SundhedSygdomme og betingelser

Svær hjerteinsufficiens: symptomer og behandling

Praktisk medicin har en betegnelse for ødelæggelsen af økologisk hjerte appart - hjertesvigt. Symptomer og behandling af denne sygdom vil blive drøftet i artiklen. Lidelser i det kardiovaskulære system fører til afvigelser i arbejdet i alle de andre systemer i kroppen. Normalt er denne sygdom påvirker de ældre og mennesker, der lider af hjertesygdomme, da de fører til overdreven belastning på kroppen. Den er kombineret med hæmodynamiske forstyrrelser er den vigtigste faktor i udviklingen af sygdommen.

Hjertesvigt: klassifikation

Denne sygdom er mere udtalte former, som afviger på kliniske manifestationer og årsager. Anderledes kronisk og akut hjertesvigt (symptomer og behandling analysere senere) - arten af strømningen. Dens andel af lokalisering på venstre ventrikel og højre ventrikel og total. Alle disse former har forskellige symptomer og kræver forskellige tilgange i behandlingen.

Hjerteinsufficiens: symptomer og behandling

Symptomer, giver det mening at opdele de vigtigste typer af patologier. I den akutte form af hjertesvigt berørte over smerter i brystet (hjerte område) patienter, er de stenokardicheskie og kan vare mere end tyve minutter. Grunden er i dette tilfælde et myokardieinfarkt, der kræver et besøg hos en læge straks. Udover smerter kan forekomme trykken for brystet, åndenød, nedsat hjertefrekvens, hud cyanose af ekstremiteterne, ansigt, læber. Kronisk hjertesvigt symptomer - og behandling, henholdsvis - har andet: hypotension, døsighed, svaghed, åndenød, astmaanfald, svimmelhed, ødem, kvalme, tab af bevidsthed. Venstre ventrikelsvigt manifesteret hovedsageligt åndenød med en stærk stress eller fysisk anstrengelse. Til højre hjertesvigt er kendetegnet ved hævelse af den systemiske cirkulation, hævede fødder og hænder, til tider - maven. Det kan manifestere smerter i højre øvre kvadrant, hvilket indikerer nedsat blodcirkulation i leveren. Når den samlede af hjertesvigt har symptomer, der er typiske for venstre og højre hjertekammer.

Hjælp til hjertesvigt

Denne sygdom har den ubehagelige egenskab vil snart strømme ind i kronisk form. For at undgå eller afhjælpe sygdommen, hvis du ikke kan undgå, skal du overholde følgende retningslinjer. Du må ikke stoppe med at tage en læge udnævnelse narkotika efter eget skøn. overvåge Omhyggeligt din vægt, og dens hurtige stigning straks kontakte lægen. Det samme bør ske, hvis du bemærker, at symptomerne begyndte at dukke mere og mere klart. Det er nødvendigt at minimere forbruget af saltfattig til fem gram (en teskefuld uden top) i timer: overskydende salt forhindrer tilbagetrækning af væske, og dermed forbedre symptomerne på hjertesvigt. Det anbefales at begrænse brugen af alkohol og holde op tobak. Den gunstige indflydelse regelmæssig moderat motion: programmet være bedre med din læge. Pas på dig selv og forblive sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.