelse af lykke og positivitet? En sådan gave vil bringe i godt humør, og huset vil glæde indtil visne. Hver gang, så det er en skam, at de smukke flora døde. Men dette kan ændres nemt, hvis du ved om hvordan man laver blomster ud af papir med hænderne. Måske de er ringere end skønhed levende, men det vil altid være at behage den person, der gav dem. På fremstillingsteknik vil blive beskrevet nedenfor.

Den mest simple plante, der kan gøres ved hjælp af origami - en tulipan. Traditionelt er det består af to dele: knop og stilken. Det andet rør kan erstattes af en cocktail eller enhver anden lange tynd stang, og er også tilladt at gøre det ved hjælp af ovennævnte teknik håndværk. Så lad os begynde at udforske, hvordan man laver tulipaner papir med hænderne, med den ordning for skabelse opløbet.

Bestem skyggen materiale, som består af blomsten hovedet. Du kan gøre det rød, gul, pink eller lilla. Læs kvadratisk ark med den ønskede farve og fold den på samme diagonal, derefter det andet, og derefter for at opnå et rektangel. Ret den og få de vigtigste linje, som vi i fremtiden vil blive brugt til alle trin. Ved folder nøjedes forvandle et tal til basen form for "dobbelt trekant". Så gør vi det fra en diamant - en af de mest almindelige bestemmelser i denne japanske teknik håndarbejde. På begge sider af kant- figurer bøjer mod symmetriaksen og "vdevaem" dem til hinanden. Tryk forsigtigt på bunden af blomsten og kronblade afsløre. Så klar til opløbet, og du ved nu, hvordan man laver blomster ud af papir med hænderne.

Det er fortsat at gøre en stilk. At skabe er det også muligt at bruge teknikken af origami. Tag et ark af grønt og bøje det langs diagonalen. Den resulterende linje vil fortsætte med at tage den symmetri akse. De laterale sider lægger ind i det, og derefter gøre det samme på den modsatte side af figuren. Fold den nederste kant af den øvre støbeform og derefter bøje den resulterende præform tidligere betegnet med halve akse. Det er fortsat at trække den indre trekant og tryk dem resulterende form. Nu har du en komplet idé om, hvordan man kan gøre blomster ud af papir med hænderne. Diagrammer over disse ornamenter er ikke meget kompliceret, så de kan prøve at lave en.

Blomsterne er lavet af papir med hænderne - det er ikke kun en stor gave til enhver lejlighed, og uden årsag, men også den evige glæde, der ikke visner. For sådan dekoration ikke at pleje: beskæring tips, skifte vand, pluk fra de døde blade ... Alle disse problemer er forblevet med levende planter, og papir blomster med sine egne hænder vil ikke levere sådanne ubehageligheder. De skal blot se og nyde de lyse farver knopper, stængler og frodige grønne glæde, der giver disse farverige stykker pap.

Mange mennesker tror, at kunstige planter ikke kan konkurrere med live på alle parametre, men det er ikke så, fordi tulipaner fremstillet ved hjælp af origami er også meget smuk og original gave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.