FormationUngdomsuddannelse og skoler

Område Eurasien. Størrelsen og funktioner i fastlandet. eurasiske lande

Den største kontinent af planeten Jorden er Eurasien. Den består af to dele, den teoretiske grænse mellem dem passerer gennem Uralbjergene, EMBA, Kaspiske Hav og Sortehavet, Kaukasus og Taman-halvøen. Det er værd at bemærke, at det eurasiske område imponerer med sin størrelse. Det er her, er den dybeste depression af jord, og den højeste top af Jorden. Her kan du finde absolut alle jordtyper og klima, der spænder fra de fugtige skove og slutter den nordlige arktiske ørken. Eurasien er det eneste kontinent i verden, som er relateret til vandløbsoplandet af alle oceaner. Deres mad i forskellige dele af kontinentet anderledes: regn, sne, snavs og is i henhold til de klimatiske forhold og andre faktorer.

Beskrivelse Eurasien

Den største og mest komplekse fastland er Eurasien. Det er oftere forbundet med Amerika og Afrika. Mellem de to kontinenter oftere indgår forskellige transaktioner. For sin størrelse, det indtager det første sted. Området af Eurasien tegner sig for næsten 53.900.000 km 2. Oceans, vask det fra alle sider, har en særlig indvirkning på klimaet, fylde det med specifikke naturlige funktioner. Relieffet på kontinentet er meget forskelligartet. Du kan komme på tværs af som almindelig og stor bakke, som står hele landet. På grund af det faktum, at de skaber en slags gitter, Eurasien er fuld af talrige lavninger. Disse faktorer i høj grad påvirke dannelsen af klimaet, og hele vand-netværket.

States of Eurasia

Næsten alle lande i Eurasien er uafhængige. Og nogle af dem stadig og indtager ledende positioner på verdensplan i sin indflydelse og magt.

Europa er en vigtig del af kontinentet. Hun gav verden talentfulde kunstnere Raphael og Michelangelo, Shakespeare og Cervantes forfattere, digtere Shevchenko og Byron rejsende Magellan og Columbus, Copernicus og Newton, videnskabsfolk, komponister Verdi og Gounod, og skuespillernes Bernard Shchepkina sangere Caruso og Krushelnytska. Vi kan sige, at med hensyn til videnskaben og kunsten at Europa har åbnet for mange af verden.

I Asien er der de rige lande i Den Persiske Golf og Brunei, der var i stand til at opbygge sin økonomi på grund af olie, Japan, som er blevet et eksempel for hele verden på grund af den meget hurtige vækst i økonomien. Israel udmærker sig ved den kendsgerning, at med hjælp af avanceret teknologi kunne forvandle ørkenen til en blomstrende have.

Den Russiske Føderation

Rusland i verden har den næststørste militærmagt. I Centralasien, det kontrollerer flere lande, er sammensat af 22 republikker. Det bør være det første sted i befolkningen i det område på kontinentet Eurasien. Geografien i landet er også ganske interessant på grund af det enorme omfang af staten. På grund af disse kendsgerninger, Rusland har alle chancer for ikke blot at forhindre enhver indblanding fra andre lande i politik, økonomi og finans, men også blive den mest magtfulde nation i verden. Et stort område af Eurasien tager nemlig Den Russiske Føderation.

Frankrig

Denne magt er en del af FN og er den femte i verden magtfulde nation. Hun kunne sagtens have en indvirkning på mange afrikanske lande. Det skal siges, at Frankrig er en nuklear land. Hun har en stærk hær og en veludviklet økonomi. Kendetegnet for denne regering er dens seværdigheder, fremskridt inden for videnskab, teknologi, kultur og gastronomi. Fra gammel tid, gjorde Frankrig det klart, at det er et storslået land, der altid søger kun nyt.

Kinesisk (Kina)

Det er umuligt at tie og ikke at tale om sådan en stor magt som Kina. I næsten 2000 år republikken er førende med hensyn til befolkning i verden. Kina er fødestedet for silke, pen, kompas, krudt. Kina indtager et stort område af Eurasien efter Rusland (tredje i verden, den anden - i Asien). Dens industri er veludviklet på højeste niveau og er blevet eksporteret til næsten alle lande i verden. Det er virkelig et magtfuldt land med en stærk og talrige hær med gode våben. Kina har atomvåben og udviklingen af økonomien, så sit medlemskab i FN nok vægt og kan i væsentlig grad påvirke de beslutninger i organisationen.

Storbritannien

Denne tilstand er den mest stabile, det er også en del af FN og Den Europæiske Union. Det er en førende virksomhed inden for musik, film og forbeholder sig førstepladsen i verdenspolitikken. Det har atomvåben og eksportere kapital på en tilstrækkelig stor skala. Den består af fire veludviklede land: Nordirland, England, Wales og Skotland. Takket være denne forening i Storbritannien er veludviklet industri, og det er en stærk stat.

Ud over disse lande førende lande i Eurasien kan også kaldes Italien, Polen, Rusland, Tyskland, Japan og Indien.

Som et kontinent med Eurasien besidder et tilstrækkeligt antal steder på planeten Jorden. Det er hjemsted for mere end fem milliarder mennesker, hvilket er en temmelig stor mængde. Område Eurasien overrasker.

Selvfølgelig er de fleste af fastlandet dækker Asien, Europa, til gengæld tog sig kun femte. Land, der forbinder de to dele, - Den Russiske Føderation, dens velbefindende sikres takket være sin fordelagtige placering. Det er den ubestridte leder inden for kontinentet. Også mange lande i Eurasien er tilstrækkeligt stærke og indflydelsesrige i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.