Af teknologiMobiltelefoner

Sådan Oplad en iPhone uden en afgift? Oplad ayfon uden oplader

I dag er det umuligt at forestille sig en moderne menneske uden en mobiltelefon. Men da man ikke kan forestille sig og elektroniske gadget uden fuldt samarbejde af processen med yderligere enheder, hvis tilstedeværelse er obligatorisk nødvendighed. For eksempel, den mislykkede batterioplader sikkert doom "afhængig" på maskinen "energi død". Men spørgsmålet om, hvordan man kan oplade iPhone uden beregning, i betragtning af den store popularitet af "giver" Apple-mærket forudsætter, særlig belysning. Din opmærksomhed vil blive repræsenteret af nogle af de mest originale teknologiske innovationer, der tillader "pumpe" California gadgets efter behov deres batterier magt elektricitet, selvfølgelig, uden "deltagelse" standard oplader leveres.

På jagt efter avancerede teknologier

Først og fremmest er spørgsmålet kræver en vis specificitet. Efter alt, hver af os ved, at uden indflydelse af en bestemt type energi, ingen af de kendte opfindelser af "menneskelig genialitet" er ikke i stand til at fungere. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man oplade iPhone uden beregning, indtil en fuld respons. Selvfølgelig, at nogle forsøg af udviklere ændre princippet om "life-support" telefon var forgæves. Det er overflødigt at sige, standard hukommelse i den nærmeste fremtid vil undergå dramatiske ændringer. Problemet med "passende fleksibilitet" allerede har flere fundamentalt forskellige løsninger. Men i dag, kan stadig ikke "globalt afkoble" fra de mobile enheder sædvanligvis bruge stikkontakter. Men så, hvordan man kan oplade iPhone eller andre "barn" elektronikindustrien, hvor der ikke er adgang til "fordelene ved civilisation", er allerede en mulig realitet. Men den lave effektivitet (effektivitet) og udformet bl.a. kommercielt tilgængelige anordninger og endnu ikke grundig rimelighed "mekanisme" defineret, ladning levering af effekt fra multiple udskyde at være et værdifuldt alternativ kilde til 220 W eller anden betegnelse accepteret standard centraliseret elektrificering. Som et resultat, ser vi en stigende efterspørgsel efter alternative energikilder og ægte interesse for producenter ... At disse fakta presser udviklerne til at finde de bedst egnede teknologiske løsninger.

Oversigt over de mest effektive måder at "energozapravki" uden brug af en standard strømforsyning

metode №1

Måske starte med det mest grundlæggende, men ikke altid tilgængelig energi mulighed for at drive mobile enheder. Måske ved du ikke, hvordan du oplade iPhone fra din computer. Så lad os se på denne metode til opladning, der, som bekendt, indebærer anvendelse af en bærbar computer, tablet eller apparater som er udstyret med et USB-stik. I tilfældet, hvis arbejdstageren er blevet kritisk lavt batteriniveau, og din enhed er "træt" af denne advarsel - blinkede skærmen er slukket, skal du tilslutte den til enhver tilgængelig enhed, der har den nødvendige port. På grund af dette vil du være i stand til at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan oplade iPhone uden opladning handling.

Ikke krævende en måde №2

Fra i dag kan du få et dæksel med opladning. Det vil sige, det strukturelle træk af denne anordning vil være tilstedeværelsen af indbyggede batteri, hvis kapacitet varierer fra 1.500 til 3.200 mAh. Hvilket gør det temmelig lang tid at bruge telefonen uden en genopladning. Praktisk bæretaske ikke kun ergonomiske og æstetisk tiltalende. Hævdede enhed vil effektivt at løse problemet med, hvordan man oplade iPhone uden beregning, og vil også give ejendom stødsikker enhed. Og beskyttelse mod mekanisk skade på bagsiden af iPhone er garanteret til at dække enhver performance-opladning. LED på forsiden af enheden angiver batteriniveau, hvorigennem brugeren kan altid visuelt at bestemme omfanget af den hjælpebatteriet ydeevne.

Ikke ligefrem en nem måde №3

Bestemt, iQ teknologi - særligt innovative trådløs opladning mulighed - fremmer effektiv "afgift" batteriets kapacitet uden pinlige øjeblik på grund af forbindelsen til konnektoren 30-bens stik. Spørgsmålet om, hvordan man kan oplade iPhone uden opladning, holde op med at udtrykke falske forhåbninger. Men metoden i høj grad letter komfortable mange driftsproblemer, og især er den mest lempelige måde at genoprette det elektriske potentiale af batteriet. Da slitage og skader iPhone pad - en naturlig uundgåelighed på grund af den intensive brug af telefonen, med det resultat, at enheden er ofte nødvendigt at fodre. Attraktivt design modul er et mellemled element mellem ladestationen og batteriet af den mobile enhed, der er monteret på bagsiden af gadget, og installationen er ikke kompliceret og kræver ikke specialværktøj og montage færdigheder. På markedet for forbrugsgoder , såsom trådløs opladning af iPhone er et produkt, der er repræsenteret i et mangfoldigt design ydeevne. Farve, tekstur og materiale af "midlertidige ordninger" for brugeren findes i næsten enhver præference. Den eneste ulempe ved denne hukommelse kan betragtes som nødvendigvis i forhold til "opgradering" enheden, hvilket øger "talje" af smartphone nogle få millimeter. Nogle gange, men spørgsmålet om, hvordan man kan oplade iPhone, er tilladt ikke kun på denne måde ...

Den forbedrede metode №4

I dag IQI Mobile projekt er noget forbedret version af den nye magt standard. På trods af de "friske ideer" på markedet for mobile enheder for at se alle den stigende tendens i forbrugernes efterspørgsel. Har vundet bred accept i brugergruppen kvalitativt ændrede hukommelse giver mulighed for trådløs "fylde" elektriciteten i batteriet på telefonen. Den største fordel af nye emner er kritisk reduceret induktion plade (receiver). Problemet med, hvordan man oplade iPhone uden beregning, og det ikke "ødelægges" design, bliver det løses. Fordi tykkelsen af det yderligere element er monteret kun 0,5-1,5 mm og næppe mærkbar af et tyndt lag af silikone rand. Dette faktum er, hvad sætter IQI Mobil fra tidligere gennemført en trådløs strøm standard. Det kan betragtes som en vigtig forudsætning for forbindelsen: fleksibel forbindelse til Lightning port på ingen måde hindrer de efterfølgende brugerhandlinger primært relateret til brugen af et 30-bens port Iphone. Enig, det er meget lettere, mange øjeblikke af obligatorisk adgang til den til tider meget nødvendige system mobil enhed terminal.

Flere argumenter for en trådløs oplader

  • Ingen mekanisk øjeblik af forbindelse (direkte kontakt).
  • Muligheden for sikker drift i fjendtlige miljøer (fugt, fugt).
  • Komfort af brug (for det meste).

Lidt om manglerne

  • Omkostninger, størrelse og vægt stigning.
  • Timing parameter effektivitet af elektrisk effekt langt overstiger standard versionen (herunder den oprindelige hukommelse effektivitet).
  • Der er ingen mulighed for at bruge telefonen, mens batteriet oplades.

Opsummering, eller Energi perspektiver for iPhone

Sådan oplade din enhed fra computeren, du ved. Men hvad med når du er i en kampagne, eller i en situation, hvor der ikke er tilgængelige standard strømforsyning? Til dato er der kommercielt tilgængelige anordninger, som er i stand til at oplade mobile enheder, ved hjælp af alternative metoder til at generere elektricitet. Denne originale teknologiske løsninger i form af konvertering af enheder, der konverterer mekaniske, termiske, kinetiske, magnetiske og andre typer af energi i din devaysu nødvendige spænding og strøm. Selvfølgelig ulemperne og mangler i de tilgængelige enheder er meget mere end vi gerne ville. Pris, vægt, størrelse og andre mangler forhindringer for at opnå absolut perfektion. Men tiden går, og teknologien udvikler sig ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.